evli olanlardan bir akıl istiyorum

bildiğim birşey var :nişanlılık evliliğin yanında devde kulak gibi birşey

Can cikar huy cikmaz. Dah . Yanyana bile degilsiniz . eminim telefondsn bikmis bi hsle geldniz ikiniz de.. Hee ayni evde kabgalar yuz yuze daha cok olur. Yuzunuze bakacak hal kalmaz. Nisanliyken o kadar kavga edikiyor yetmiyor evlenince bi de gun ustune cikmaysn kenarda birikenler var... Ahh ahh ne diyim insallah ben haksiz cikarim cok mutlu olursunuz.. Ama sunu unutma nisan atmak kotu bisey degil. Elalrm ne der diye dusunme emin degilsen. Elsle . Evlensen de ayrilsan da mutlu ya da mutsuz olsan da farketmez .. İlla konusacak bisey bulur.

Benim kocam evlenmeden önce nasılsa hala öyle... Malesef...

Peki hiç alttan almaz mı? Az çok anlamışsındır tepkilerini, neye kızıyor sinirleniyor da bu kadar ağır konuşabiliyor nişanlıyken nişanlıyken insanlar genelde mutlu olur, her zaman gelemz bu dönem çünkü... Bence geri dönüşünüz varken alın karşınıza görüşün

bır ınsan neyse odur evlenmeden oncede sonrada degısmez ama sorunlarınızın kaynagı burada onemlı olan mevzu yanı sırf nısan alısverısı zart zurttan sıkıntı yasıyorsanız bunlar herkeste olan seyler ama aıle mevzuları kısılık haklarına hakaret vs varsa ve karakterler yetısme tarzınız hayat gorusunuz cok zıtsa evlılık yurumez...

Nişanlıyken garantiye alıp böyle davranması demek evliyken daha beter olacağı anlamına gelir senin deyimine göre kaybetme korkusu olmayan biri herşeyi yapar
Ama benim eşimin hakareti ağır vs yoktu ama nişanlıyken daha soğuktu
Evlenince bambaşka oldu tanyamadım yani iyi anlamda da değişebilir
Bi erkek kadın gözüyle değil de kadınım gözüyle bakarsa zaten kıyamaz

evlenincede bitmez yani böyle devam eder diyosunuz

aynen hatta artar bile , nişan atmak çokta kötü birşey değil ,bir gün ağlarsın iki gün ağlarsın ömür boyu ağlamaktan iyidir. şimdiden bu kadar ağır laflar sayıyorsa bence birdaha düşün derim

Bi ilişki nasıl devam ediyosa öyle de gider.. Düzelir falan diye kendimizi kandırmayalım o yüzden.. Yolunuza bakın bence

valla benle nisanlimi anlatmasn sen hahah

Evlenince de sorunlar olacak ve daha büyükleri ama demekki sinirliyken hakaret etmek gibi bir tarzı var. Bu yuzden iyi düşünün. Nişanlılık hiçte çantada keklik durumu değil. Şahsen çok sorun yaşadık küçük tartışmalar oldu aramızda ama bir kere bile hakarete uğramadım o dönem. Ama evlenince oldu karşılık lı. Üstesinden geldik çok şükür. Ama nişanlıyken bu bir tehlike çanı

canım benim bende anlattığın süreçten geçtim. ama maşallah şimdi harika bir evliliğim var. bence iş biz kadınlarda bitiyor, nişanlıyken o kızınca bende kızar, bağırınca bende bağırırdım, trip attım küstüm falan saçma sapan şeyler...ama susmayı dene tatlı ol alttan al ama bir değil iki değil uzun bir süre böyle yap hele ki trip hiç atma yani hobi olarak yine at ama sürekli yapma göreceksin süper olacak. :)

Nişanlılıkta size saygı duymadan kötü laflar eden, evlendikte neler yapmaz... Hayat maalesef sorunlu ilişkilerde harcanamayacak kadar kısa....İlerde heba olan yıllarınıza acırsınız. Kimseye ayrılın demek istemem ama iyi düşünün. Çünkü insanlar değişmiyor. Evlenince değişmeyecek.

illa ki nişanlılık döneminde farklı bir stres oluyor, herkes karışıyor falan, gençseniz bir de etkileniyorsunuz.

ama nikah sihirli değnek değil elbette, bir sürü sorunumuz vardı, nikahın ertesi günü ballı şeker olduk diyen yoktur bence.

yaşadıklarınız nişanlılık gerginliği mi yoksa sizin geleceğiniz de böyle mi iyice tartmanız gerekir.
bence iş birbirine ağır sözler söylemeye varmışsa pek düzelmez, ama yine de siz kendinizi daha iyi bilirsiniz.

