- 8 Kasım 2014
- 4.865
- 10.578
- 408
Aslinda varya hic dönmeyeceksin o tatilden. Gerçekten. Telefonunu degistireceksin. Hem de tek kelime etmeden. Gidip bosanma dilekcesini yollayacaksın adresine. Eline ulaştığında bi şaşkınlıkla arayacak seni. Ama o da ne "aradığınız numara kullanilmamaktadir"
Sosyal medyalari bi sure kapatacaksın. Sen sanki hic olmamissin gibi bisey olacak. Sadece avukatinla muhatap olacak ne seni ne cocugunu görmeyecek.
Kendi kendine diyecekki "meğer o gitmeden önceki gördüğüm benim onlari son görüşümmüş." Hep aklinda o son an kalacak.
Sonra hayatini toparlayıp duzene sokacaksin zamani geldiginde yeniden evleneceksin. O da yaşadığı şokla kalacak.
Bunu yapsan bu konu tadindan yenmez :)
Tabi bunu eski konularini okuduğum icin söyledim.
Yoksa normal bi iliskiniz olsa guzel ayrilsaniz da aramasa, ara agzina geleni say carla kapat derdim.
Sosyal medyalari bi sure kapatacaksın. Sen sanki hic olmamissin gibi bisey olacak. Sadece avukatinla muhatap olacak ne seni ne cocugunu görmeyecek.
Kendi kendine diyecekki "meğer o gitmeden önceki gördüğüm benim onlari son görüşümmüş." Hep aklinda o son an kalacak.
Sonra hayatini toparlayıp duzene sokacaksin zamani geldiginde yeniden evleneceksin. O da yaşadığı şokla kalacak.
Bunu yapsan bu konu tadindan yenmez :)
Tabi bunu eski konularini okuduğum icin söyledim.
Yoksa normal bi iliskiniz olsa guzel ayrilsaniz da aramasa, ara agzina geleni say carla kapat derdim.