- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Evde nasıl size ve cocugunuza karısı?1 hafta oldu , ailemin yaninda tatildeyim Ve evli oldugum esim beni aramiyor , Birde cocugumuz var, bir Erkek neden Böyle davranir ve ben nasil cevap vermeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde nasıl size ve cocugunuza karısı?1 hafta oldu , ailemin yaninda tatildeyim Ve evli oldugum esim beni aramiyor , Birde cocugumuz var, bir Erkek neden Böyle davranir ve ben nasil cevap vermeliyim
Hayatınızda illa bir 'koca' olması gerekli mi hanımefendi? Daha hiç tanımadığınız bir adama sırtınızı yaslamayı düşünüyorsunuz da, kimseye yaslanmadan kendinize güvenmeyi neden düşünmüyorsunuz? Neden bu acizlik?Bosansam cocukla Yeniden biriyle tanisip evlenmek kolaymiki? O dil kizim var onu nasil baska bir adamla ayni Evde yasatirim
Cocuguna karsi iyi benimle bir iletisimi yokEvde nasıl size ve cocugunuza karısı?
Boşanınca tekrar evlenmek şart mı?Bosansam cocukla Yeniden biriyle tanisip evlenmek kolaymiki? O dil kizim var onu nasil baska bir adamla ayni Evde yasatirim
Abla onca konundan sonra kocanla diyoloğunun olmamasına ben şaşırmadım, sen niye şaşırıyorsun ki acaba?1 hafta oldu , ailemin yaninda tatildeyim Ve evli oldugum esim beni aramiyor , Birde cocugumuz var, bir Erkek neden Böyle davranir ve ben nasil cevap vermeliyim
Ay daha koca mı düşünüyorsunuz. Kendiniz çalışın kendiniz bakın çocuğunuza. O çocuğu da erkeksiz kadın yapamaz diye yetiştirmeyin.Bosansam cocukla Yeniden biriyle tanisip evlenmek kolaymiki? O dil kizim var onu nasil baska bir adamla ayni Evde yasatirim
Haklisin da nerede yasayqcagim ailemin yakinindami burada yurtdisinda yalniz mi?!Ayni adamla ilgili istediginiz cevabi alana kadar konu acacaksiniz di mi?
Yok bacim yok güzel kardesim olmaz. Bu adamla olmaz. Olur da bu kadar olur. Sevmeyen ilgilenmeyen umursamayan biriyle gecer hayat diyorsan olur. Duzelir, olur normaldir diye düsüneceksen düsünme. Yoluna bak.
kız, bu eve sen yokken emtres fln getirmesin sakın.
Oyalayanı varsa aramaz tabi. Ben olsam sıçarım adamın ağzına.
Sende arama, o arayınca da gelmiyorum de. kÖEPK OLSUN KAPINDA.
[/QUOT
eve döndüm..neyapacagim ki isgüc burada
Yok ölmemis gayet iyiKız ölmesin adam![]()
Istedigim cevap nedir sizceAyni adamla ilgili istediginiz cevabi alana kadar konu acacaksiniz di mi?
Yok bacim yok güzel kardesim olmaz. Bu adamla olmaz. Olur da bu kadar olur. Sevmeyen ilgilenmeyen umursamayan biriyle gecer hayat diyorsan olur. Duzelir, olur normaldir diye düsüneceksen düsünme. Yoluna bak.
Bu düsünceyi yanlış buluyorum. Evlilik iki kisinin hayatlarını birleştirmesidir hayatlarını paylaşması değil. Beraber yapılan etkinlikler de olacak ayrı yapılanlar da olacak. Özel hayatlar da devam etmeli.Neden ayri tatil yapiyorsunuz?
Esinin aramamasi evet sorun ama bensiz tatile giden esime ben direk trip atarim zaten
Tabi her ililskinin sinirlari farklidir, bize mesela ayri kalmak cok ters, tercih etmiyoruz