Evli olduğunu öğrendiğim bir erkeğe aşığım :(

'Ama evlisin' diyip boşanıp gelmesini söyleyeceksin, boşanana kadar da görüşmeyeceksin bu kadar basit
Eğer evli olmasına rağmen görüşmekte inat edersen sonuçlarına kendin katlanırsın, boşanıp tamamen bitmesini bekle

Bence bekle mahkemesi bitsin bakalım eskisi gibi sana karşı öle davrancakmı yani evliyken sana karşı kurduğu sevgiyi aşkı boşandıktan sonra aynı gibi devam etçekmi yoksa aklı başka kişilere kaycakmı hür ve özgür olcak sonuçta bekle sabret

Adam,karısını aldatmak için yukarıdan izini almışken bize laf düşer mi Töbe töbee..

İşlerine gelince nasılda dini nikaha sığınıyorlar..Resmi aile cüzdanını çocuğu yok sayıyorlar!! PES!!

Konu sahibi, sen bu adamı bırakmazsın belli oldu,bari onurlu ol da resmi olarak boşanma belgeni al gel de... Ki bunu rüyanda görürsün adam bildiğin seni kullanıyor,her şey olabilir karısı hamile bile olabilir, eLmayRa nın dediği gibi şehir dışında çalışıyor olabilir..

Ama bir gerçek var ki ayrı falan yaşamıyorlar...

Güzelim, bu forum bunun gibi binlerce konuyla dolu, bi zahmet bul da oku neler neler göreceksin..
Metres olmak hoşuna mı gidiyor senin anlamıyorum ki?

Ya yeni bir yalan bulsa şu salak erkekler. Ya da kadınlar daha akıllı olsa ya.

Konunu görünce içimden geçirdim. Bu kişi benimde kocam olabilir diye..

Sebep ne olursa olsun, evli erkekle birlikte olunmaz. Hadi adam şerefsiz. Kadının hemcinsine yaptığı ne oluyor ?

Aileler tutucuymuş, boşanamıyorlarmış ama bu aileler çocukların ayrı yaşamasına bir şey demiyorlar mıymış.
olacak şey mi yahu, nasıl inanırsınız bu masallara.
Allah aşkına aklınızı başınıza alın, kendinizi kandırmayın.
Siz onu haklı çıkarmak için kendinizi avutuyorsunuz.
Bunları okudukça gerçekten çok üzülüyorum, yazık gerçekten çok yazık.
Bakın bu kadar insan sizin için vakit ayırıyor, sizin için çabalıyor lütfen yazdıklarımızı göz ardı etmeyin ve ondan uzaklaşın.
aşkından ölseniz bile. İnanın bunları yazarken bile daha fazla ne diyebilirim , yazabilirim de size faydalı olurum diye düşünüyorum.
Bizler sizi tanımadığımız ve hiç bir bağımız olmadığı halde sizin için çabalıyoruz, lütfen sizde biraz kendiniz için çabalayın.

Allah sütü bozuklardan korusun 1 yıldır ayrılar ama karısının facesinden evli olduklarını anlayabildin Öleceğini bilsen o adamı bırakmalısın!

burcu canım bak sen de anlıyorsun o yüzden bitir. düşün ki o adamla erşey yolunda gitti ve evlendiniz bu sefer oğlunu ne yapcaksın, yok onunla çok ilgileniyor, eski karısı para istiyor vs diyeceksin.

bak sadece şunu düşün. adam kendi özel hayatını düzene sokmamışken seni bu işin içine sokup kötü kadın durumuna sokuyor. vizdanınla oynuyor. kazanan sadece adam olacak kaybeden ise sen, karısı ve oğlun.

hattını değiştir, tatile git, saçını boya, kursa katıl, dua et

Ya yazmiycam dedim tutamadim kendimi. Canim sen istersen onlarca bahane bul ama bize anlatma. Neyin ne oldugunu bilecek kadar tecrübe sahibiyiz. Serefi haysiyeti olmayan bir düzenbazin eline düsmüssün. Yok söyleymis yok böyleymis. Namaz kilmis hayirliymis, senle dalgasini geciyor da sen görmek istemiyorsun. Insanin bakisi yeter be uzaklastirmaya, defol git demeye. Pesimi birakmiyor, nereye dönsem karsimda... Savciliga bir sikayet dilekcesine bakar o is. Kücük degilsiniz ki canim artik. Aileme söyleyemem, niye? Siz de biliyorsunuz söylerseniz ne olur.

