Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanyanaykende bir paylasimimiz yokuzaktayken mi böyle sadece yan yanayken de aynı sorun var mı?
eee tatlım adam zaten böyleymiş evlenmeden öncede mi aynı durumdaydıYanyanaykende bir paylasimimiz yok
Tabiki hayir , arayip sorardieee tatlım adam zaten böyleymiş evlenmeden öncede mi aynı durumdaydı
allahallah evlendikten sonra değişmesi çok mantıklı gelmiyor bana , inşallah yanılıyorumdurTabiki hayir , arayip sorardi
Hallisiniz Ben niye böyleyim bildigim yasadigim seyler canimi yakiyor?Actıgınız tum konular esınızle kabalıgıyla sızınle ılgılenmemesıyle mutsuz olmanızla alakalı.
Adam sadece sızı sevmiyor degıl, evladını merak etmeyecek kadar da tıynetsiz.
Istedıgınız cevabı verin Degısmez. Bunca zaman degısmemis konularıniza bir bakin.
Zaten size bir seyde sormuyor, neye cevap vereceksınız ki.
Ya bismillah dıyıp basacaksınız tekmeyi yada cekeceksınız.
Degisim beklerseniz omur gecer hıcbısey Degısmez.
Beni haftalarca arayip sormayan Adamla neden evleneyeyimki ?allahallah evlendikten sonra değişmesi çok mantıklı gelmiyor bana , inşallah yanılıyorumdur
Arayıp sormak sevgı göstergesi veya ilgiye bogmak degıl kı. Bu resmen aza kanaat etmek.Tabiki hayir , arayip sorardi
Nasil yani?bence o çok mutlu...
evlenenlerde var sizin için durum böyle demedim. Bazıları kocam konuşmasın sessiz sakin olsun , sürekli darlamasın özgür olayım vs ister. benim demek istediğimi yanlış anladınız hayatında başka biri olabilir mi diyecektim . sizi geçtim çocuğunu bile umursamaması tuhafBeni haftalarca arayip sormayan Adamla neden evleneyeyimki ?
Bosanmaya neden cesaretiniz yok.?Hallisiniz Ben niye böyleyim bildigim yasadigim seyler canimi yakiyor?
şöyle söyliyim öyle adamlar tanıdım ki karısı öğretmen 3 ay yaz tatiline girdiğinde hemen annesine yollayıp evde rahat rahat yaşayan. karısı hemşire olup nöbetlerde bekar hayatına dönen... her zaman kadının gitmesini, evin boş olmasını bekarlığın verdiği o rahatlığı tekrar yaşamak isteyen çooook adam var. şuan 1 haftadır yokmuşsunuz bu onun için cennet. hatta ötesi. üzgünüm özleseydi, isteseydi,merak etseydi ve en kötüsü sevseydi mutlaka olduğunuzu yere gelir gün içerisinde ne olursa olsun arar eve dönmenizi isterdi...Nasil yani?