Ablalarım eşi vefat etmiş ve 2 çocuğu olan bi bayanla bekar hic evlenmemiş bi doktorun evlenmesi uygun mudur mutluluk getirir mi
Evet vRaşk var mı aşk?
O zaman zannımca bize b.k yemek düşer. İkisi de yetişkin insanlar, versinler kararlarınıEvet birbirini seviyorlar
Kadin hem dul hem iki cocugu var. Layik mi doktora?
Bunu mu demek istediniz?
2. sayfaya gecerken aklımdan gecenO zaman zannımca bize b.k yemek düşer. İkisi de yetişkin insanlar, versinler kararlarını
+1
Adamın doktor olması ne alaka?
Yok üniversite. Mezunu ama.calismiyor kendisinin de tek korkusu zaten babalik deneyimi yok diyomutlu olur mu olmaz mı bılmıyorum ama ben basa bır tespıtte bulunucam... bızım ulkemızde eger baba evlenmıs bosanmıssa ve cocugu varsa gayet guzel evlenebılıyor cunk cocugun sorumlulugu annede oluyor yanı baba cocugu haftada ya da ayda br goruyor buyuyunce de pek ugramayabılıyor.. ama cocuk annedeyse ve evlenen kısının bunu ıyıce bır kabullenmesı lazım cunku o cocuklar sureklı hayatlarında olacak.. yanı doktor muhendıs ya da egıtmlı olması cocukları kabul edecegı anlamına gelmez... basta kabul eden o kadar ınsan sonradan ıstemeyebılıyor... bunun orneklerını bı cok yerde gorebılıyoruz.. pekı kadının meslegı ne calısıyor mu ?
Omdan deil egitimli kişi demek.istedim yargısız infaz yapma bilmedenHani doktor ya, en gencine en guzeline en bakiresine layik. Iki cocuklu dul kadina kadar ohooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?