canım siz nasıl tanıştınız acaba çok merak ettim?
eşini faceden farklı bir profille ekleyip bi kontrol etsenize ne var ne yok diye? Belkide gerçekleri görmenize yardımcı olur..
Biraz zaman geçsin profilindeki arkadaşlarından birinin adını kullanarak ekleyin sanki yeni profil açmış gibi.ekledim ama kabul etmedi malesfki :/
Biraz zaman geçsin profilindeki arkadaşlarından birinin adını kullanarak ekleyin sanki yeni profil açmış gibi.
Belki kabul eder bu şekilde.
Bu adamın face şifresi yok değil mi adamın face'inden baksanız?
Bu hikayelerin özel bir eğitimi mi var?:44:
1)Eşimle 2 yabancı gibiyiz.
2)Eşim çok ilgisiz biri.
3)Eşimle ayrı yataklarda yatıyoruz.
4)Eşimle hiç konuşmuyoruz.
5)Eşim benden ayrılmak istemiyor.
6)Ailemizi ikna edince boşanma davası açacağız.
7)Mülkiyet sorunumuzu çözersek dava açacağım.
8)Sevmeyerek evlendim.
9)Evlendikten itibaren hiç anlaşamadık.
vs vs vs...
ekledim ama kabul etmedi malesfki :/
eşinin yerine koydum kendimi de ( kocamın sevgilisi beni eklemek istiyor arkadaş listesine) Allahım düşman başına vermesin.....
esim muhtemelen beni aldatiyor.
Simdi yazdiklarinizi okuyunca belki de o da karsisindakine bekar oldugunu soyluyor..ya da ayri yasadigimizi..
Canim benim brn 30 yasindayim sana bir ablan olarak diyorum ki uzak dur o adamdan..
ılerde iyi ki o olmamis diceksin.
Simdi eminim icinde kelebekler ucusuyor.o her aradiginda heyecanlaniyorsun.hep onla vskit gecirmek istiyorsun.tl konusmalariniz saatlerce suruyor...
Eminim asiksin..
Ama esinden bosanmamis bi adamin hem de evli oldugunu sana itiraf etmeden sana yaklasmasi tuhafina gitmiyor mu
yarin bir gun esinden bosansa senle evlense inan bana aynisini sana da yapar..
Madem senle ciddi dusunuyor seni esiyle gorustursun.durustse esi de evet biz ayriyiz dicektir.
Ama yalan soyluuorsa seni asla ve asla esiyle gorusturmeyecektir
bu benm hiç aklıma gelmedi bunu dile getircem bakalım tepkisi nasıl olcak ama kadın izmirde burda yaşamıyo :/
olsun canim.telefonla ararsin.
Yalniz sonra arayalim derse bil ki yalan soyluyor.karisiymis gibi baska biriyle gorusturebilir seni.
Durust biriyse sen dedigin anda peki deyip arayacaktir.
Ama kandiriliyorsan hemen yalan atip aramicaktir.
Esini arayalim diye yuzyuzeyken soyle.
Sakin telefonda soyleme. Ki yuzunun seklini renginin degisip degismedigini gor...
Eminim bahane uyduracak.
Bu durumda sakin ga bi daha arkana bakma
YOK MUSTAFA DEĞİL ADI aLLAHTAN ÖLE OLSA BENDE HERALDE BAYILIRDIM :)
İNAN AYNI DURUMDAYIM KALBİM DİYOKİ SEWN GÜVEN O SENİ ÇOK SEVİYO AMA MANTIĞIM KABUL ETMİYO HADİ TAMAM DİYORUM EŞİYLE AYRILDI SENİNLE EVLENDİ AİLELER PEKİ NASIL KABUL ETÇEKLER BU DURUMU BEN AİLEME SIRTIMI DÖNEMEM HELE RAZI OLADIKLARI Bİ EVLİLİK DÜŞÜNEMİYORUM BİLE İKİMİZİNDE İYİLİĞİ İÇİN VAZGEÇMEK DAHA MANTIKLI HER ZAMN
haftaya gelicek istanbula o zaman ben görüşmem diyodum ama buluşup dedğini yapıyım bakalım cesareti varmı çünkü onun demesine göre lafta benm için herşeyi herkesi karşısına alırmş görelim bakalım o zman
kızlarrr Acil yardım bekliyorum sizden...
En başından başlıyım anlatmaya çok mutlu olduğum hatta fazlasıyla mutlu oldğum bi ilşkim vardı. O beni ben onu çok seviyodum hep diyodum masallardaki gbi rüya gbi bi ilşki nazara gelmesinden çok korkuyodum o kadar çok konuşuyo mesjlaşıyorduk ki başka biri olduğunu aklımın ucundan geçirmezdim ben istanbuldaydım o yalovada ama devamlı telle yada hafta sonlrı görüşüyoduk...
Ve sonunda rüya gbi olan herşey kabusa dönmüştü geçtğimiz hafta sonu öle facesine bakrken birnin profili dikkatimi çekti ve baktım evli olduğu eşi elim ayağm ttiremeye başladı tam o sırada o aradı ve evli olmadğını açıklayacğnı söledi bekledi aradı tekrar 4 yıllık evliymiş ama 1 yıldır ayrı yaşıyolarmış kadın izmirde o burda ve bi oğlu varmış 2 tarafında ailesi tutucu olduğu için boşanmamşlar ve o evi bırakıp babasıyla yaşamaya başlamş beni kaybetmekten korkutüğu için söylemeyemiş bu durumu beni çok sevdğini bana aşık oldğunu bi yol bulcağını bensiz yapamıycağını gerekirse herşeyi herkesi karşısına alcağını söylyor inanın ne yapcağımı bilmiyorum yardım edin lütfen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?