Evli olduğunu öğrendiğim bir erkeğe aşığım :(

kaç ordan kaççç,kaçççç

hep aynı lafffffffffffffffffff ayrıy mış mış da mış mış madem mutsuzdun nıye çocuk yaptın be adam madem aşıkssna nye dürüst

olmadın be adam bu adam yakıda senıde bırakır ahanda demedı deme

bu tarz konularda hep erkeklerin aynı bahaneyi öne sürdüğünü gördüm kk da ne tesadüf beee...

hep böyle derler ama bir de tekrar çocuk yaparlar,ve ya barıştık derler 2. balayına çıkarlar....

eşinin yerine koydum kendimi de ( kocamın sevgilisi beni eklemek istiyor arkadaş listesine) Allahım düşman başına vermesin.....

Esim muhtemelen beni aldatiyor.
Simdi yazdiklarinizi okuyunca belki de o da karsisindakine bekar oldugunu soyluyor..ya da ayri yasadigimizi..
Canim benim brn 30 yasindayim sana bir ablan olarak diyorum ki uzak dur o adamdan..
Ilerde iyi ki o olmamis diceksin.
Simdi eminim icinde kelebekler ucusuyor.o her aradiginda heyecanlaniyorsun.hep onla vskit gecirmek istiyorsun.tl konusmalariniz saatlerce suruyor...
Eminim asiksin..
Ama esinden bosanmamis bi adamin hem de evli oldugunu sana itiraf etmeden sana yaklasmasi tuhafina gitmiyor mu
Yarin bir gun esinden bosansa senle evlense inan bana aynisini sana da yapar..
Madem senle ciddi dusunuyor seni esiyle gorustursun.durustse esi de evet biz ayriyiz dicektir.
Ama yalan soyluuorsa seni asla ve asla esiyle gorusturmeyecektir

bu benm hiç aklıma gelmedi bunu dile getircem bakalım tepkisi nasıl olcak ama kadın izmirde burda yaşamıyo :/

bu benm hiç aklıma gelmedi bunu dile getircem bakalım tepkisi nasıl olcak ama kadın izmirde burda yaşamıyo :/

Olsun canim.telefonla ararsin.
Yalniz sonra arayalim derse bil ki yalan soyluyor.karisiymis gibi baska biriyle gorusturebilir seni.
Durust biriyse sen dedigin anda peki deyip arayacaktir.
Ama kandiriliyorsan hemen yalan atip aramicaktir.
Esini arayalim diye yuzyuzeyken soyle.
Sakin telefonda soyleme. Ki yuzunun seklini renginin degisip degismedigini gor...
Eminim bahane uyduracak.
Bu durumda sakin ga bi daha arkana bakma

haftaya gelicek istanbula o zaman ben görüşmem diyodum ama buluşup dedğini yapıyım bakalım cesareti varmı çünkü onun demesine göre lafta benm için herşeyi herkesi karşısına alırmş görelim bakalım o zman

diyelimki eşinden ayrıldı sende devam etme kararı aldın hadi diyelimki ailen de kabul etti evlendiniz... eşiyle severek evlendigini söyleyen bi adam 3 sene bile olmadan sevdigi kadını aldatabiliyorsa sana bunu yapmayacagının garantisi varmı sen güvenebilicekmsin acaba?benide aldatıyormu yada birgün eşine yaptıgını banada yaparmı yine aklı başkasına kayarmı diye düşünmeyecekmisin sürekli? birde eşiyle sözde ayrılık durumuna gelmelerinin sebebi de önemli olanları, onları bu sona getiren sebepleri, senin yaşamayacagın ne malum...

Canim benim karsisina almak degil.
Dedigi gibi esler arasinda evlilik bittiyse zaten eski esi de evet biz ayrildik dicektir.
Ama aralarindaki iliski suruyorsa aramayacaktir.
Bunu iyice anlarsan ancak kafanda bitirebilirsin.
Yoksa o her aradiginda sana iskence olacak.
Bitirince sakin bi daha arkana bakma.
Yarin birgun bosanip gelse de bakma.
Inan bana su anda esine bunu yapan ilerde sana da yapar. Gencligine yazik

amacım hakaret etmek değil yanlış anlamayın ama çok çok aciz gördüm sizi çok yazık hala daha başka şeylerin peşindesiniz bu kadar kör aşık olmayın ya lütfen.......

şöyle düşün canım ilk başlarda kaybetme korkusu yoktu tanıma aşaması filan söyleyebilirdi o zaman

Evli adamların hep aynı bahanesi senden ayrı kalamazmış
Bir yolunu bulup evli olduğu eşinden kesin ayrılacak emin ol
Bu bahaneye artık çocuklar bile inanmaz kendini sakın kandırma
Ve o adamı hayatından tamamen çıkar bence üzülen sen olursun..

yalanla başlayan hersey yalanla son bulur... senın için bnu yapan yarın bır başkası için senden ayrılır... yalancılık bı karaktre bozukluğudur.. bence hiç bulaşma... yerınde olsam ondan hemen uzaklaşırdım... ama öle yapmayacağını ve devam edecegını bılıyorum... umarım cok darbe almadan atlarırsın

nikahı varken hangi sebeple olsa biriyle görüşmesinin bahanesi olamaz
eşi yapsa normal karşılar mıydı
yalan üstüne ilişki olmaz
ayrıca bu ahlaksız bir davranış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…