• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan arkadaşlar sizin goruşlerinize ihtiyajim var

Hem hazır değilim diyorsunuz hem de galiba hamileyim diyorsunuz. Ben de bunu anlamıyorum ya. Kanun değil bu, hazır değilseniz yapmayın o zaman.

Merhaba ben 4 yildir evliyim, bir oglum var 3 yaşinda, ve ikinji çocugun sorumlulugunu nedense alamiyorum birturlu, vakit ayiramamakdan korkuyorum eşime, hemde oglum çok yaramaz. Sizje ikinji çocuk ne zaman daha uygundur evlilikde? kafam çok karişik, sorumlulugu var sonuçda. Lutfen arkadaşlar nasiyetlerinizi istiyorum...
ben uc yillik evliyim. iki cocugum var. iyi ki varlar. en kisa zamanda ikinciyi oneririm.:)

kocanın ailesiyle oturuyorsun kendini hazır hissetmiyorsun ozaman 2.cocuk zamanı gelmemiş demektir bana göre

Rusluk var herhalde kökende?

Hamileysen doğur gitsin napıcan aldırcak halin yok zaten düşünüyormuşsunuz da...

Merhaba ben 4 yildir evliyim, bir oglum var 3 yaşinda, ve ikinji çocugun sorumlulugunu nedense alamiyorum birturlu, vakit ayiramamakdan korkuyorum eşime, hemde oglum çok yaramaz. Sizje ikinji çocuk ne zaman daha uygundur evlilikde? kafam çok karişik, sorumlulugu var sonuçda. Lutfen arkadaşlar nasiyetlerinizi istiyorum...

ben daha birinciye cesaret edemiyom..
Allah kolaylık versin, nedeyim...

hktm, evet aynen, endişeleniyorum işte hazir hissetmiyorum kendimi, amaa gaaliba hamileyim, naapijam bilmiyorum:(. Allah bana guç versin inşallah:(
dogana kadar digeri de 4olur, iyi bence 4-5 yas fark, ideal, kendinizi korkutmayin.. biz uc kardesiz, 4er yas var, gayet iyi Allah in izniyle ;)

6 yıllık evliyim benimde 3 yaşında oğlum var çok hareketli ama daha yeni rayına oturdu herşey. Tuvalet alışkanlığı vs. Çok zor du bebeklik dönemi eşimle aramızda çok açıldı ilgi tamamen çocuğa kaydı bende zaten çok evhamlıyım eşim kıskandı hiçbir konuda desteğim yoktu. Bende çok istiyorum ikinci çocuk ama yetememekten korkuyorum. O yüzden ikinciyi düşünemiyorum malesef

"c" yerine "j" yazmayı bırakacak olgunluğa eriştiğinizde 2. çocuğu da yapabilirsiniz bence... Şu an erken... :KK43:

cocuklar arasinda 5 yildan fazla yas farki olmasi bence iyi degil. 3-4 yas ideal

Beraber oturuyorsanız 2.ciyi hiç düşünmeyin derim yoksa hiç ayrılamazsınız. Bu arada tabiki ailesi ister onlar bakmıyo sonuçta sadece Seviyo. Bide şunu söylemeden geçemicem 4 kişinin kıyafetini bir tane odaya nasıl sığdırıcaksın

6 yıllık evliyim benimde 3 yaşında oğlum var çok hareketli ama daha yeni rayına oturdu herşey. Tuvalet alışkanlığı vs. Çok zor du bebeklik dönemi eşimle aramızda çok açıldı ilgi tamamen çocuğa kaydı bende zaten çok evhamlıyım eşim kıskandı hiçbir konuda desteğim yoktu. Bende çok istiyorum ikinci çocuk ama yetememekten korkuyorum. O yüzden ikinciyi düşünemiyorum malesef
cikom bende oglumdan az cekmedim korunurken 3.cu numarama hamile kaldim tamda hersey rayina oturmus ustelik okuyordum planlarimda vardi nasil yikilmisdim kizimi ogrendigimde ama prensesim abisinin tam tersi cikdi gece 1 kez kalkar sutunu verirdim uyurdu sabaha kadr 2.ci ayindan sonra hepden birakdi aglamakdan telef dusen oglum kizim nerdeyse aglamadan buyudu diyebilirim hic zorluk cikarmadi kuzum halende neseli kipir kipir allah dengeledi sanki ve okuluda bitirdim calismayada basladim bence cocuklar arasi yas en fazla 4 olmali 4du gectimi anlasamiyorlar

İkinci çocuk yapmak gibi bir zorunluluğunuz yok.
İlla yapacaksanız da kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın.

Back
X