• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olan kisilerden tavsiyeye ihtiyacim var?

Arkadaşlarımın hepsi tatilde 😩
Tatile takılmayın eşinizle birşeyler paylaşmaya bakın yaa veriyorsun 40.000 50.000 TL su samuru gibi havuzdan havuza atlıyor millet bende bu tatile anlam veremiyorum böyle tatil mi olr diyorum gittiği şehirde birde AVM turuyla tatili bitiriyorlar ayy o kadar saçma geliyor ki bana böyle tatiller yani herşey yıldızlı otelde havuzdan havuza atlamak değil eşinle romantik güzel şeyler paylasmak bence 🤗

Yok bence haklisiniz sormakta. Tatil genelde erken alınır. Niyeti olsaydi alirdi diye dusunuyorum.
Senin vaktin yoksa ben ayatlayacagim ona gore, de esine.

Tatile takılmayın eşinizle birşeyler paylaşmaya bakın yaa veriyorsun 40.000 50.000 TL su samuru gibi havuzdan havuza atlıyor millet bende bu tatile anlam veremiyorum böyle tatil mi olr diyorum gittiği şehirde birde AVM turuyla tatili bitiriyorlar ayy o kadar saçma geliyor ki bana böyle tatiller yani herşey yıldızlı otelde havuzdan havuza atlamak değil eşinle romantik güzel şeyler paylasmak bence 🤗
Su samuru dedin ya sesli güldüm allah seni ya 🤣🤣🤣🤣

Valla bak geçen haberde okudum.kirtasiye ürünleri çok pahaliymis benim ablamın oglu 1ci sınıfa gitcek masrafları 4 000 lira buluyormus
Biri özel okula biri kreşe gidiyor. Kreş 9 bin, okul 10 bin kırtasiye ucreti aldı. Okula gidenin ucreti sadece kitap, geri kalani alacağız. Allah yardımcımız olsun...

Ayy ama öyle değil mi 😅 tatil bitane kadar havuz başı pozu içkiler hop hop şarkılar danslar tiksinti geliyor gına geliyor insana 😅

Bu sene hem gezip görme şeklinde tatil yaptık hem de sizin bahsettiğiniz şekilde deniz, havuz tatili yaptık. Yani ikisinin de yeri ayrı bence.
Bazen insan sadece deniz kum güneş ve kafa dinlemek isteyebiliyor. Beğenmeyen yapmasın 😃

Ohoo yaz bitiyor siz daha tatil yeri ayarlamadınız mı??
Siz otel, yer bakın internetten beğendiklerinizi whatsapptan atın. Mesela "ben bu üç yeri buldum güzel görünüyor sende bir bak aralarından seç daha da geç kalmadan rezervasyon yaptır hayatım" diyin. Akşama eve gelince de bakabildin mi, karar verebildin mi diye sorun. Yani sizde el atın duruma.

Maddi durumlarda sıkıntı olmadığına eminseniz farklı bir sıkıntı var demektir.

Mesela abileri şu anda tatilde olduğu için çıkamıyor olabilir. Birisinin işin başında durması gerekiyordur. Ama tabii bu plan yapmaya engel değil.

Daha önce birlikte tatil yaptınız mı? Kaç yıllık birliktelikten bahsettiğinizi yazmadığınız için bilemedim.

Plan-program yapmayı sevmiyorsa üşeniyor olabilir. Ben çok severim mesela tatil planı yapmayı (otel, ulaşım, gezilecek yerler listesi filan) ama eşim hiç sevmez. Eğer durum buysa planı siz yapın.

Eltiler tatilde siz gidemediniz bu durum biraz canınızı sıkıyor galiba. Madem maddi olarak bir sıkıntı olmadığından eminsiniz siz araştırın rezervasyonu yaptırın hatta valizleri de hazırlayın. Abilerin dönüş tarihine denk getirin ki bu defa da iş yerinde kimse yok gidemem bahanesi olmasın

Eşinizin maddi durumunu biliyormussunuz bir gun oturup durumunuza gore otellere/ pansiyonlar/ misafirhanelere bakıp akşam eşiniz geldiğinde seçenekleri ona sunun beraber karar verin bence. Neden eşiniz ayarlıyor ki çok da anlamaz zaten erkekler böyle işlerden genelde

Eşim beni tatile goturcem dedi ama bir türlü ayarlaması ben ilk sordugumda bana çok pahalı bu sene gitmeyelim dedi sonra ben ciddi konuşunca iyi şakaya çevirdi ben sana şaka yaptım ciddiyemi aldın dedi ama kendisini bunu söylerken gayet ciddiydi şaka yapar gibi bir hali yoktu sonra gene sordum ne yaptın tatili diye işte sen bana güven bana guvenmiyormusun ayarlayacam falan dedi bende güveniyorum tabi dedim sonra suratı asıldı bende dedimki sen beni erteliyorsun dedim beni bu şekilde oyaliyorsun dedim sinirlendi morali falan bozuldu 2 yıllık evliyim acaba bazen diyorum ben paronayak bir insanım yoksa gercektenmi o beni erteliyor
Bu arada Allah başka dert vermesin ama ben sadece size sormak istedim
Bu ve bunun gibi mevzulara ben de çok takılıyorum. Ama şunu sormak lazım eşiniz her seye para bulup tatile mi bulmuyor yoksa ekonomik durumu cidden mi el vermiyor

Back
X