- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi Kullaniciadibulamadim
Evet kiradayız.ve 1200 tl kira veriyoruz. Kp bir senelik evliyken vefat etti . Borçları vardı maaşı öylece oraya gidiyor. Eşim de asgari çalışıyor. Kayinvalidem bakıma muhtaç evet 4 çocuğu daha var ama benim yanımda daha mutlu gitmek istemiyor. Diğer çocukları da almak istiyor ama burda daha mutluyum diyor. Öylede zaten. 24 yaşındayım ben çalışacak durumum malesef yok. Ev sadece benim elime bağlı. Yanı bana ihtiyaçları var. Sadece bir kereliğine annemden harçlık istemeyi düşünmüştüm. Ilk defa isteyeceğim için çekiniyorum. Bu konuda fikir almak istemiştim. Keşke konuyu açmasaydım olan moralim de sıfırlandı![]()
madem sizin yaninizda mutlu diger cocuklardan para alacaksiniz, sonucta calisabilecek gücünüzü ona harciyorsunuz. ha yok veremeyiz derlerse mutlu mutsuz bakmayip digerlerinin yanina göndereceksiniz.
deseydin ki aciz, ekmek alacak para yok, cocuga giydirecek mont yok bot yok herkes derdi o zaman iste diye. sen dügün icin istiyorsun. gitmiceksin o zaman dügüne. nokta.
annenden evvel para istemen gereken esinin kardesleri. sanki kv sizin durumu görmüyor mu ki israrla orda kaliyor.