Evli oldugum Halde esimle hic diyalogum yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslinda varya hic dönmeyeceksin o tatilden. Gerçekten. Telefonunu degistireceksin. Hem de tek kelime etmeden. Gidip bosanma dilekcesini yollayacaksın adresine. Eline ulaştığında bi şaşkınlıkla arayacak seni. Ama o da ne "aradığınız numara kullanilmamaktadir"

Sosyal medyalari bi sure kapatacaksın. Sen sanki hic olmamissin gibi bisey olacak. Sadece avukatinla muhatap olacak ne seni ne cocugunu görmeyecek.

Kendi kendine diyecekki "meğer o gitmeden önceki gördüğüm benim onlari son görüşümmüş." Hep aklinda o son an kalacak.

Sonra hayatini toparlayıp duzene sokacaksin zamani geldiginde yeniden evleneceksin. O da yaşadığı şokla kalacak.
Bunu yapsan bu konu tadindan yenmez :)

Tabi bunu eski konularini okuduğum icin söyledim.

Yoksa normal bi iliskiniz olsa guzel ayrilsaniz da aramasa, ara agzina geleni say carla kapat derdim.

Kizim babasina Cok düskün onu arar cok

Tamam da buna karsi degilim ki, günün sonunda ne olursa olsun bir sekilde bulusuruz. Bu bizim iliskimiz , ne ben onsuz ne de o bensiz bir yere girmeyi tercih etmez. Hobilerimiz farklidir, zaten herkes kendi isinde. Tatilde gideceksem onunla giderim, o evdeyken ya da calisirken zaten tatil yapamam. Biz cok fazla duygusaliz diyelim o zaman. Daha onsuz bir yere gitmedim. Beklerim ne olacak. Ona da desen al tatil git eglen ya da isini gör illa beni de yanina alir ya sa gitmedim.

Tamam da buna karsi degilim ki, günün sonunda ne olursa olsun bir sekilde bulusuruz. Bu bizim iliskimiz , ne ben onsuz ne de o bensiz bir yere girmeyi tercih etmez. Hobilerimiz farklidir, zaten herkes kendi isinde. Tatilde gideceksem onunla giderim, o evdeyken ya da calisirken zaten tatil yapamam. Biz cok fazla duygusaliz diyelim o zaman. Daha onsuz bir yere gitmedim. Beklerim ne olacak. Ona da desen al tatil git eglen ya da isini gör illa beni de yanina alir ya da gitmez
Biz evlenmeden önce cok ayri kaldik baska ülkelerdeydik, evlenmemizin sebebi bir daha ayri kalmamak zaten, neden mecbur olmadan ayri kalalim ki

Ne Güzel uyumlu bir iliski:)

Actiginiz tum konulari tek tek okudum ve inanin cok uzuldum. Siz bunca zaman esinizle bircok sey yasamissiniz ama bir sekilde yine evliliginiz surmus. Yakinda kiziniz buyuyecek, onu buyuturken bu kavgalariniz onu da etkilemeyecek mi? Senelerdir sizin ruh halinizi etkiledigi gibi onu da uzecek. Bence ergenlik cagina gelmeden, hatta yurtdisini hatirlamayacak yastayken Turkiyeye donun derim. Cunku siz bosanip kiziniz 18 yasindayken donmeye kalkarsaniz kizini yurtdisini birakmak istemeyebilir. Ya da ergenlik caginda ayrildiginizda neden beni o hayattan mahrum ettin diye size kizabilir gunun birinde.

Evli erkekler de sevmeyebilir, bıkabilir. Bir adamla evli bile olsanız paylaşım yoksa sevgide yoktur bunu bilir bunu söylerim ben hep

Bosansam cocukla Yeniden biriyle tanisip evlenmek kolaymiki? O dil kizim var onu nasil baska bir adamla ayni Evde yasatirim

Illa hemen biriyle evlenmek zorunda değilsiniz. Neden daha ayrılmadan evlenmeyi düşünüyorsunuz. Eşiniz zaten size karşı çok kötü davranıyor sizi evde istemiyor ki gittiğinizde aramaması normal. Ve eşinizin bence psikolojik sorunları var ama sizde çok normal değilsiniz. Daha sorunlu evliliğiniz bitti üzerine siz kendinizi toparladınız üzerine çocuğunuza iyi bir anne oldunuz bir de üzerine başkasıyla evlenmek kolay mi diye soruyorsunuz? Gerekirse kızıniz için evlenmeyin o genç kız olana kadar hanımefendi? Eğer cidden yazdığınız gibi düşündüğünüz tek şey kızınızsa tabi?

