Evli oldugum halde evde surekli yalnizim

Artik tepki veremiyorum cunku bir insana bir kere iki kere uc bes kere soylersin ya bazi seyleri inan soylemekten kavgadan yoruldum ama garip olan su cok normal onun icin surekli dip dibe olamayiz onun icin sureklisi gece 12 de geliyorsa uyuyana kadar gecen sure
O çıkıyorsa siz de çıkın gezin, ona mesaj atın ne yiyeceğiz diye. Yaptıklarının aynısını yapın.

Ay o kadar iyi geldin ki bana suan yemin ederim hickira hickira sana yaziyorum yemin ederim sana cok yoruldum kendi ailem onu kotu bilmesin diye her gun konustugumuzda binbir yalan soyluyorum olmadigini anlmasinlar diye cok yalnizim bsk vallahi abartmiyorum dusunsene her aksam tek yemek yiyorsun tek yataga giriyorsun tek oturuyorsun kafayi yicem
Ev arkadaşları bile birlikte yemek yiyor. Sizde o da yokmuş. Bu adamı çekerek kendine yazık edersin.

Cok yoruldum gercekten bunlari size yazarken bile agliyorum bosanmak iztedim 1 kere yalvar yakar baristik tabiki bendd istedim cunku oncesinde inan bana cok emek verdim emeklerim diye bir sans daha verdim ama artik kafayi yemek uzereyim
Bu adamın nesine emek verdin anlamadım? Emeklerin de işe yaramamış resmen büyük hayal kırıklığı!

Ay o kadar iyi geldin ki bana suan yemin ederim hickira hickira sana yaziyorum yemin ederim sana cok yoruldum kendi ailem onu kotu bilmesin diye her gun konustugumuzda binbir yalan soyluyorum olmadigini anlmasinlar diye cok yalnizim bsk vallahi abartmiyorum dusunsene her aksam tek yemek yiyorsun tek yataga giriyorsun tek oturuyorsun kafayi yicem
Yavrum derdine ne? Ailene de anlat sen dert yükü musun? Bilseler ne kadar üzülür ve asla razı olmazlar
Hic ağlama kıyamam bende bir anneyim 3 kizim var tırnağına taş degse canım yanar ne demek ki elin oğlu gelecek böyle üzecek Allah korusun
Güzelim kendine gel toparlan ayaga kalk ona bosanalim bile deme aç davanı görsün gününü gitsin gece de gelmesin 24 saat omru orda geçsin sen kendine gel ayağa kalk bas tekmeyi uğurlar olsun

Selam kizlar..

Ben 2 yillik evli biriyim esim surekli evlendigimizden beri neredeyse haftaicleri ise gitmedigi gunlerde dahil pazar gunlerini de katiyorum tabi surekli disari kahvede biz 30 yasindayiz gozunu uykudan acar kahvalti yapip kahveye gider gece 12-1 de gelir ben surekli yalnizim ve artik sanirim depresyone girmeye basladim disaridaki zaman geciren ciftlere ozenmeye basladim resmen sizce ne yapmaliyim cok konustum
Evliliğiniz biraz garip değil mi sizce de?

Bu yeni yetme gençler kahvenin yolunu nerden biliyor?

Kahve dediğin 50 yaş ve üstünün bildiği, iki okey çevirdiği yerdir..

Gencecik erkeklerin gitmesi çok şaşırtıcı..

Konu sahibi, eskiden kadınlar kahve müptelası kocalarını kahveyi basıp onları rezil ederek vazgeçirirlerdi..

Seninde baskın zamanın gelmiş.. Ciddi söylüyorum.. Bir gün git kahvenin önüne, kapıdan seni görsün kendisi utanır. Hala utanmazsa evi terk et!

Cok konustum zaten soyle oluyor simdi gitti ya mesela 7-8 gibi mesaj atar iyi misin diye gece 11 gibi atar ne yiyecegiz diye 1 gibi eve gelir bir suru sirinlikler onun icin cok normal cunku bunlar ama biliyo musun icimdeki o kizi oldurdu
İyi misin sorusuna senin gibi bir hodukle evlendigim için kötüyüm ama yakında bosaninca iyi olacağım diye cevap verebilirsiniz.
Gece 11 de ne yiyeceğiz diyen birine de b.k var yersen denir bence.
Ciddi ciddi şöyle bir tipi adam yerine koyup yemek mi hazırlıyorsunuz?
Madem böyle bir hayat surecekmis dayılar gibi takilsaymis kahvede ne b.k yemeye evlenmiş ?

Artik tepki veremiyorum cunku bir insana bir kere iki kere uc bes kere soylersin ya bazi seyleri inan soylemekten kavgadan yoruldum ama garip olan su cok normal onun icin surekli dip dibe olamayiz onun icin sureklisi gece 12 de geliyorsa uyuyana kadar gecen sure
Peki neden kahvedeki insanlarla sürekli dip dibe kendisi gizli gay filan galiba

Selam kizlar..

Ben 2 yillik evli biriyim esim surekli evlendigimizden beri neredeyse haftaicleri ise gitmedigi gunlerde dahil pazar gunlerini de katiyorum tabi surekli disari kahvede biz 30 yasindayiz gozunu uykudan acar kahvalti yapip kahveye gider gece 12-1 de gelir ben surekli yalnizim ve artik sanirim depresyone girmeye basladim disaridaki zaman geciren ciftlere ozenmeye basladim resmen sizce ne yapmaliyim cok konustum

Boşan tabiki başka ne yapacaksın.
Oh ne güzel evde yemeği temizliği yapılsın.
Paşam yesin içsin arkadaşlarıyla keyif yapsın.
Zaten seni sevse değer verse sen söylemeden seninle vakit geçirir.

Ben bu siteyi okudukça eşime acıyorum ya. Valla adama haksızlık ediyorum. Bazen mesaiye kalır geç gelir. 2-3 gün üst üste denk gelse surat yaparım bi sürü.
Her akşam kahveye gitmek gecenin köründe eve gelmek ne ya? Sene 2024?
Kusura bakmayın da şu vizyondaki adamla evlenmek de büyük başarı.

Bence boşan. Eşiyle birlikte olmak yerine elin herifleriyle okey çeviren tipten adam olmaz.

Kizzzlaar selaaamm

Yine bir aksam ve ben yine yalnizim sizi dinleyip yeniden konustum ama goruyorrum ki yine birseyler degismiyor 🤐

Kizzzlaar selaaamm

Yine bir aksam ve ben yine yalnizim sizi dinleyip yeniden konustum ama goruyorrum ki yine birseyler degismiyor 🤐
O değişmiyorsa medeni hali değiştirmeyi düşünmek lazım, tabi hayat ve kararlar sizin

Cok yoruldum gercekten bunlari size yazarken bile agliyorum bosanmak iztedim 1 kere yalvar yakar baristik tabiki bendd istedim cunku oncesinde inan bana cok emek verdim emeklerim diye bir sans daha verdim ama artik kafayi yemek uzereyim
Ay ne emeği Allah aşkına. Emeği biraz da kendine ver, iş güç sahibi ol meslek edin ayağının üstünde dur kendini geliştir. Ne emeği bu zorlama hanzoya.

Back
X