Nisanliyken çok iyi olup evlenince 360 derece dönen daha çok bence insanlar artık çözülmüyör ki

Cok az erkek degisir bazilar daha iyi bazilari daha kotu oluyor unutulur diyorlar ya evlenince yok ogle bi dunya unutmuyorsun hep aklinin bi kosesinde oluyor en kucuk problemde keske su yuzugu atsaydimda bu gun bunlari yasamasaydim diyorsun cunki senin kalbinin bi kosesinde o kiriklar oluyor. Bizde esimle cok problemler yasadik gerci agir laflar duymadim duysam ben nisani bozardim.

Bana kalirsa karsindakini oncelikle iyi taniyip tanimamana bagli, eger bu kavgalar 3. 4. kisiler yuzunden, yasanan aile ici gerginliklerden dolayi ise, senin annen benim babam tarzi, evlenince illaki bir duzene girer bu kadar olmaz.
AMA
Amasi var iste bu tartismalarda karsilikli alinan tavirlar onemlidir, tartisma illaki cikabilir de mesela 3.4 kisiler icin seni harciyormu, sana ve ailene karsi sorumsuz ve saygisiz tavirlar icinde mi ? Uzerinde evleniyorsunuz diye otorite mi kurmaya calisiyor ? Mesela gelecek planlariniza para islerinize aile butcenize ailanan satilana karistiriyormu seni yoksa sen sadece mutfak perdesinin rengini secmekle mi mesgulsun ?
Bunlarin hepsi bir onem tasiyor sana burdan kafadan duzelir yada daha beter olur diyemeyiz tamamen senin tavrilarin dik durusun ailenin arkanda olusu bunlar belirler ileride nasil olacagini. Her evliligin baslangic surecinde olur bence bunlar ben bunlara taslarin yerine oturma sureci olarak bakiyorum once hersey bir ortada karisik birbirine carpa carpa herkes iyi hissettigi yeri buluyor.
Kesinlikle kendine yakistirmadigin icine sinmeyen seylere goz yumma, oyle hemende ayrilik dusunceleri gecmesin aklindan sadece kendini ve karsindakini iyi tani derim. Her insan cok uc noktalara getirildiginde icinden kotu seyler illaki cikar cikmazsa zaten ermis falandir yani, onemli olan o anlarda ne tavir aldigidir.

Sinirle birbirinize 1-2 kotu soz mu soylediniz olabilir ama karsilikli bundan rahatsiz oldunuz ve pismanlik duyduysaniz demekki asil sizi o noktaya o sartlar getirmis.

Karsindakini iyi izle tavirlarinda sevmedigin seyler varsa siddetle yuksek sesle karsi cik gerekirse biraz ayak dire biraz zora kos ama saygiyi kaybettirme. Yasananlarin yanlis oldugunu anlamasini sagla, yok eger hic anlayacak gibi degilse, zaten seni kirmak sana hakaret etmek saygisizca davranmak falan bunlari umursamiyorsa ustelik 2 saate hicbirsey olmamis gibi hayatina devam ediyorsa vede hic rahatsizlik duymuyorsa o zaman birdaha gozden gecir derim.
Cunku bu bir kavga esnasinda yasananlardan cok bir hayat gorusu farkliligi anlamina gelir ki bu zamanla daha da kotu olabilir senin icin daha da katlanmaz hale gelebilir.

maalesef balık baştan kokar canım.. nişanlılık döneminde acabalar aklına takılıyorsa keşke dememek için önlemini alman lazım.. Ki bazı şeyleri yutmuşsun evlenincede yutmak zorunda bırakılabilirsin ki bu büyük bi ihtimal böyle olur..

mesela erkek kuzenlerimle samimi olmama kızar kıskanır kavga çıkar söyler diceğini ben tamam derim konu kapanır ama o kavga sırasında çok şiddetli sinirlenir. bana dediği kötü bir laf var isede özür diler sinirlenince kendimde olamyorum diyor beni paylaşamamasndan kaynaklanyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…