Evli olduğunu öğrendiğim bir erkeğe aşığım :(

bana anlattığı şunlar sadece severek evlenmiş 6 yıldır beraberler 4 yıldır evli 1 yıldırda babasıyla ayrı yaşıyo buna kardeşi kuzeni falanda şahit ben hep söylyorum olmaz diye her ne kadar sevsemde böle bişyin içine girmek istmeiyorum aileme anlatamam açıklayamam çünkü ben daha 24 yaşındayım oda 27 evet genç bi yaştayım zor olsada unutabilirm yani böle umuyorum şuan aralarındaki dini nikah bitmiş mahkeme mevzusu var ben kendimi suçlu hissetğimde o hep senden önce bitmiş bi ilşki için suçlu hisetmemem gerektğinin tek suçlunun kendsi olduğunu ve bana hiç planlamadan aşık olduğunu falan anlatıp duruyo

bende olmycağını biliyorum ve çok üüzlüyorum 2.kadın olduğma inanamıyorum

unuturum elbette ki alışırım yokluğuna insan nelere alışmıyo ama tek korkum ya gerçekten seviyosa

İstiare namazı kılmış ve iyi çıkmış öyle mi dedi size????Allah'ım ne sabırlısın yarabbimmmm!

Beyfendinin adı Mustafa deme düşer bayılırım :)

Yaşadığım yer ufak olması sebebiyle (Yalova) çoğu insan birbirini tanır,yakınımında basına gelmişti aynısı da ondan soruyorum canım..

Herneyse durum karşık,seviyorsun sende herşeye rağmen öyle böyle desekte,biz dedik diye ilişkinimi bitereceksin? Kendi kararını ver,ona göre bu yolda rest veya devam et.Senin yerinde olsak ne yapardık diye soruyorsan,içini rahatlatacaksa ben söyliyim,seviyorsam ve güveniyorsam inanırdım,yani kalbim bunu mantıgım ayrılmayı seçerdi.Ve sevmek yetmiyor,mantıgını dinle.

Son düzenleme:
Lütfen bu ilişkiyi yürütecekseniz dahi, bu evliliğin resmiyette bitmesini bekleyin,
Bir yıldır ayrı yaşıyormuş da niçin ayrılmıyormuş ve üstüne başka birisi ile birlikte oluyormuş beyefendi ve dahası birlikte olduğu kişiden evli olduğu gerçeğini niçin saklama gereği duyuyormuş ???

Son düzenleme:

çok haklısınız ben saçmalıyorum benim için hayırlı olmadığı belli

aynen çok haklısın ama eşinden boşan benle evlen diymem çoçuk var ortada yuva yıkanın yuvası olmaz derler onun için en iyisi tamamen hayatımdan çıkarmak

YOK MUSTAFA DEĞİL ADI aLLAHTAN ÖLE OLSA BENDE HERALDE BAYILIRDIM :)

İNAN AYNI DURUMDAYIM KALBİM DİYOKİ SEWN GÜVEN O SENİ ÇOK SEVİYO AMA MANTIĞIM KABUL ETMİYO HADİ TAMAM DİYORUM EŞİYLE AYRILDI SENİNLE EVLENDİ AİLELER PEKİ NASIL KABUL ETÇEKLER BU DURUMU BEN AİLEME SIRTIMI DÖNEMEM HELE RAZI OLADIKLARI Bİ EVLİLİK DÜŞÜNEMİYORUM BİLE İKİMİZİNDE İYİLİĞİ İÇİN VAZGEÇMEK DAHA MANTIKLI HER ZAMN

Şu kadınlar kulübünü biraz takip edersen sende inanmazsın zaten böyle birşeye, hep aynı bayat hikayeler..
Boşanacağız, aynı evde iki yabancıyız, boşanmadık ama ayrı evlerde yaşıyoruz!
İnanmayın artık bu masallara..

Bence bile bile ladestir bu.
Adam ne zaman ki resmiyette boşanır o zaman dinleyebilirsin kalbini ama şu an emin ol yuva yıkan kadından başka bir şey olmayacaksın. O yuva gerçekten yıkılmış olsa bile suç sana kalacak.

Bu hikayelerin özel bir eğitimi mi var?:44:
1)Eşimle 2 yabancı gibiyiz.
2)Eşim çok ilgisiz biri.
3)Eşimle ayrı yataklarda yatıyoruz.
4)Eşimle hiç konuşmuyoruz.
5)Eşim benden ayrılmak istemiyor.
6)Ailemizi ikna edince boşanma davası açacağız.
7)Mülkiyet sorunumuzu çözersek dava açacağım.
8)Sevmeyerek evlendim.
9)Evlendikten itibaren hiç anlaşamadık.
vs vs vs...

başına büyük bir bela alacaksın ,bekar erkeklerin neslimi bitti, aşk mış , ben böyle aşkın..............insan ne yaparsa kendine yapar!

yazık yazık çok yazık.bir evliliğin bitmesine sebep olacaksın.adam madem bitirecekmiş 1 yıl ayrı yaşıyormuş ama bitmemiş değilmi.emin ol sen bu süerci hızlandıran kişi olacaksın.nedenmi...çünkü sen boşanmadan olmaz diyeceksin.sen buna sebep olacaksın.sen bizlerden ne duymak istiyorsun anlamıyorum.sana bitirmen içinmi yardımcı olalım evlenmen içinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…