• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olan kisilerden tavsiyeye ihtiyacim var?

Eltiler tatilde siz gidemediniz bu durum biraz canınızı sıkıyor galiba. Madem maddi olarak bir sıkıntı olmadığından eminsiniz siz araştırın rezervasyonu yaptırın hatta valizleri de hazırlayın. Abilerin dönüş tarihine denk getirin ki bu defa da iş yerinde kimse yok gidemem bahanesi olmasın
Benim kafama takılan 2 biz eşimle 2 kişiyiz önümüzde çocuk yok hani bu anları tatli olarak değerlendirelim çocuk olduktan sonra bu tat kalmayacak yani ben ondan çok çocuğumla ilgilenecem mesela bu gibi bu zamanın değerini bilenim diye yanlışmış düşünüyorum

Benim kafama takılan 2 biz eşimle 2 kişiyiz önümüzde çocuk yok hani bu anları tatli olarak değerlendirelim çocuk olduktan sonra bu tat kalmayacak yani ben ondan çok çocuğumla ilgilenecem mesela bu gibi bu zamanın değerini bilenim diye yanlışmış düşünüyorum
Doğru düşünüyorsunuz çünkü bebekten sonra zor oluyor. Bırak tatili avm ye gitmek bile işkenceye dönüşebiliyor 😅

Back
X