evli olanlardan bir akıl istiyorum

AnLiyorumm .. o zaman acik acik konus nisanLinLa en iyisi ben boyLe oLursa devam edemem cok yipraniyorum faLan de sana derse bende oyLe dusunuyorum diye zaten kacmak icin yer ariyordur ama yok bitanem oLmaz stresten oLuyo faLan cok mutLu oLcaz gbi geri adim yaparsa ona inan bak bakaLim ayni sorunu yasicakmisiniz 5ay varms daha tekrarLarsa ayriLirsin canimm[

Bende nişanlıyken sorunlar yaşadım. (Kayınvalidem eltimin) boş dedikoduları yüzünden.
3 yıla yakındır evliyim çok şükür hepsi geçti. Eğer çok büyük problemler yoksa,yani küfür şiddet gibi takılmayın derim nişanlılıkta stres oluyor zaman zaman.

eşlerimiz aynı sanırım ama ben senin kadar cesaretlimiyim bilmiyorum

çok büyük sorunlarımız yok yoorgunluk kırgınlık hariç ne yapacağımı bilemiyorum

Yazdiklarima dikkatlice yeniden bakabilirsin.. Sinirle yaptim ettim diyorsa,bu bahanedir.. Her seyin adabi var.. Evlenince duzelicez ne demektir ya? Farkinda yani gecimsizlik yaptiginin da..

Bir insan neyse odur degisir diye bekleme nisanlıyken daha ılımlı olucana böyle olmasi yanlıs iyi düsün derim için hangi kararı verdiginde kendini rahat hissediyorsan ona karar ver

Ya sorunsuz iLiski yoktur zaten beLki de hic kurcaLamamaLisin nasibin odur
daha çok korkuttunuz beni
Her erkek ayni deiL canimm korkma seviyorsan katLanirsin bakarsin duzeLir hersey yoLuna girer bende iLk 1yiL hep kavqa ettim esimLe sonra bi sekiLde aListik sabrettik duzeLir dedik zaman verdik birbirimize bu zamana kadar cocuk ta yapmadik ayriliriz belki diye ama cok sevdik birbirimizi hep bi sans daha verdik hersey daha guzel olacak dedik inandirdik destekledik birbirimizi ne kadar kavqa etsekte .. simdi 4yiL oLdu 3ayLik bebegim var inan cocuk oLunca daha da duzeLdi iLiskimiz mutLuyum.umarim dogru yoLu buLursun sende mitLu oLursun unutma tüm iyi şeyLer sabırdan sonra geLirr ..

Önemli olan tartışmalardan sonra ne hissettiğiniz. Pişmanlık, üzgünlük, aslında ikimiz de birbirimizi yanlış anladık vs gibi hisler, düşünceler varsa umut vardır. Ama yok meseleler haklılık yarışına dönüşüyorsa, ufak şeyler büyüyüp önce o özür dilesin dedirtiyorsa hakikaten iyi düşün.

Biz iki ay nişanlı kaldık eşimle ve onun annesi yüzünden düğüne 10 gün kala ayrıldık. .daha sonra birileri araya girdi ve barıştık. .fakat o saçma sapan sorunları tam olarak halletmedigimiz için düğünden sonra balayinda bile kavga ettik..bu kavgalar devam etti.üçüncü ay ben evi terk ettim.bir hafta sonra yine barıştık. .
Birbirini tanıma aşamasında oluyor bunlar. .sanki bir güç kavgası gibi düşünün. .özellikle araya 3.kişiler giriyorsa ve 3.şahıslar kafadan çatlaksa çok normal..yalnız bizde şöyle bir fark vardı tartışırdik ama asla hakaret etmezdik..saygıyı hiç yitirmedik. .belki aksi olsaydı onunla hep yeniden baslamazdim. .

Allah razı olsun inşallah öyle olur düzelir diye umut ediyorum siz nişanlılığınızda kavga ediyormuydunuz evlenincemi başladı

hence evlilik stresi ayridir. insan tartisir kuser kavga da eder. ama karakterini karsisindakini ezme uzerine kurmus ve durmadan hakaret eden kalp kiran adam evlenince mi duzelecek?

tek hissettiği pişmanlık beni kırdığına üzülüyor ben olsun falan diyorum ne diyeyim artk her sefernde

şimdi, nişanlılık dönemi sancılı geçse de evlilik de öyle devam eder diye bi kural yok bence. yani yüzde yüz sorunlu bi evlilik olur diyemem.

ammaaaaaa yukarıda bahsettiğim durum, nişanlılık döneminde yaşadığın sorunlara da bağlı.

sonuçta ne demişler : balık baştan kokar.

dikkatli ol, şu dönem yaşadıklarını çok iyi muhakeme et.

3. şahıslar yok bizde Allahtan

Canim bencede iyi dusun..derim.erkekler evlenince grcekten degisiolar.seni el uzerinde tutmasi gerekirken bole yapiosa nisanlin evlenince nolca belli diilmi?sakin yutma solediklerini.seni ezmesine mahal vermis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…