Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben uc yillik evliyim. iki cocugum var. iyi ki varlar. en kisa zamanda ikinciyi oneririm.:)Merhaba ben 4 yildir evliyim, bir oglum var 3 yaşinda, ve ikinji çocugun sorumlulugunu nedense alamiyorum birturlu, vakit ayiramamakdan korkuyorum eşime, hemde oglum çok yaramaz. Sizje ikinji çocuk ne zaman daha uygundur evlilikde? kafam çok karişik, sorumlulugu var sonuçda. Lutfen arkadaşlar nasiyetlerinizi istiyorum...
Merhaba ben 4 yildir evliyim, bir oglum var 3 yaşinda, ve ikinji çocugun sorumlulugunu nedense alamiyorum birturlu, vakit ayiramamakdan korkuyorum eşime, hemde oglum çok yaramaz. Sizje ikinji çocuk ne zaman daha uygundur evlilikde? kafam çok karişik, sorumlulugu var sonuçda. Lutfen arkadaşlar nasiyetlerinizi istiyorum...
dogana kadar digeri de 4olur, iyi bence 4-5 yas fark, ideal, kendinizi korkutmayin.. biz uc kardesiz, 4er yas var, gayet iyi Allah in izniylehktm, evet aynen, endişeleniyorum işte hazir hissetmiyorum kendimi, amaa gaaliba hamileyim, naapijam bilmiyorum. Allah bana guç versin inşallah
![]()
6 yıllık evliyim benimde 3 yaşında oğlum var çok hareketli ama daha yeni rayına oturdu herşey. Tuvalet alışkanlığı vs. Çok zor du bebeklik dönemi eşimle aramızda çok açıldı ilgi tamamen çocuğa kaydı bende zaten çok evhamlıyım eşim kıskandı hiçbir konuda desteğim yoktu. Bende çok istiyorum ikinci çocuk ama yetememekten korkuyorum. O yüzden ikinciyi düşünemiyorum malesefMerhaba ben 4 yildir evliyim, bir oglum var 3 yaşinda, ve ikinji çocugun sorumlulugunu nedense alamiyorum birturlu, vakit ayiramamakdan korkuyorum eşime, hemde oglum çok yaramaz. Sizje ikinji çocuk ne zaman daha uygundur evlilikde? kafam çok karişik, sorumlulugu var sonuçda. Lutfen arkadaşlar nasiyetlerinizi istiyorum...
cikom bende oglumdan az cekmedim korunurken 3.cu numarama hamile kaldim tamda hersey rayina oturmus ustelik okuyordum planlarimda vardi nasil yikilmisdim kizimi ogrendigimde ama prensesim abisinin tam tersi cikdi gece 1 kez kalkar sutunu verirdim uyurdu sabaha kadr 2.ci ayindan sonra hepden birakdi aglamakdan telef dusen oglum kizim nerdeyse aglamadan buyudu diyebilirim hic zorluk cikarmadi kuzum halende neseli kipir kipir allah dengeledi sanki ve okuluda bitirdim calismayada basladim bence cocuklar arasi yas en fazla 4 olmali 4du gectimi anlasamiyorlar6 yıllık evliyim benimde 3 yaşında oğlum var çok hareketli ama daha yeni rayına oturdu herşey. Tuvalet alışkanlığı vs. Çok zor du bebeklik dönemi eşimle aramızda çok açıldı ilgi tamamen çocuğa kaydı bende zaten çok evhamlıyım eşim kıskandı hiçbir konuda desteğim yoktu. Bende çok istiyorum ikinci çocuk ama yetememekten korkuyorum. O yüzden ikinciyi düşünemiyorum malesef
Arkadaşlar yalniz ben turk deyilim, azeriyim, harflerde ve sozlerde yanlişlarim olabilir, turkçe okumadim."C" harfiyle ilgili bir probleminiz mi var?Hay Allah kimyanız tutmuyor galiba..
Ve bence gayet iyi ifadede etdim sorunumu!Arkadaşlar yalniz ben turk deyilim, azeriyim, harflerde ve sozlerde yanlişlarim olabilir, turkçe okumadim.