bu forumda acilmis evli erkege asigim konularini okursaniz göreceksiniz ki erkeklerin %100'ü ayni seyleri söylemis.
Esimle aramizda hicbir sey yok, sadece cocuklarim icin bosanmiyorum
aile baskisiyla evlendik simdi de bosanamiyoruz ailelerimiz tutucu
kac yildir ayri yatiyoruz ( bu yalani söyleyip karisi hamile kalanlar da var dikkat)
ben simdiye kadar ask sevgi nedir sende gördüm
bosanmak istiyorum esim kabul etmiyor
bosanirsam esim bütün mal varligimi alir
cok seviyorum ama caresizim her an seninle olmak istiyorum ama cocugum daha cok kücük
cocuklari icin ayda bir esiyle iliskiye girmek zorunda olani bile okudu bu gözler.
Sabah sabah bunlar geldi aklima. Facebookta evli oldugunu görüyorsunuz, sizi ariyor dur ben sana evli olmadigimi aciklayacagim diyor, o arada muhtemelen nasil bir yalan söyleyecegini düsünüyor, gizleyemeyecegini anlayinca basliyor bildik hikayelere.
Gencsin, güzelsin,hayatin basindasin aklini basina topla. Bir insanin düzenbaz oldugunu anlamak icin daha ne görmen duyman lazim? Adam senle eglenecek, arkadas sohbetlerinde ismin meze olacak, en sonunda da ben cocuklarima bunu yapamam deyip yol verecek sana.
Asik oldugum erkegin evli oldugunu ögrendim yardim kizlar ayri; evli oldugunu ögrendigim erkege asik oldum farkli cümleler. Hangi durum icin yardim istiyorsunuz? ılk cümle icin akil veririz, örnekler gösteririz, yakma gencligini bu iki yüzlü düzenbaz ugruna deriz. ıkinci cümle icin sahsen ben kendimi fazla yormam. Sanki bunu ögrendiginiz halde yapamam ayrilamam gibi geldi bana. Hayat sizin hayatiniz der gecerim.
inanma güzelim dürüst olsa senle bekar gibi konuşmazdı hadi evliliğini sakladı diyelim çocuğu varmış onu nasıl yok sayabilmiş
erkekler tek ayak üstünde elli tane yalan söyleyen varlıklardır inanma ve acilen kurtul elbet yaşıtın olan aklı başında birini bulursun
bak arkadaşım burdaki insanlar seni tanımıyor sana kaç derken hiç bir çıkarları yok hayatını mahvedip mahvetmemen sana kalmış burda söylenenleri göz ardı edersen çok pişman olursun unutamam seviyorum muhabbetine girme egona yenik düşme öyle güzel unutursunki bir an önce kafandan atmadığına hatta şu konuyu bile açtığına pişman olrsun seni hakkedecek insanlarra harca vaktini
belkide öledir istiare namazı bile kılmayı düşündüm bunu için ben doğruyu bulamıyorum Allahım sen yardım et diye oda kıldı ondan hayırlı çıkmş dedğine göre ama benm pek inancım yok ben kılıp kendim görmek istiyorum
ne istiharesi yahu, görünen köy için kılavuz aramaya ne hacet. Adam göz göre göre karısını aldatıyor bi de istihare de hayırlı mı görmüş. Pes.
Dini nikah bitince ne oluyormuş?
Ya arkadaşım siz şaka mısınız?
lütfen bu ilişkiyi yürütecekseniz dahi, bu evliliğin resmiyette bitmesini bekleyin,
bir yıldır ayrı yaşıyormuş da niçin ayrılmıyormuş ve üstüne başka birisi ile birlikte oluyormuş beyefendi ve dahası birlikte olduğu kişiden evli olduğu gerçeğini saklama gereği duyuyormuş ???
birde sen kendini adamın karısını yerine koysana ne kötü
İstiare namazı kılmış ve iyi çıkmış öyle mi dedi size????Allah'ım ne sabırlısın yarabbimmmm!
Beyfendinin adı Mustafa deme düşer bayılırım :)
Yaşadığım yer ufak olması sebebiyle (Yalova) çoğu insan birbirini tanır,yakınımında basına gelmişti aynısı da ondan soruyorum canım..
Herneyse durum karşık,seviyorsun sende herşeye rağmen öyle böyle desekte,biz dedik diye ilişkinimi bitereceksin? Kendi kararını ver,ona göre bu yolda rest veya devam et.Senin yerinde olsak ne yapardık diye soruyorsan,içini rahatlatacaksa ben söyliyim,seviyorsam ve güveniyorsam inanırdım,yani kalbim bunu mantıgım ayrılmayı seçerdi.Ve sevmek yetmiyor,mantıgını dinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?