- 8 Kasım 2014
- 4.865
- 10.578
- 408
Kizim babasina Cok düskün onu arar cokAslinda varya hic dönmeyeceksin o tatilden. Gerçekten. Telefonunu degistireceksin. Hem de tek kelime etmeden. Gidip bosanma dilekcesini yollayacaksın adresine. Eline ulaştığında bi şaşkınlıkla arayacak seni. Ama o da ne "aradığınız numara kullanilmamaktadir"
Sosyal medyalari bi sure kapatacaksın. Sen sanki hic olmamissin gibi bisey olacak. Sadece avukatinla muhatap olacak ne seni ne cocugunu görmeyecek.
Kendi kendine diyecekki "meğer o gitmeden önceki gördüğüm benim onlari son görüşümmüş." Hep aklinda o son an kalacak.
Sonra hayatini toparlayıp duzene sokacaksin zamani geldiginde yeniden evleneceksin. O da yaşadığı şokla kalacak.
Bunu yapsan bu konu tadindan yenmez :)
Tabi bunu eski konularini okuduğum icin söyledim.
Yoksa normal bi iliskiniz olsa guzel ayrilsaniz da aramasa, ara agzina geleni say carla kapat derdim.
Bu düsünceyi yanlış buluyorum. Evlilik iki kisinin hayatlarını birleştirmesidir hayatlarını paylaşması değil. Beraber yapılan etkinlikler de olacak ayrı yapılanlar da olacak. Özel hayatlar da devam etmeli.
Bu düsünceyi yanlış buluyorum. Evlilik iki kisinin hayatlarını birleştirmesidir hayatlarını paylaşması değil. Beraber yapılan etkinlikler de olacak ayrı yapılanlar da olacak. Özel hayatlar da devam etmeli.
Ne Güzel uyumlu bir iliski:)Tamam da buna karsi degilim ki, günün sonunda ne olursa olsun bir sekilde bulusuruz. Bu bizim iliskimiz , ne ben onsuz ne de o bensiz bir yere girmeyi tercih etmez. Hobilerimiz farklidir, zaten herkes kendi isinde. Tatilde gideceksem onunla giderim, o evdeyken ya da calisirken zaten tatil yapamam. Biz cok fazla duygusaliz diyelim o zaman. Daha onsuz bir yere gitmedim. Beklerim ne olacak. Ona da desen al tatil git eglen ya da isini gör illa beni de yanina alir ya da gitmez
Biz evlenmeden önce cok ayri kaldik baska ülkelerdeydik, evlenmemizin sebebi bir daha ayri kalmamak zaten, neden mecbur olmadan ayri kalalim ki
Bosansam cocukla Yeniden biriyle tanisip evlenmek kolaymiki? O dil kizim var onu nasil baska bir adamla ayni Evde yasatirim
1 hafta oldu , ailemin yaninda tatildeyim Ve evli oldugum esim beni aramiyor , Birde cocugumuz var, bir Erkek neden Böyle davranir ve ben nasil cevap vermeliyim
Actiginiz tum konulari tek tek okudum ve inanin cok uzuldum. Siz bunca zaman esinizle bircok sey yasamissiniz ama bir sekilde yine evliliginiz surmus. Yakinda kiziniz buyuyecek, onu buyuturken bu kavgalariniz onu da etkilemeyecek mi? Senelerdir sizin ruh halinizi etkiledigi gibi onu da uzecek. Bence ergenlik cagina gelmeden, hatta yurtdisini hatirlamayacak yastayken Turkiyeye donun derim. Cunku siz bosanip kiziniz 18 yasindayken donmeye kalkarsaniz kizini yurtdisini birakmak istemeyebilir. Ya da ergenlik caginda ayrildiginizda neden beni o hayattan mahrum ettin diye size kizabilir gunun birinde.
Trye dönmek istiyorum ailem orada burada yalnizim Ama Isim burada tr nin durumu Belli sasirip kaldim ne yapacagimiActiginiz tum konulari tek tek okudum ve inanin cok uzuldum. Siz bunca zaman esinizle bircok sey yasamissiniz ama bir sekilde yine evliliginiz surmus. Yakinda kiziniz buyuyecek, onu buyuturken bu kavgalariniz onu da etkilemeyecek mi? Senelerdir sizin ruh halinizi etkiledigi gibi onu da uzecek. Bence ergenlik cagina gelmeden, hatta yurtdisini hatirlamayacak yastayken Turkiyeye donun derim. Cunku siz bosanip kiziniz 18 yasindayken donmeye kalkarsaniz kizini yurtdisini birakmak istemeyebilir. Ya da ergenlik caginda ayrildiginizda neden beni o hayattan mahrum ettin diye size kizabilir gunun birinde.
18 yasina kadar sizinle yasamak zorunda. Istedigi zaman babasi gelsin gorsun kizini cok seviyorsa. 18 yasindan sonra da kiminle yasamak isterse kiziniz kendisi karar verebilir diye dusunuyorum. Ayni evin icerisinde ettiginiz kavgalarla mutsuz olmasindansa babasini ozlemesi daha iyi olabilir.suanda babasiyla iliskisi Cok iyi , Bu yüzden kizmaz mi bana
Gecim acisindan aileniz size destek olabilecek mi? Cunku sadece kendinize degil, kiziniza da bakmaniz gerek artik. Siz isteyken onu ailenize birakabilecek misiniz?Trye dönmek istiyorum ailem orada burada yalnizim Ama Isim burada tr nin durumu Belli sasirip kaldim ne yapacagimi
Herkes tuhaf Diyor Ben isin icinden cikamiyorum,Canim insaallah duzelir diyim amaaa bu soruyu sorman tuhaf. Baksana bebegim 10 yilda kac konu acmissin....
Ulkene donme buraya alistiysan. Yada aile terapistine gidin. Duzelin. Ne bilim esini psikologa gotur dayak egilimi yoksa.Herkes tuhaf Diyor Ben isin icinden cikamiyorum,
-kizim büyüdükce babasina alisiyor ,sabah Baba diye uyandi mesela , esim kizini tr ye yollamak istemiyor.Sen gidebilirsin kizin gidemez diyor
- Esimle Hicbir paylasimimiz yok duygusal Olarak kopuguz. Bu nedenle ailemin yaninda Olmak istiyorum, yurtdisinda okulumu bitirip ülkeme dönmek istedim beni kandirdi
- isim burada buraya alistim
Cok mikolay isim
Öyle bir kural yok cocugu elimden alabilir cocuk onu isteyebilir18 yasina kadar sizinle yasamak zorunda. Istedigi zaman babasi gelsin gorsun kizini cok seviyorsa. 18 yasindan sonra da kiminle yasamak isterse kiziniz kendisi karar verebilir diye dusunuyorum. Ayni evin icerisinde ettiginiz kavgalarla mutsuz olmasindansa babasini ozlemesi daha iyi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?