merhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
bır ınsan neyse odur evlenmeden oncede sonrada degısmez ama sorunlarınızın kaynagı burada onemlı olan mevzu yanı sırf nısan alısverısı zart zurttan sıkıntı yasıyorsanız bunlar herkeste olan seyler ama aıle mevzuları kısılık haklarına hakaret vs varsa ve karakterler yetısme tarzınız hayat gorusunuz cok zıtsa evlılık yurumez...merhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
evlenincede bitmez yani böyle devam eder diyosunuz
Bi ilişki nasıl devam ediyosa öyle de gider.. Düzelir falan diye kendimizi kandırmayalım o yüzden.. Yolunuza bakın bencemerhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
Kırıldığım zaman gidiyorum başka odaya yatıyorum üzülyorum ona da bunu yanıma gelmesini bekliyorum gelince anlatıyorum onunda siniri geçmiş oluyo böyle düşünmyorum sinirlendiiğim için onları söyledim diyo . Mesela işte dediki yeter ya çok skldm artk filan sakinleşince sıkılma filan yok sinirlendiğim için söyledim dyor ben buna ikna oluyorum çnkü doğru söylediğini görüyorum sinirlenince zaten hep öyle olduğu için huyunu biliyorum özür diliyo snra barışıyoruz .
Ama çok önemli bi problem varsa da o problemi sakinleşince tekrar düzgünce knşuyoruz . Ama hala çözemediysek o sorunu ne yaparsan yap kendin bana birşey sorma diyorum . İnadına dahada karışmıyorum filan böyle gidiyo .
Bi sarılınca geçmez tabiki . Sankinleşince düzgünce konuşmak lazm o konuyu . Ama ayrı yatmama kuralımızda var bizim .
Bu da şart bence evlilikte . Günlerce küs kalma gibi bi olayımız hiç olamaaz zaten . Yani kavga olucksa o ortamdan uzaklaşıp sakinleşince düzgün bi şekilde knşmak gerekir bence .
Huy meselesi de kötü mesela o sinirlidir ben de çok kavga çıkarırım . Sorun çıkarırım . Sürekli sorun çıkaran birini çekmekde bilmiyorum zor olablr belki . Ben herşeyden şikayet ederim harşeye bişey söylerim . Hep kavga çıkaran kişi benim . Eğer sürekli kavga çıkarıyorsa ortamdan uzaklaşın cevap dahi vermeyin .
Evlenince de sorunlar olacak ve daha büyükleri ama demekki sinirliyken hakaret etmek gibi bir tarzı var. Bu yuzden iyi düşünün. Nişanlılık hiçte çantada keklik durumu değil. Şahsen çok sorun yaşadık küçük tartışmalar oldu aramızda ama bir kere bile hakarete uğramadım o dönem. Ama evlenince oldu karşılık lı. Üstesinden geldik çok şükür. Ama nişanlıyken bu bir tehlike çanımerhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
canım benim bende anlattığın süreçten geçtim. ama maşallah şimdi harika bir evliliğim var. bence iş biz kadınlarda bitiyor, nişanlıyken o kızınca bende kızar, bağırınca bende bağırırdım, trip attım küstüm falan saçma sapan şeyler...ama susmayı dene tatlı ol alttan al ama bir değil iki değil uzun bir süre böyle yap hele ki trip hiç atma yani hobi olarak yine at ama sürekli yapma göreceksin süper olacak. :)merhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
merhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
SevgiyLe herrsey aşıLıyor inan bana ama karsiLikLi sevqiyLe o caba gosterecekmi bakaLim yarin konus bize biLdir buradan bekLiyorum merakta ediyorum ac derdini dermanin o oLsun biteceksede bitsin devam edeceksede etsin.senLik bisey kaLmamis sende hersey var ya o ya o nasiL dusunuyor ki .. hatasinin farkinda mi duzeLtebiLecekmi seni o kadar cok mu seviyor kaybetmek ten korkuyor mu herseyi goze alir mi ne kadar asik.kiskanmaysa eger sadece sorununuz 3yiLda geciyor.bnm esim cook kiskancti kuzenLerimLe biLe gorusturmezdi simdi gorusturuyor meseLa herkesten herseyden kiskanirdi simdiyse yerine gore kiskaniyor.twk kiskancliksa o zamanLa rayina oturuyor.pire icin yorqan yakma.yagmurdan kacarken doLuya tutuLma baska kotu huyu yok dedin neyin kararsizLigini yasiyosun tam oLarak derdin nedir meseLa bir kavqanizi anLatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?