Bencede kararlı ol.İstemediğin hiçbirşeyi yapma,evlilikte fedakarlıklar olacaktır ama bu senden çok şeyler alıp götürmemeli..Senin ailen onlar açık diye istemeseydi bakalım bu fikri kabul edeceklermiydi?Annene tabiki laf söylemiceklerdir.Nişanlını seviyorsan acele kadar verme,herşeyi açık açık konuş..Evlendikten sonra bazı şeyleri düzeltmek, konuşmak daha zor.Öncelikle nişanlının hayata bakış açısı nedir,nasıl bir evlilik istiyor,ailesine karşı duruşu nasıl,senden neler bekliyor...Hem daha evlenmeden böyle pazarlık yapar gibi konuşmasını anlayamadım.Görüş kendi görüşü olsa anlayacağım ama ailesini öne sürüyor..Seni ürküten de bu..
Nişanlına demişsin ya " ben ailenle değil, seninle evleneceğim" diye
Ahh canım bunun ne kadar yanlış bi kelime olduğunu evlenince göreceksin senağlama
çünkü her halükarda
NİŞANLINLA DEĞİL, AİLESİYLE EVLENİYORSUN malesef..
abla burda okuduklarım her insandan hersey beklenir ve benım için ailemden baska kimse vazgecilmez deildir neden sonradan kötü olucaksam simdi bunu düşünmiyim ki eger ayrı eve cıkmayı kabul ederse tabi ki bitirmem kişilik olarak ii biri ama dediğim gibi kimse vazgecilmez deildir evli olanlar içinde esleri deilde bence cocukları vazgecilmez olur o yüzden sonradan pişman olmak yersiz die dşünüorum
işte sorun orda zaten dün akşam yine konustuk ailem karısamaz sana diyo bunu sende cok ii biliyorsun diyo o pek ailesine yakın deildir pek fazla konusmaz yanlarında kalmayı sevmez bu yuzden içim rahattı ama ailemede ters demesi zoruma gitti bi sinirle söledim dedi o kadını ben sevmiorum falan dedi evlenmeden önce herseyin konusulmasından yanayım cnkü bazı seyler simdi düzeltilmeli simdi olmalı iş işten gectikten sonra bişeyler olmus yada olmamıs inanın ki önemli deil bana göre oldu ki kavga ettim dediigimde o zaman cıkar gideriz dedi annemlede konustum annemde dediki simdi orda oturmadan bilemezsin kira ödemek simdiki zamana cok zor falan dedi kapın ayrı olucak bastan tavrını koyarsın zaten dediii ve iş kocan olucak adamda biter dedi öle yani ablacım eyvahedigeldismile
ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz?
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum,böyle arada kaldığın için üzüldüm gerçekten.ben kendime çok güvenen bir insanım,hayatta kendimi ezdirmem yada kimse bana haksızlık edemez,kendimi savunabilirim diyordum.ama insanların içine karışınca öyle olmuyormuş.kendi ailen hep alttan alıyor,senin mutluluğunu düşünüyor ama karşındaki insanlar cahil olunca bişey yapamıyorsun.Eşin her ne kadar anlayışlı da olsa bi yerde tıkanıp kalıyorsun,eşinle herşeyi konuşup anlatamıyorsun.bu sefer o da senin ailenin eksik noktalarını yada senin eksik noktalarını görüp önüne sunuyor.
canım yaa, bu yaşında bu gerçeği farketmiş olduğun için seni çok çok tebrik ederim. ömrünü tüketip de bunu anlayamayan o kadar çok insan var ki. herşey gönlünce olsun.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Ayrı yerde ev tutun derim ben.Kira olsun ödersiniz.Bu konuda kesin tavrını koy, seninle evlenmek isteyip istememesi ona kalmış.Bırak o karar versin.Belkide çok iyi insanlardır bilemem ama ayrı yerde yaşamanız evliliğiniz için daha hayırlı olacaktır.Bu konuda kararını sen söyle,ailen nerede yaşayacağınız fikrine karışmasın,sonra ailen kötü olur,eşin onlardan soğuyabilir,sen üzülürsün.
bizde bosnagız ve dedigin gibi bosnaklar site tarzı bi yerde oturur ve yabancı sokmazlar aralarına bu carsaflı meseleside soyle evet bizdede hic carsaflı kadın yoktur sevmiyorlar herkesin tercihi birsey diyemem ama herzaman gidip gelmeyecegi icin cok sorun olmaz..sende annenin arkadası yuzunden erkek arkadasınla tartısma akraba degil bisey degil bence
daha evlenmeden gelene gidene karısıyosa evlenınce düşünemiyorum neler yapar.ama ben asla kayınvalidenle altlı üstlü oturmanı tavsiye etmem cevremde öyle oturan arkadaşlarım var hepside bin pişman.evine çarşaflıda gelir mini eteklide ne alakaymıs onuda çözemedim
sorun aslında annenim ark. deil onu cok takmadım ama ne demek ailemde istemez ben bugüne kadar ondan öle bişi duymadım ailesi bilmezdi onun hayatını ben bilirdim kimseyi hayatımıza karıstırmazken nerden cıktı bu ailemde istemez zoruma giden bu bosnaklar ii hoş insanlar ama insanın kıyafetleriyle yargılamakta cok ayıp bence talya die bi ark. var bosnak ama kapanmıs etrafından ne cok söz duymus bu sekilde olması bence cok ayıp yanlıssam söleyin ltfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?