• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli oldugum halde evde surekli yalnizim

Konu sahibinin yerinde olmak isterdim bu tipte birine vazgeçilmez olduğunu bir boşanma davasi açarak göstermek şahane olurdu
Şuna bak ya gül gibi kizi almış hödük kaveci amcaya dönüşmüş Allah bilir leş gibi de kokuyor olmali sigara iyyy

Yavrum sabretmek zorunda değilsin bu seni kanser eder Allah korusun bas tekmeyi uğurlar olsun
Şans verme çünkü vermişsin bak olmamis
Ay o kadar iyi geldin ki bana suan yemin ederim hickira hickira sana yaziyorum yemin ederim sana cok yoruldum kendi ailem onu kotu bilmesin diye her gun konustugumuzda binbir yalan soyluyorum olmadigini anlmasinlar diye cok yalnizim bsk vallahi abartmiyorum dusunsene her aksam tek yemek yiyorsun tek yataga giriyorsun tek oturuyorsun kafayi yicem

Cok konustum zaten soyle oluyor simdi gitti ya mesela 7-8 gibi mesaj atar iyi misin diye gece 11 gibi atar ne yiyecegiz diye 1 gibi eve gelir bir suru sirinlikler onun icin cok normal cunku bunlar ama biliyo musun icimdeki o kizi oldurdu
Şirinliklerine karşılık vermeyin. İyi misin dediğinde de ne hissediyorsanız yazın.

Sizin rahatsız olduğunuzu anlamıyor sanırım adam. Tepki vermiyorsunuz belli ki. Rahatsız olduğunuzu anlasa hal hatır sormaz hatta kavga ederdi.

Şirinliklerine karşılık vermeyin. İyi misin dediğinde de ne hissediyorsanız yazın.

Sizin rahatsız olduğunuzu anlamıyor sanırım adam. Tepki vermiyorsunuz belli ki. Rahatsız olduğunuzu anlasa hal hatır sormaz hatta kavga ederdi.
Artik tepki veremiyorum cunku bir insana bir kere iki kere uc bes kere soylersin ya bazi seyleri inan soylemekten kavgadan yoruldum ama garip olan su cok normal onun icin surekli dip dibe olamayiz onun icin sureklisi gece 12 de geliyorsa uyuyana kadar gecen sure

Artik tepki veremiyorum cunku bir insana bir kere iki kere uc bes kere soylersin ya bazi seyleri inan soylemekten kavgadan yoruldum ama garip olan su cok normal onun icin surekli dip dibe olamayiz onun icin sureklisi gece 12 de geliyorsa uyuyana kadar gecen sure
7 gibi yine hatrınızı sorarsa mesajına cevap vermeyin. Böyle anlar belki.

Sevgiliyken, nişanlıyken gitmiyor muydu eşiniz kahveye? O zaman hiç gitmeyen birinin eve girmeyecek hale gelmesi zor aslında.
Duygusal davranmayı, ailenize yalan söylemeyi bırakın.
Eşimin yaptığı sizi yok saymak.
Gitmeyeceğini biliyor, sizde onu haklı çıkarıyorsunuz.
Son bir kez konuşun, devam ederse, gisin ailenizin yanina.

Evet adam seni yok sayıyor bunun çok gurur kırıcı bir davranis olduğunu biliyor musun.aklini başına al ayrıca sürekli kahvehanede takıldığından emin misin

Cok konustum zaten soyle oluyor simdi gitti ya mesela 7-8 gibi mesaj atar iyi misin diye gece 11 gibi atar ne yiyecegiz diye 1 gibi eve gelir bir suru sirinlikler onun icin cok normal cunku bunlar ama biliyo musun icimdeki o kizi oldurdu
Bu şirinlik mı😃 ne yiyecez zıkkım ye

Selam kizlar..

Ben 2 yillik evli biriyim esim surekli evlendigimizden beri neredeyse haftaicleri ise gitmedigi gunlerde dahil pazar gunlerini de katiyorum tabi surekli disari kahvede biz 30 yasindayiz gozunu uykudan acar kahvalti yapip kahveye gider gece 12-1 de gelir ben surekli yalnizim ve artik sanirim depresyone girmeye basladim disaridaki zaman geciren ciftlere ozenmeye basladim resmen sizce ne yapmaliyim cok konustum
Ya kahve ya ben diyeceksin

Back
X