evli olanlardan bir akıl istiyorum

Daha once de benzer konuda yazmistim. Evlendikten sonra olay artik "kabullenmek,gormezden gelmek" olarak degisiyor. Yani sorunlarin cozuldugu falan yok. O kendi kendini kandirmaca bana gore.
Bana da öyle geliyor. Önce "Düzelir", sonra "Ha düzeldi, ha düzelecek" diye ömür tüketiyor kadınlar; 50 yaşından sonra adam yaşlanıp biraz sakinleşirse belki işte.

Ayyy sanki benim esimi anLattinn kiz o kotu bi huy deiLki insan sevdigini kiskanir hem unutma teyze cocukLari biLe var ewLenen erkekLer o yuzden en azindan bazi erkekLer kiskanabiLiyor bunu kabuLLenmeLisin canimin ici benim esimde oyLeydi kiskanir gorusturmezdi konusturmazdi biLe ewLendik iLk yiLimzda dedigin gibi tartismamiz oLurdu bana oLani saydirirdi sonra sinirLenimce ne dedigimi biLmiyorum aLdirma derdi simdi artik kuzenLerimden kiskanmiyor hatta Araba aLicaz bana gezmeLere gitmem icin .. ama haLa kiskanir otobuse faLan bindirmez de zamanLa hersey duzeLiyor bi buysa katLan azcik duzeLicek zamanLa.tabi her erkek bir deqiL oyLede qidebiLir ama tek bu yuzdende birakmak oLmaz ki ..baska birini daha buLursun onun bi huyundan birakicakmisin azda oLsa kiskanc oLmayan erkek varmi ki ben gormedim

Senin şahsına annene babana ailene saygısızlık etmiyosa üsturuplu şekilde tartışabiliyosanız halledilebilir olduğunu düşünüyorum. Tartışma her ilişkide olur. Ama boyutu mühim olan.

sizdemi böylesiniz

yok benim nisanlim sadece cok cabuk sinirlenir
saygisizligi yoktur

ben evli arkadas icin dedim ayni sizin gibiyiz diye bende susuyorum öfkesi gecene kadar öfkesi gecince saten normale dönüyo :)

ama öfkelenince sana hakaret ediosa zor .... saygisizlik kötü ... evlenince düzelcenide inanmiyorum
burda önemli olan senin onun bu huyunu kabul edebilirmsn edemezmsn .... evlenince degismez ....

evet buda onun farknda doktora gitmek istiyor

Övmeye basLadın farkindamisin :) seviyorsun bosuna uzatma istersen sen zaten coktan yolunu secmissin istesende vazqecemezsin :) :)

çok doğru diyorsunuz toplumdaki kalıplar daha çok etkiliyor insanları yasadklarndan

sanırım değil kesin aynı benim nişanlımla sizin eşiniz.. seviyorum tabiki sevgi olmasa hiç düşünürmü insan katlanırmı susarmı çok seviyorum hemde..sizin eşinizde sinirlenince yakar yıkarmıydı nişanlıyken

Jayor nisanLiyken hic kavqa etmedik ewLenince oLe oLdu ilk sene dedim ya kirilmadik cam kalmadi ama bna zarari olmadi hic sadece kaLbim kirilirdi siniri gecnce hp ozur diler gonlumu alirdi.simdi bana hep der benim sana cok vefa borcum var diye.annemden bile cok seviyom seni der.herseyine katlandigim oluruna gittigim onu birakmadigim icin..

ne kadar güzel mutluluğunuz huzurunuz daim olsun inşallah..

ne kadar güzel mutluluğunuz huzurunuz daim olsun inşallah..
Amin canim insaLLah .. sende mutLu oL ve kafani daha cok buLandirma okudugun gibi herkes erkeginden bahsediyor hepsi cok farkLi seninkide bizimki gibi oLacak diye bisey yok iyi dusunn kafani dinLe öLç tart oLuruna birak.

Amin canim insaLLah .. sende mutLu oL ve kafani daha cok buLandirma okudugun gibi herkes erkeginden bahsediyor hepsi cok farkLi seninkide bizimki gibi oLacak diye bisey yok iyi dusunn kafani dinLe öLç tart oLuruna birak.

sağol canım teşekkürler yardımın için

nişanlını al karşına tatlı tatlı sor sorunun ne olduğunu canım. sonra onun ve senin hoşunuza gitmeyen şeyleri konuşun. o sinirlendiğinde elini tutup gözlerine bakman zaten nişanlını sakinleştirecektir

Bir insan 7 sinde neyse 70 de de öyle dir.bosuna dememisler.iyi tart bic olc dusun.saygi yoksa suanda sonrasinda dahs iyi olacak die bisey yok.bunlar tatli telaslariniz elbette stred olucak seyler oluyor.anlasmazliklar cikior.biz evlenirkende bizim evlerimizi islerimizi bir peri gelip sihirli degnegiyle yapmadi bizlerde o süreç lerden gectik.ama onemli olsn orta yolu bulup stresi azaltmak anlasmaya calismak.valla her ikinizde birbirinize anlayisli degilseniz uzatmayin orta yolu bulun ya evet ya hayir.

Tartıştığınız konulara bağlı belkide gerçekten adam haklı yada üstüne çok gidiyorsunuzdur ...

hangi konular yüzünden kavga ediyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…