- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Ne istiharesi yahu, görünen köy için kılavuz aramaya ne hacet. Adam göz göre göre karısını aldatıyor bi de istihare de hayırlı mı görmüş. Pes.
Dini nikah bitince ne oluyormuş?
Ya arkadaşım siz şaka mısınız?
bana anlattığı şunlar sadece severek evlenmiş 6 yıldır beraberler 4 yıldır evli 1 yıldırda babasıyla ayrı yaşıyo buna kardeşi kuzeni falanda şahit ben hep söylyorum olmaz diye her ne kadar sevsemde böle bişyin içine girmek istmeiyorum aileme anlatamam açıklayamam çünkü ben daha 24 yaşındayım oda 27 evet genç bi yaştayım zor olsada unutabilirm yani böle umuyorum şuan aralarındaki dini nikah bitmiş mahkeme mevzusu var ben kendimi suçlu hissetğimde o hep senden önce bitmiş bi ilşki için suçlu hisetmemem gerektğinin tek suçlunun kendsi olduğunu ve bana hiç planlamadan aşık olduğunu falan anlatıp duruyo
bu tip insanlar o kadar çok karşıma çıktı ki,
hepsi başından saklıyor, sonradan ya sen öğreniyorsun ya da sana kendisi açıklıyor.
Hep söylenen şey aynı
ayrı evde yaşıyoruz
çocuklar için beraberiz
aileler çok tutucu boşanmamıza müsade yok
adi pisliğin tekiyim desin de çıksın işin içinden
senelerin heba olur benden sana söylemesi, o ikinizi bir arada idare eder, sen yıllar sonra geçen zamanlarına yanar heba olursun
matıklı bir yanı yok
boşanmasına da sen sebep olma
çık hayatından ne yapacaksa kendi yapsın
Bu forumda acilmis evli erkege asigim konularini okursaniz göreceksiniz ki erkeklerin %100'ü ayni seyleri söylemis.
Esimle aramizda hicbir sey yok, sadece cocuklarim icin bosanmiyorum
Aile baskisiyla evlendik simdi de bosanamiyoruz ailelerimiz tutucu
Kac yildir ayri yatiyoruz ( bu yalani söyleyip karisi hamile kalanlar da var dikkat)
Ben simdiye kadar ask sevgi nedir sende gördüm
Bosanmak istiyorum esim kabul etmiyor
Bosanirsam esim bütün mal varligimi alir
Cok seviyorum ama caresizim her an seninle olmak istiyorum ama cocugum daha cok kücük
Cocuklari icin ayda bir esiyle iliskiye girmek zorunda olani bile okudu bu gözler.
Sabah sabah bunlar geldi aklima. Facebookta evli oldugunu görüyorsunuz, sizi ariyor dur ben sana evli olmadigimi aciklayacagim diyor, o arada muhtemelen nasil bir yalan söyleyecegini düsünüyor, gizleyemeyecegini anlayinca basliyor bildik hikayelere.
Gencsin, güzelsin,hayatin basindasin aklini basina topla. Bir insanin düzenbaz oldugunu anlamak icin daha ne görmen duyman lazim? Adam senle eglenecek, arkadas sohbetlerinde ismin meze olacak, en sonunda da ben cocuklarima bunu yapamam deyip yol verecek sana.
Asik oldugum erkegin evli oldugunu ögrendim yardim kizlar ayri; evli oldugunu ögrendigim erkege asik oldum farkli cümleler. Hangi durum icin yardim istiyorsunuz? Ilk cümle icin akil veririz, örnekler gösteririz, yakma gencligini bu iki yüzlü düzenbaz ugruna deriz. Ikinci cümle icin sahsen ben kendimi fazla yormam. Sanki bunu ögrendiginiz halde yapamam ayrilamam gibi geldi bana. Hayat sizin hayatiniz der gecerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?