Evli oldugum Halde esimle hic diyalogum yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bosansam cocukla Yeniden biriyle tanisip evlenmek kolaymiki? O dil kizim var onu nasil baska bir adamla ayni Evde yasatirim
Hayatınızda illa bir 'koca' olması gerekli mi hanımefendi? Daha hiç tanımadığınız bir adama sırtınızı yaslamayı düşünüyorsunuz da, kimseye yaslanmadan kendinize güvenmeyi neden düşünmüyorsunuz? Neden bu acizlik?

Evlilim paylasimdir. Paylasim yoksa bu evlilikte neden yukunden kurtulmuyorsun? Bosanmak tek cozum gibi.

Cevap vermeden önce eski konularınıza baktım. Siz bence boşanmak istemiyorsunuz. 9 sene olmuş sürekli aynı konuları açmışsınız ama hiçbir ilerleme yok durumunuzda, yetmemiş "boşanmış çocuklu kadın" olmak çok zor diye düşünmenize rağmen boşanma gel-gitlerinde çocuk sahibi olmuşsunuz.
Bir şeyler diyelim, size yardımcı olabilelim diye çok isterdim inanın ama ne diyeceğimi şaşırdım.

Hem başlıkta hem konuda evli olduğum eşim demeseniz eşiniz olduğunu valla anlayamazdik galiba

1 hafta oldu , ailemin yaninda tatildeyim Ve evli oldugum esim beni aramiyor , Birde cocugumuz var, bir Erkek neden Böyle davranir ve ben nasil cevap vermeliyim
Abla onca konundan sonra kocanla diyoloğunun olmamasına ben şaşırmadım, sen niye şaşırıyorsun ki acaba?
Sen buraya sadece dertleşmek için konu açıyorsun, çözüm istemiyorsun. Sürekli bahane bahane bahane. Herkes tanımış bak seni, kendine çeki düzen vermelisin artık.

Maalesef evliliğiniz ev arkadaşlığı kıvamına dönmüş.Rahatsızlığınızı hiç dile getirdi misiniz?

Ayni adamla ilgili istediginiz cevabi alana kadar konu acacaksiniz di mi?

Yok bacim yok güzel kardesim olmaz. Bu adamla olmaz. Olur da bu kadar olur. Sevmeyen ilgilenmeyen umursamayan biriyle gecer hayat diyorsan olur. Duzelir, olur normaldir diye düsüneceksen düsünme. Yoluna bak.

kız, bu eve sen yokken emtres fln getirmesin sakın.
Oyalayanı varsa aramaz tabi. Ben olsam sıçarım adamın ağzına.
Sende arama, o arayınca da gelmiyorum de. kÖEPK OLSUN KAPINDA.

Haklisin da nerede yasayqcagim ailemin yakinindami burada yurtdisinda yalniz mi?!

Istedigim cevap nedir sizce

Böyle erkkeleri anlamıyorum esimde ayni hic muhabbetimiz yok zaruri bisey sorsam onu bile duymuyor duymadim diyor ama şehir dışına çıksın yada ben biyere gideyim surekli arar ilgilenir ise gitsin aramadan durmaz eve gelince mal gibi tv ye bakar

Neden ayri tatil yapiyorsunuz?
Esinin aramamasi evet sorun ama bensiz tatile giden esime ben direk trip atarim zaten
Tabi her ililskinin sinirlari farklidir, bize mesela ayri kalmak cok ters, tercih etmiyoruz
Bu düsünceyi yanlış buluyorum. Evlilik iki kisinin hayatlarını birleştirmesidir hayatlarını paylaşması değil. Beraber yapılan etkinlikler de olacak ayrı yapılanlar da olacak. Özel hayatlar da devam etmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…