tabii ki agresif kavgacı biriyse çok daha kötü kalbini kırar
AnLiyorumm .. o zaman acik acik konus nisanLinLa en iyisi ben boyLe oLursa devam edemem cok yipraniyorum faLan de sana derse bende oyLe dusunuyorum diye zaten kacmak icin yer ariyordur ama yok bitanem oLmaz stresten oLuyo faLan cok mutLu oLcaz gbi geri adim yaparsa ona inan bak bakaLim ayni sorunu yasicakmisiniz 5ay varms daha tekrarLarsa ayriLirsin canimm[biliyor annemde durumumuzu arkadaş gibiyizdir yeri geldimi.Ama oda kötü bir huyu olmadgı için bişey diyemiyor kavga anında sen yanındasn kapıyı kapatnca sen beraber kalcaksn biz dışardan tanrz sen içini bilirsin diyor ve ben yine basbasa kalyorum kendimle
daha çok korkuttunuz benierkekler ayni eve girince ooooh nikahi bastim ister severim ister popomu donerim dedigi icin, evlenmeden once bile kalp kirmiyim uzmiyim diye dusunmeyen adam o imzayi atinca hic ama hic sallamaz. aldi cunku seni artik tapulu malisin cunku ona gore.
Kırıldığım zaman gidiyorum başka odaya yatıyorum üzülyorum ona da bunu yanıma gelmesini bekliyorum gelince anlatıyorum onunda siniri geçmiş oluyo böyle düşünmyorum sinirlendiiğim için onları söyledim diyo . Mesela işte dediki yeter ya çok skldm artk filan sakinleşince sıkılma filan yok sinirlendiğim için söyledim dyor ben buna ikna oluyorum çnkü doğru söylediğini görüyorum sinirlenince zaten hep öyle olduğu için huyunu biliyorum özür diliyo snra barışıyoruz .
Ama çok önemli bi problem varsa da o problemi sakinleşince tekrar düzgünce knşuyoruz . Ama hala çözemediysek o sorunu ne yaparsan yap kendin bana birşey sorma diyorum . İnadına dahada karışmıyorum filan böyle gidiyo .
Bi sarılınca geçmez tabiki . Sankinleşince düzgünce konuşmak lazm o konuyu . Ama ayrı yatmama kuralımızda var bizim .
Bu da şart bence evlilikte . Günlerce küs kalma gibi bi olayımız hiç olamaaz zaten . Yani kavga olucksa o ortamdan uzaklaşıp sakinleşince düzgün bi şekilde knşmak gerekir bence .
Huy meselesi de kötü mesela o sinirlidir ben de çok kavga çıkarırım . Sorun çıkarırım . Sürekli sorun çıkaran birini çekmekde bilmiyorum zor olablr belki . Ben herşeyden şikayet ederim harşeye bişey söylerim . Hep kavga çıkaran kişi benim . Eğer sürekli kavga çıkarıyorsa ortamdan uzaklaşın cevap dahi vermeyin .
Bende nişanlıyken sorunlar yaşadım. (Kayınvalidem eltimin) boş dedikoduları yüzünden.
3 yıla yakındır evliyim çok şükür hepsi geçti. Eğer çok büyük problemler yoksa,yani küfür şiddet gibi takılmayın derimnişanlılıkta stres oluyor zaman zaman.
Yazdiklarima dikkatlice yeniden bakabilirsin.. Sinirle yaptim ettim diyorsa,bu bahanedir.. Her seyin adabi var.. Evlenince duzelicez ne demektir ya? Farkinda yani gecimsizlik yaptiginin da..yaşadınız sizde sanırım bu tarz seyler . tecrübelerinizi dinlemek çok isterim. sinirlennce söyleyip sonrasında pişman olanlardan nişanlım beni üzdüğü içinde üzülüyor ama kırılıyorum birkere..
Her erkek ayni deiL canimm korkma seviyorsan katLanirsin bakarsin duzeLir hersey yoLuna girer bende iLk 1yiL hep kavqa ettim esimLe sonra bi sekiLde aListik sabrettik duzeLir dedik zaman verdik birbirimize bu zamana kadar cocuk ta yapmadik ayriliriz belki diye ama cok sevdik birbirimizi hep bi sans daha verdik hersey daha guzel olacak dedik inandirdik destekledik birbirimizi ne kadar kavqa etsekte .. simdi 4yiL oLdu 3ayLik bebegim var inan cocuk oLunca daha da duzeLdi iLiskimiz mutLuyum.umarim dogru yoLu buLursun sende mitLu oLursun unutma tüm iyi şeyLer sabırdan sonra geLirr ..daha çok korkuttunuz beni
Kısaca nişanlılık fragmandır. Evlilik filmin ta kendisi.
Ya sorunsuz iLiski yoktur zaten beLki de hic kurcaLamamaLisin nasibin odur
Her erkek ayni deiL canimm korkma seviyorsan katLanirsin bakarsin duzeLir hersey yoLuna girer bende iLk 1yiL hep kavqa ettim esimLe sonra bi sekiLde aListik sabrettik duzeLir dedik zaman verdik birbirimize bu zamana kadar cocuk ta yapmadik ayriliriz belki diye ama cok sevdik birbirimizi hep bi sans daha verdik hersey daha guzel olacak dedik inandirdik destekledik birbirimizi ne kadar kavqa etsekte .. simdi 4yiL oLdu 3ayLik bebegim var inan cocuk oLunca daha da duzeLdi iLiskimiz mutLuyum.umarim dogru yoLu buLursun sende mitLu oLursun unutma tüm iyi şeyLer sabırdan sonra geLirr ..
hence evlilik stresi ayridir. insan tartisir kuser kavga da eder. ama karakterini karsisindakini ezme uzerine kurmus ve durmadan hakaret eden kalp kiran adam evlenince mi duzelecek?Bende nişanlıyken sorunlar yaşadım. (Kayınvalidem eltimin) boş dedikoduları yüzünden.
3 yıla yakındır evliyim çok şükür hepsi geçti. Eğer çok büyük problemler yoksa,yani küfür şiddet gibi takılmayın derimnişanlılıkta stres oluyor zaman zaman.
Önemli olan tartışmalardan sonra ne hissettiğiniz. Pişmanlık, üzgünlük, aslında ikimiz de birbirimizi yanlış anladık vs gibi hisler, düşünceler varsa umut vardır. Ama yok meseleler haklılık yarışına dönüşüyorsa, ufak şeyler büyüyüp önce o özür dilesin dedirtiyorsa hakikaten iyi düşün.
Biz iki ay nişanlı kaldık eşimle ve onun annesi yüzünden düğüne 10 gün kala ayrıldık. .daha sonra birileri araya girdi ve barıştık. .fakat o saçma sapan sorunları tam olarak halletmedigimiz için düğünden sonra balayinda bile kavga ettik..bu kavgalar devam etti.üçüncü ay ben evi terk ettim.bir hafta sonra yine barıştık. .
Birbirini tanıma aşamasında oluyor bunlar. .sanki bir güç kavgası gibi düşünün. .özellikle araya 3.kişiler giriyorsa ve 3.şahıslar kafadan çatlaksa çok normal..yalnız bizde şöyle bir fark vardı tartışırdik ama asla hakaret etmezdik..saygıyı hiç yitirmedik. .belki aksi olsaydı onunla hep yeniden baslamazdim. .
merhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?