1 hafta oldu , ailemin yaninda tatildeyim Ve evli oldugum esim beni aramiyor , Birde cocugumuz var, bir Erkek neden Böyle davranir ve ben nasil cevap vermeliyim

Eşimden ayrı tatile gideceksem neden evlendim ki? Bence tek taraflı düsünmeyin iki taraflida birbirinizden kopuksunuz gibi geldi.

suanda babasiyla iliskisi Cok iyi , Bu yüzden kizmaz mi bana

Trye dönmek istiyorum ailem orada burada yalnizim Ama Isim burada tr nin durumu Belli sasirip kaldim ne yapacagimi

Bu adam seni istemiyor, sevmiyor, değer vermiyor. Hadi sana böyle senle ortak çocuğuda seninle aynı görüyor.
Kendin için değilse bile evladın için güçlü olsan ne güzel olur.

suanda babasiyla iliskisi Cok iyi , Bu yüzden kizmaz mi bana
18 yasina kadar sizinle yasamak zorunda. Istedigi zaman babasi gelsin gorsun kizini cok seviyorsa. 18 yasindan sonra da kiminle yasamak isterse kiziniz kendisi karar verebilir diye dusunuyorum. Ayni evin icerisinde ettiginiz kavgalarla mutsuz olmasindansa babasini ozlemesi daha iyi olabilir.

Trye dönmek istiyorum ailem orada burada yalnizim Ama Isim burada tr nin durumu Belli sasirip kaldim ne yapacagimi
Gecim acisindan aileniz size destek olabilecek mi? Cunku sadece kendinize degil, kiziniza da bakmaniz gerek artik. Siz isteyken onu ailenize birakabilecek misiniz?

Canim insaallah duzelir diyim amaaa bu soruyu sorman tuhaf. Baksana bebegim 10 yilda kac konu acmissin....

Canim insaallah duzelir diyim amaaa bu soruyu sorman tuhaf. Baksana bebegim 10 yilda kac konu acmissin....
Herkes tuhaf Diyor Ben isin icinden cikamiyorum,

-kizim büyüdükce babasina alisiyor ,sabah Baba diye uyandi mesela , esim kizini tr ye yollamak istemiyor.Sen gidebilirsin kizin gidemez diyor
- Esimle Hicbir paylasimimiz yok duygusal Olarak kopuguz. Bu nedenle ailemin yaninda Olmak istiyorum, yurtdisinda okulumu bitirip ülkeme dönmek istedim beni kandirdi
- isim burada buraya alistim

Cok mikolay isim

Ulkene donme buraya alistiysan. Yada aile terapistine gidin. Duzelin. Ne bilim esini psikologa gotur dayak egilimi yoksa.

Türkiye'ye dönme, orada işin varmış buraya dönsen hem mahalle baskısı, hem iş arama sıkıntısı hiç uğraşılmaz öyle şeylerle. Bunun dışında eşiniz psikolojik sorunlara olan ve ize açıkça zorbalık uygulayan bir insan. Bir kere bu adamdan bir daha sakın çocuk yapmayın. Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama okula başlayana kadar bekleyin, o zamana kadar maddi olarak birikim yapın ve bu adamdan boşanın. Avrupa'dasınız, yaşadığınız ülkenin kanunlarını inceleyin, kesinlikle psikolojik destek almalısınız. Kendinizi sevmiyorsunuz, kızım da kızım, kızım babasını çok seviyor, babasına çok düşkün. Peki ya siz ? Siz bu kadar mutsuzken, sıkıntılıyken nasıl ona faydanız dokunacak ? Başkasıyla evlenemem filan demişsiniz, bunları düşünmek için erken. Önce siz kendinize bir yaşam kurun, sonrasını Allah kerim, bu adamdan size hiç bir fayda gelmediği gibi, kısacık ömrünüzü böyle birisi için heder etmeye de gerek yok.

Öyle bir kural yok cocugu elimden alabilir cocuk onu isteyebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…