Yok üniversite. Mezunu ama.calismiyor kendisinin de tek korkusu zaten babalik deneyimi yok diyo
. Kadın da kendıne yağlı kapı buldu mantıklı duşunemıyor
Yağlı kapı olsaydı sevseydım bırde evet kacıtmazdım ama sizde gercekcı olun biraz kadında ıkı cocuk hıc evlenmemış Ada'm zengin yada fakir Ada'mı yetıstıren büyüten bır ailesı var ıstemezler kımse ıstemez . Ikı gönül bir hadi evlenın ıyıde buyuklerı ezeceklermı sıze ne mı dıyecekler ayrıca o çocuklar da o ailede ezılmıcek mı ? Durun Allah aşkına mantıklı olunSiz soğan ekmeğe razı aşk için evlenmişsinizdir eminim.
Doktor bulsaydınız soluksuz evlenirdiniz görünen o ki yağlı kapıyı kaçırmazdınız?!?
Kadın seviyor belki bu şekil şeyler yazmanız çok yakışıksız herkes sizin zihniyette değil. Adam sevmese zaten yanaşmaz bu durumda bu güzel yorumunuz gönülleri açnaktan başka bir işe yaramamış oluyor.
Ha ayrıca benım eşim bır evi bile yok henüz . Anlaşırız dıye karakatwrıne bakarak evlendım ki benım ailem ın durumu ıyıyken yaptım bunuYağlı kapı olsaydı sevseydım bırde evet kacıtmazdım ama sizde gercekcı olun biraz kadında ıkı cocuk hıc evlenmemış Ada'm zengin yada fakir Ada'mı yetıstıren büyüten bır ailesı var ıstemezler kımse ıstemez . Ikı gönül bir hadi evlenın ıyıde buyuklerı ezeceklermı sıze ne mı dıyecekler ayrıca o çocuklar da o ailede ezılmıcek mı ? Durun Allah aşkına mantıklı olun
Yağlı kapı olsaydı sevseydım bırde evet kacıtmazdım ama sizde gercekcı olun biraz kadında ıkı cocuk hıc evlenmemış Ada'm zengin yada fakir Ada'mı yetıstıren büyüten bır ailesı var ıstemezler kımse ıstemez . Ikı gönül bir hadi evlenın ıyıde buyuklerı ezeceklermı sıze ne mı dıyecekler ayrıca o çocuklar da o ailede ezılmıcek mı ? Durun Allah aşkına mantıklı olun
Üvey çocukları olacak bir de, adam mecbur mu bakmaya? Ben olsam işe girmeden almam kadını. Niye ben bakayım ki? Yüzü olan utanır zaten zor durumda kalmadıkça istemeye.
Valla kimse kusura bakmasin, anneleri niye calismiyor? Elden ayaktan mi dusmus? Bi anne olarak ben cocuklarimi elin adamina muhtac edip laf veremem agzina. 2 sabinin yedigi lokmalarin sorumlulugu anasindadir babasindadir uvey babada degil. Kadin yan gelip yatsin, okumus oldugu halde calismasin, ama ben bu gercegi belirttim diye metaryalist ve lokma sayan biri olayim.Başlığı açan materyalist, siz ondan materyalist...
Böyle başlığa böyle yorum, tam layık olmuş aslında...
Konu sahibi arkadaşınıza söyleyin içine sinmiyorsa hiç evlatlarının hayatını riske atmasın. Mazallah doktor arkadaş, yukarıdaki hanımefendi gibi 2 küçük sabinin lokmalarını sayacak birine dönüşebilir. Daha geçenlerde burada okuduk. Evlenene kadar sevdiği kadını ilk eşinden olan çocuğunun elinden bırakmayan adam evlendikleri gün anneannesine postalıyor. Ben olsam evlatlarım büyüyüp en azından üniversiteyi kazanmadan yeniden evlenmezdim.
Valla kimse kusura bakmasin, anneleri niye calismiyor? Elden ayaktan mi dusmus? Bi anne olarak ben cocuklarimi elin adamina muhtac edip laf veremem agzina. 2 sabinin yedigi lokmalarin sorumlulugu anasindadir babasindadir uvey babada degil. Kadin yan gelip yatsin, okumus oldugu halde calismasin, ama ben bu gercegi belirttim diye metaryalist ve lokma sayan biri olayim.
Yok oyle bi dunya arkadasim hadi selametle.
Yeni anneyim de, cocugum 4 aylikken calismaya geri donecegim yani oz babasina bile butun masraflarını yuklemeyi yakistirmiyorum kendime, bi kadin uvey babaya cocuklarini baktirmaktan cekinmiyosa onun sorunudur. Cocuklari almayayim diye bisey olmaz da kadinin calismasini istemek niye cirkinlik oluyor anlamadim. Kadinlari boyle boyle sizler pasiflestiriyorsunuz.Durun bismillah daha yeni annesiniz, anayım ben ana olayları için erken daha. O hanım efendi de böyle düşünüyor olmalı ki buraya böyle bir konu açtırmış. Çalışıp çalışmamak onun tercihi, o kadınla evlenip evlenmemek de o adamın tercihi. Kadını alayım ama çocukları kalsın diye bir dünya yok. Gel ama çocuklara bakmam git çalış gibi bir dünya da yok. Kadına aşık olurken çalışıyor muydu? Hayır. O zaman böyle bir şart koşmak çok çirkin. 2 sabinin yediği lokmalar gerekirse üvey babasındadır da. Aynen size de selametle.
Yeni anneyim de, cocugum 4 aylikken calismaya geri donecegim yani oz babasina bile butun masraflarını yuklemeyi yakistirmiyorum kendime, bi kadin uvey babaya cocuklarini baktirmaktan cekinmiyosa onun sorunudur. Cocuklari almayayim diye bisey olmaz da kadinin calismasini istemek niye cirkinlik oluyor anlamadim. Kadinlari boyle boyle sizler pasiflestiriyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?