Evli olduğunuz süre içinde, bayramlarda kendi anne-babanıza önce gittiğiniz oldumu?

Evli olduğunuz süre içinde, bayramda hiç kendi anne-babanıza önce gittiğiniz oldumu?

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
evlendim evleneli 2 bayram geçirdim birinde ilk eşimin memleketine
gittik 2. gün akşam kendi memleketime geçtik...
kaynanam bu duruma gıcık olsada
gitmek zorundayım benim annemde anne babamda baba
bekler...
sağolsun eşim bu konularda çok anlayışlı her iki tarafa da eşit davranır
bu bayramda eşimin mmleketine gideceğiz ilk
2. bayram akşamıda kendi memkeletime nasipse...
1 haftada orda kalıp döneceğiz...
tabi ilk gün gidememk canımı sıksada hiç gidememkten iyidir....

mutnojmet vallahi helal olsun sana. ben de senin gibi düşüncelerimi söyleyebilsem keşke. ben malesef sessiz kalıyorum ama ilk zamanlara göre biraz açıldım. kaç yıllık evli olduğunu yazabilir misin?
soralı epey olmuş ama görmemişi 4 yılı geçti canım ama ben zaten her zaman karşımdaki kim olursa olsun aklıma eseni söyleyen bir tipim çok iyi bir özellik değil bazen sorun oluyor ama kayınaileye karşı çok işe yaradı :))

trafik başlamadan hemen karşı yakaya eşimin ailesine gider geliriz 2 saat anca otururuz enn fazla..
sonra hoop annemlere geçeriz..yatıya kadar kalırız..
ikinci günü kendimiz takılırız arkadaşlar filan..
eşim takılmaz böyle konulara..

ramazanda ılk onlara gıttıysek kurbandada kendı annemelere ılk gıerız. Bu konuda hıcbır problem yasamadık. Sadece kayınvalıdem emrıvakı yapar bazen sabah kahvaltıya beklıyoruz dıye. Esımde gecen bayram sızdeydık bu bayram dıger tarafa gececegız aksama gelırız der konuyu kapatır.
Zaten esımın tek annesıne karıstırmadıgı noktada budur. Buna da sukur ne yapayım :18:

Back
X