Evli olanlan tüm ablalardan yardım istiyorum :(

canım bende boşnağım ve bende tesettürlüyüm..ewet bizim milletimiz şaşayı sewer bu bi gerçek kesim kesimde hepsi deyip genellleme yapmak yanlış olur çünkü gençlerde başörtüsünü sewmezler ama bu Türkiyeye geldikten sonra olmuş genellikle benm eski yugoslavyadaki akrabalarım kapalı burdakiler full açık....çarşafa gelince ki artık bu dewirde çarşafta fitneye sebebiyet werdiği için sakıncalıdır.. farklı iki millet olucaksanız canım o yüzden bribiriniz anlamaya çalışın bu insanların çarşaf tutumu böle diceksiniz başka bi yolu war mı konuşursun yine ama askerden gelince en azından..bu arada ist da nereye ewleneceksin inşallah

bütün yazdıgını okudum sen bunu yazmıssında ben okumam mı yazan llerin dert görmesin yaaa canım benım hepinise cok tsk. ediorum

Önemi yok tatlım. Sadece tecrübe derlemesiydi. Hiçbiri benim değil ama olsun, yaşanıyor bir yerlerde.

İtiraf ediyorum, müstakbel kaynanan beni şaşırttı ve yazdıklarımdan utandırdı. Allah için, çok olumlu ve yapıcı konuşmuş. Eğer bu söylediklerinde samimiyse sen çok şanslı bir gelin olacaksın sositososito

Ama yine de -en azından benim görüşüm- altlı üstlü oturup iyiyken kötü olmaya hiç gerek yok. Madem anlayışla karşılayacak, bağımsız bir yerde kurun yuvanızı. Evet, insan komşusuyla da kötü olabilir ama komşudur, geçicidir. Onlar aileden sonuçta. Her dâim o kadar yakın olmak iyi bir şey değildir, sorun yaşamak kaçınılmaz olur diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun artık.

Kararını hiç tasvip etmesem de Allah görümcene de mutluluklar versin :Saruboceq:

istanbul yıldırım mahallesi ablacım ya biz konustuk kaynanamla ayrı oturma fikrini hemen kabul ettiii ama burda olursanızda herkes kendi sorumlulugunu bilsin falan dedi ve carsaflı meselesinide konustuk biz karsı degiliz ama onlara adapark yakın adaparkta kadın carsaf giymiş altınada etek acmıs bacaklarını yanınaki cocukla dediii töbe töbee falan dedi o yuzden biraz karsılarmıs ve devamlı böle seylere sahit olmuslar

aminnn canım inş. oda cok mutlu olur cünkü bis onunla arkadastanda yakınız yaniii bu sekilde kabul etmesiniii kimse desteklemioo en basta kaynanammm veee ben orda bi pot kırdım koptuk gülmekten dedim kiii biz sana gelces belkiii kaynananı cekiştircesss nasıl olucak flan dedim onun yanında yapamayız yaaa falan dedim ne o öle her dk berabersinizz hiç rahat olamıcan sana devemlı karısıcak falan dedim hep hesap vericen dedimm annesine delikafaduldendelikafadulden sonra kaynanamda baktııı güldü alındım simdi flan dedim sonra saka flan dediii bütün kadınların dogasında var dedi kaynanayııı cekişitirmek dediii aslında ii bi kadın ama ne bilim yinede korkuom isteeeboshayallersmileboshayallersmile

Sıkma canını yahu, espri olarak algılamışlardır kaydirigubbakcemile3

Tabi iki iyi bir kadındır, valla söyledikleri beni şaşırttı. Bu gidişle çekiştiemek için senin fazla malzemen olmayacak kaydirigubbakcemile5

Görümcemi istemeye geldiler.Damat adayının şartı aynı binada oturmak ve beraber yiyip içmek,evleri ayrı olacak ve beraber yiyip içecekler.Kesinlikle kabul etmediler..Ama beni yanlarına istiyorlardı.Ağzım açık kaldı valla:tomato:kendi kızları için istediklerini senin için istemiyolar,oğlanın ayrı evi olacakmış dayayıp döşeyecekmiş,her dediklerini yapacakmış öyle vereceklermiş kızı..Umarım herşey gönlünce olur ve hiçbir sorun yaşamazsın..

eger bendede öle bişey deseydi hemen sölerdim neden kendi kızını istemion dieee kadın hem beni hemde kızınıda istemioyo ama kızı istio bu yuzdende kızına salaksın dio bence sende söle ve konus cünküüü gercekten ALLAH kimseye 2. bi yastık nasip etmesinnnn

canım sen iyilikle sevgilini ikna et çünkü en iyisi de olsa eşinin ailesi ile yakın oturmak
zor olur. laf söz olmasa bile varlıkları yeter. insan yaşamadan bilemez ve özellikle bu dönemlerde herşey gözüne kolay görünür ama mantıklı olup gelecek hesabını yap. Allah sonunu hayır etsin...

amin ablacım herseyin hayırlısı zaten ama suan hiç bişey sölemiorum askerden bi gelsin o zaman herseyi oturup konusucaz zaten aramısda pek ii deil bu aralar bende aynı binada oturma taraftarı deilim ama bi hayırlısıyla gelsinde o zaman inş. bi sonuc alıcaz aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

bencede yol yakınken vazgeç bu adam arı ev tutsa bile görşü değişmiycek gene karışılır gelene gidene ona karışan herşeye karışır valla alsın kendine boşnak bi kız sende bul bi malatyalı hereks önce ailesinide düşünsün evlenirken ailenizi ezdirtmeyin kızlarrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…