Bana da öyle geliyor. Önce "Düzelir", sonra "Ha düzeldi, ha düzelecek" diye ömür tüketiyor kadınlar; 50 yaşından sonra adam yaşlanıp biraz sakinleşirse belki işte.Daha once de benzer konuda yazmistim. Evlendikten sonra olay artik "kabullenmek,gormezden gelmek" olarak degisiyor. Yani sorunlarin cozuldugu falan yok. O kendi kendini kandirmaca bana gore.
Ayyy sanki benim esimi anLattinn kiz o kotu bi huy deiLki insan sevdigini kiskanir hem unutma teyze cocukLari biLe var ewLenen erkekLer o yuzden en azindan bazi erkekLer kiskanabiLiyor bunu kabuLLenmeLisin canimin ici benim esimde oyLeydi kiskanir gorusturmezdi konusturmazdi biLe ewLendik iLk yiLimzda dedigin gibi tartismamiz oLurdu bana oLani saydirirdi sonra sinirLenimce ne dedigimi biLmiyorum aLdirma derdi simdi artik kuzenLerimden kiskanmiyor hatta Araba aLicaz bana gezmeLere gitmem icin .. ama haLa kiskanir otobuse faLan bindirmez de zamanLa hersey duzeLiyor bi buysa katLan azcik duzeLicek zamanLa.tabi her erkek bir deqiL oyLede qidebiLir ama tek bu yuzdende birakmak oLmaz ki ..baska birini daha buLursun onun bi huyundan birakicakmisin azda oLsa kiskanc oLmayan erkek varmi ki ben gormedimmesela erkek kuzenlerimle samimi olmama kızar kıskanır kavga çıkar söyler diceğini ben tamam derim konu kapanır ama o kavga sırasında çok şiddetli sinirlenir. bana dediği kötü bir laf var isede özür diler sinirlenince kendimde olamyorum diyor beni paylaşamamasndan kaynaklanyor
sizdemi böylesiniz
Peki agır ne yasadiniz. Çok kararsizsin bellki sevyorsun ama daha şimdiden ağır laf etmek ne derece doğru . İyi düşün en benim diyen adam bile zamanlar seni kırıyor bu adam şiddet uygulayabilir evlendikten sonra. İnsan sinirlerine hakim olmali
Övmeye basLadın farkindamisin :) seviyorsun bosuna uzatma istersen sen zaten coktan yolunu secmissin istesende vazqecemezsin :) :)nişanlım sevgisini hissettir bazen bulutlara çıkarr beni öyle el üstünde tutarki etraftaki herkes imrenerek bakar bende ona karşı öyle sadece kavgalarmz kıskançlığından oda aslında bukadar sevmeseydm kıskanmazdm zarar veriyorum sakınmak isterken diyor
Canım evlilik milat değil ki yaşanılan sürecin devamı evlenince aslında hiç bir şey olmuyor sadece ünvan olarak bekar değil evli oluyorsun yaşanılanlar da yaşanılmayanlar da aynen kalıyor hatta iyice birikiyor ama bitirmek istersen işte o zaman ünvan evlenmiş boşanmış oluyor değişen bişey oluyor mu hayır ama toplum sana sıfat koyuyor nişanlıyken bırakırsan hala bekar maalesef durum bu herkesi kandır ama kendini kandırma lütfen dilerim sorunlarınızı çözümlendirebilirsiniz
Ayyy sanki benim esimi anLattinn kiz o kotu bi huy deiLki insan sevdigini kiskanir hem unutma teyze cocukLari biLe var ewLenen erkekLer o yuzden en azindan bazi erkekLer kiskanabiLiyor bunu kabuLLenmeLisin canimin ici benim esimde oyLeydi kiskanir gorusturmezdi konusturmazdi biLe ewLendik iLk yiLimzda dedigin gibi tartismamiz oLurdu bana oLani saydirirdi sonra sinirLenimce ne dedigimi biLmiyorum aLdirma derdi simdi artik kuzenLerimden kiskanmiyor hatta Araba aLicaz bana gezmeLere gitmem icin .. ama haLa kiskanir otobuse faLan bindirmez de zamanLa hersey duzeLiyor bi buysa katLan azcik duzeLicek zamanLa.tabi her erkek bir deqiL oyLede qidebiLir ama tek bu yuzdende birakmak oLmaz ki ..baska birini daha buLursun onun bi huyundan birakicakmisin azda oLsa kiskanc oLmayan erkek varmi ki ben gormedim
Jayor nisanLiyken hic kavqa etmedik ewLenince oLe oLdu ilk sene dedim ya kirilmadik cam kalmadi ama bna zarari olmadi hic sadece kaLbim kirilirdi siniri gecnce hp ozur diler gonlumu alirdi.simdi bana hep der benim sana cok vefa borcum var diye.annemden bile cok seviyom seni der.herseyine katlandigim oluruna gittigim onu birakmadigim icin..sanırım değil kesin aynı benim nişanlımla sizin eşiniz.. seviyorum tabiki sevgi olmasa hiç düşünürmü insan katlanırmı susarmı çok seviyorum hemde..sizin eşinizde sinirlenince yakar yıkarmıydı nişanlıyken
Jayor nisanLiyken hic kavqa etmedik ewLenince oLe oLdu ilk sene dedim ya kirilmadik cam kalmadi ama bna zarari olmadi hic sadece kaLbim kirilirdi siniri gecnce hp ozur diler gonlumu alirdi.simdi bana hep der benim sana cok vefa borcum var diye.annemden bile cok seviyom seni der.herseyine katlandigim oluruna gittigim onu birakmadigim icin..
Amin canim insaLLah .. sende mutLu oL ve kafani daha cok buLandirma okudugun gibi herkes erkeginden bahsediyor hepsi cok farkLi seninkide bizimki gibi oLacak diye bisey yok iyi dusunn kafani dinLe öLç tart oLuruna birak.ne kadar güzel mutluluğunuz huzurunuz daim olsun inşallah..
Amin canim insaLLah .. sende mutLu oL ve kafani daha cok buLandirma okudugun gibi herkes erkeginden bahsediyor hepsi cok farkLi seninkide bizimki gibi oLacak diye bisey yok iyi dusunn kafani dinLe öLç tart oLuruna birak.
nişanlını al karşına tatlı tatlı sor sorunun ne olduğunu canım. sonra onun ve senin hoşunuza gitmeyen şeyleri konuşun. o sinirlendiğinde elini tutup gözlerine bakman zaten nişanlını sakinleştirecektirmerhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
Rica ederim kadinin haLinden kadinLar anLar bos yere uzme kendini kib aeosağol canım teşekkürler yardımın için
nişanlını al karşına tatlı tatlı sor sorunun ne olduğunu canım. sonra onun ve senin hoşunuza gitmeyen şeyleri konuşun. o sinirlendiğinde elini tutup gözlerine bakman zaten nişanlını sakinleştirecektir
Seviyorsaniz kirginliklar unutulur bence. Gun gectikce de azaliyor demissiniz bence olumlugün geçtikçe azalyor ama kırgınlıklar kalyor
hangi konular yüzünden kavga ediyosunuz?merhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
Tartıştığınız konulara bağlı belkide gerçekten adam haklı yada üstüne çok gidiyorsunuzdur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?