6 yillik evlilik ve bir cocuk var ortada. Bos ol mu demis karisina da dini nikah bitmis? Hemen size yapsin o zaman bir dini nikah, kullanmasi kolay oluyor.

Ya bir kerede buraya, evli erkek tarafindan kandirilan biri konu acsin rezil perisan ettim, insan icine cikamaz hale getirdim desin. Benim canimi yakti baska kizlarin da yakmasin diye herkese ne oldugunu gösterdim desin de icimizin yaglari erisin. Hala sevgi kelebegi kafasindasiniz.

bu tip insanlar o kadar çok karşıma çıktı ki,
hepsi başından saklıyor, sonradan ya sen öğreniyorsun ya da sana kendisi açıklıyor.
hep söylenen şey aynı
ayrı evde yaşıyoruz
çocuklar için beraberiz
aileler çok tutucu boşanmamıza müsade yok

adi pisliğin tekiyim desin de çıksın işin içinden

senelerin heba olur benden sana söylemesi, o ikinizi bir arada idare eder, sen yıllar sonra geçen zamanlarına yanar heba olursun

matıklı bir yanı yok
boşanmasına da sen sebep olma
çık hayatından ne yapacaksa kendi yapsın

çok haklısınn bende öle yapcam oluru yok

sızde buna ınandınızmı.ne kadar saçma belkıde eşi uzakta bır yerde çalışıyor belkı meslek sahıbı adamda burda boslugu fırsat bıldı belkıde veya sıze en basta durumu anlatamazmıyduı yanı samımı bı sekılde karssısına alıp durum böyle böyle dıyemezmıyı ayrıca daha genç yasta hadı ayrıldılar neden boşanmadılar aılenın tutucu olmasıyla ne alak ömrünün sonuna kdr kadın veya erkek o sekıldemı yasamayı dusunmusler ya erkekler bu işte bence eger sende eşi gıbı olmak ıstemıyosan bıran evvel ayrıl bugun esını aldatan yarın senı aldatır varmı bı gararntısı o elın oglu sen elın kızısın durum bu

Ben karaktersizin tekiyim çocuğumun yüzüne bakabiliyorum, eşime düpedüz yalan söylüyorum seni de kandırdım dese benim açımdan daha samimi olurdu şahsen.
Hep aynı yalan ayrıyız boşanamıyoz, kopyala yapıştır başka yalan üretemiyorlar artık
Kaçabildiğin kadar kaç bu adamdan sonra karısına gider kendi geldi kandırdı beni der yuva yıkan sen olursun

Son düzenleme:
kaç güzelim kaç aklın varsa hemen uzaklaş bu adam adam değil sende buna kurban olma evdeki eşininde ahını alma çoluğunun çocuğunun rızkını yeme
emin ol ki yalovaya çalışmaya gitmiştir evdeki eşi ile de arası gayet iyidir hatta karısı öğrenir diye it gibi korkuyordur macera arıyor ş......... p........ hepsi aynı bunların

Eşini faceden farklı bir profille ekleyip bi kontrol etsenize ne var ne yok diye? Belkide gerçekleri görmenize yardımcı olur..

kırmızı ile yazılan yer gerçek mi kahkaha attım ayrıca çok yerinde bir yorum olmuş bunun üzerine söylenecek birşey yok

Hemen bitir o ilişkii çekeceğin acı sadece 1 2 ay anca. ama onunla olduğun sürece ömür boyu pişmanlık duyacaksın. şuan senin duyguların aşk değil sadece alışkanlık ve onun sana yaptığı bu kalleşliği yedirememen. Aklın varsa eğer hemen bitir sonra iyi ki bitirmişim diceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…