Merhaba arkadaşlar ben 19 yaşındayım. yazdan beri ailemle gittiğim bir yer var istanbulda.. orda bir güvenlik var yakışıklı birisi 24 yaşlarında sanıyordum en fazla..neyse bu kişinin bana baktığını yaklaşık 2 ay önce farkettim ve benimde dikkatimi çekmişti sonunda.. sürekli bakışıyorduk benimle konuşmaya çalışıyordu o kadar bakıyordu ki yanlış anlamış olmam imkansız ve ailemde söylemeye başladı bana ilgi duyduğunu. sürekli gidip geliyorduk konuşuyorduk. günden güne daha da heyecanlanıyordum sürekli görmek istiyordum ama ailem yanımda olduğu için ikimizde hic bir sey yapamıyorduk..bu durum beni daha da aşık etmişti ama adını bile bilmiyordum.. En sonunda çok fazla araştırmaya basladım facebook sayfasını buldum çok sevinmiştim fakat sevincim 2-3 saniye sürdü cünkü evli olduğunu gördüm ve yaklasık 27 yaşlarındaymış.. eşinin profiline girdiğimde düğün fotoğrafını gördüm ve emin oldum 2 senelik evliler ve çocukları yok.. yıkılmıştım resmen her gece ağlıyorum oraya gitmeyi bıraktım ama içim içimi yiyor ne yapmam lazım. Lütfen bana kötü gözle bakmayın kendimden zaten çok utanıyorum ve nefret ediyorum... 

Son düzenleme: