evli olanlardan bir akıl istiyorum

el üstünde tutulmamak değil aslında el üstünde tutulduğumu düşünüyorum ibr dediğimi iki etmez ama kıskançlıksa konu yada beni paylaşmaksa yapamyor beni kırıyor yinede taviz vermiyor

nişanlım sevgisini hissettir bazen bulutlara çıkarr beni öyle el üstünde tutarki etraftaki herkes imrenerek bakar bende ona karşı öyle sadece kavgalarmz kıskançlığından oda aslında bukadar sevmeseydm kıskanmazdm zarar veriyorum sakınmak isterken diyor

elalem ne der diye düşünmüyorum çok şükür ama sevgi varken arada zor karar vermesi

aldığı oluyor ama konu bensem kimse umrunda olmuyor herkim yanlış bu kıskançlığında dese daha çok sinirlenir neden öyle dedi ben sevdiğim için kıskanyorum diye

el üstünde tutulmamak değil aslında el üstünde tutulduğumu düşünüyorum ibr dediğimi iki etmez ama kıskançlıksa konu yada beni paylaşmaksa yapamyor beni kırıyor yinede taviz vermiyor
Sadece sorun kıskançlıksa çoğu erkekte evlendikten 5-6 ay sonra o kıskançlığın dozu azalıyor. Tabi adam bunu takıntı haline getirmediyse..

çok zıt değiliz hayattan beklentilerimiz aynı nişandada hiç bi seydede alışveriş için kavgamız olmadı saçmada geliyor bize öyle kavgalar severken ailevi açıdan da sorunumuz yok çok şükür ama kıskandımı sinirlendimi tahammülü sıfır kırıyor sonrasında pişman oluyor evlenince ne olacak diye düşünüyorum kıskançlığı geciyor günden güne bu sefer baska seylerdenmi kavga çıkartır ne yapar bilmiyorum

yazınız öyle iyi geldiki düşünmeme sağolun. 3 4 kişiler yüzünden üzmedi beni sağolsun eminimki ilerde yine birşey olsa beni kimseye ezdirmez. senin annen benim babam gibi ayrılıklarmzda yok o benim aileme ben onun ailesine düşükünüm.gelecek planlarnda ben uc noktada birşey istersem durumum el vermez orta yol bişey olsun ne sne üzül ne ben der bende anlayışla karşılarm çoğu zaman istediklerimi alır yapar bazen benim farketmediğim eksiklerimi bile bi bakmışım bana almış getirmiş. kısaca ben mutfak perdesinin rengini seçmekle meşgul olurum söylediğinize göre. söylediği sözlerden kendi benden çok üzülüyor yakıstıramyor pişman oluyor. yasadıgımız kavgalarn yanlış olduğunun oda farknda artk seni üzmemek için yardm alcam diyor kırıldıgım için.

valla öfke kontrolu zor bır durum ama kıskanclık hıcbır zaman yok olmuyor ..

Nişanlıyken kavgası cok olup evlenip mutlu olan görmedim.Biri şimdi boşanmayı düşünüyor keşke o zaman nişanı atsaydım diyor cok düşmmştü ama milletin lafına bakıp atmamıştı.şimdi coxuğu da var ve cok mutsuz.

Cok
O onemli bi karar, sizi yanlis yonlendirmek istemem. Ancak evlenince kimse degismez. Genelde daha kotuye gider. Iyi dusunun degerlendirin. Size deger veren saygi duyan bir insanla hayatinizi birlestirin. Kendi ani çıkışlarınız varsa onlari da törpülemeye çalışın. Insallah hakkinizda hayırlısı olur.

Biz 5.5 sene beraberlikten sonra evlendik açıkçası evlenmeden önceki tartışmalarımız çok aşırı olmasa da fazlaydı.
Evlenince tartışmaz olduk.
Ama biz evlenmeden önce farklı şehirlerdeydik ve tartışma nedenlerimiz uzak olmamızdı.
Bizimki biraz istisna.
Genellikle evlenince tartışmalar daha çok artıyor.

Peki agır ne yasadiniz. Çok kararsizsin bellki sevyorsun ama daha şimdiden ağır laf etmek ne derece doğru . İyi düşün en benim diyen adam bile zamanlar seni kırıyor bu adam şiddet uygulayabilir evlendikten sonra. İnsan sinirlerine hakim olmali

Daha once de benzer konuda yazmistim. Evlendikten sonra olay artik "kabullenmek,gormezden gelmek" olarak degisiyor. Yani sorunlarin cozuldugu falan yok. O kendi kendini kandirmaca bana gore.

Aksine insan nişanlı olduğu zaman daha güzel vakit geçirir hır gür olmaz incitmeye korkar ama siz erken başlamışsınız şimdiden böyleyse acaba evlendiğiniz zaman neler olur aynı evin içinde nişanlık dönemi birbirini tanımaktır evşenip ayrılmaktansa nişan atmayı bir düşün arasında çok fark var allah kolaylık versin canım

Canım evlilik milat değil ki yaşanılan sürecin devamı evlenince aslında hiç bir şey olmuyor sadece ünvan olarak bekar değil evli oluyorsun yaşanılanlar da yaşanılmayanlar da aynen kalıyor hatta iyice birikiyor ama bitirmek istersen işte o zaman ünvan evlenmiş boşanmış oluyor değişen bişey oluyor mu hayır ama toplum sana sıfat koyuyor nişanlıyken bırakırsan hala bekar maalesef durum bu herkesi kandır ama kendini kandırma lütfen dilerim sorunlarınızı çözümlendirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…