EVLI OLGUN ABLALAR BAKAR MISINIZ

Yok üniversite. Mezunu ama.calismiyor kendisinin de tek korkusu zaten babalik deneyimi yok diyo

canım babalık deneyımıne bakmaz kı bu olay... ınsan yerı gelıyor kendı cocuguna kzıyor bagırıyor baskasının coccuguna kızsa bagırsa aaa bak uvey baba damgazı yıyecek... herkesın evladı kendıne ne kadar sevıp sahıplenebılır orası muamma bu benım dusuncem

Uygun mudur demissin ya kime gore neye gore ??? Soru şeklinden etrafa gore yaşadığınızi düşündüm etraf için yaşıyorsanız olmaz o is hatta bırak Dr boşanmış kadın bekar adamla olmaz hatta iki çocuklu boşanmış kadın yeniden evlenemez etraf bu susmaz cunku

Valla kesınlıkle sorun olurrrrrrr . Neden mı evlendık bizde bebegım var benım koca zor bakıyor mesela . Aynı evın ıcı başka okur yıllarca yaşıcaklar belkı Ada'm ne kadar bakacak idare edecek başkasının cocugu dıyerek vs vs vs vs kendı kanından olan ıdare edılmıyor ayrıca Ada'mın ailesı kesınlıkle kabul etmezzzzzz hıc bır anne baba oyle gelin hayal etmez kım eder Allah aşkına . Gercekcı olalım lütfen şu an aşk var ilerde o biter . Kadın da kendıne yağlı kapı buldu mantıklı duşunemıyor

. Kadın da kendıne yağlı kapı buldu mantıklı duşunemıyor

Siz soğan ekmeğe razı aşk için evlenmişsinizdir eminim.

Doktor bulsaydınız soluksuz evlenirdiniz görünen o ki yağlı kapıyı kaçırmazdınız?!?

Kadın seviyor belki bu şekil şeyler yazmanız çok yakışıksız herkes sizin zihniyette değil. Adam sevmese zaten yanaşmaz bu durumda bu güzel yorumunuz gönülleri açnaktan başka bir işe yaramamış oluyor.

Yağlı kapı olsaydı sevseydım bırde evet kacıtmazdım ama sizde gercekcı olun biraz kadında ıkı cocuk hıc evlenmemış Ada'm zengin yada fakir Ada'mı yetıstıren büyüten bır ailesı var ıstemezler kımse ıstemez . Ikı gönül bir hadi evlenın ıyıde buyuklerı ezeceklermı sıze ne mı dıyecekler ayrıca o çocuklar da o ailede ezılmıcek mı ? Durun Allah aşkına mantıklı olun

Ha ayrıca benım eşim bır evi bile yok henüz . Anlaşırız dıye karakatwrıne bakarak evlendım ki benım ailem ın durumu ıyıyken yaptım bunu

Adam istedikten sonra bana ne hanımefendi? Herkes aile lafıyla oturup kalkmıyor, herkesin hayatı 10 yıl 20 yıl gelin hayali kurmaktan ibaret değil. Adamın gözü yemiş belli ki 2 çocuğu, bu yazdıklarınızı gidin adama söyleyin abicim sen vazgeç ana baba lafıyla yat kalk ne olur diyin.

Hiç olmayacak bir şey değil
Zor olacağını düşünüyorum ama

MissCherryBlossom o kadar konudan banlanmadi bu konuda banlandi ise banlanma kralicesi olacak

Konu sahibi doktor değil obama olsa ne yazar ask ferman dinlemez varsa

Üvey çocukları olacak bir de, adam mecbur mu bakmaya? Ben olsam işe girmeden almam kadını. Niye ben bakayım ki? Yüzü olan utanır zaten zor durumda kalmadıkça istemeye.

Başlığı açan materyalist, siz ondan materyalist...
Böyle başlığa böyle yorum, tam layık olmuş aslında...

Konu sahibi arkadaşınıza söyleyin içine sinmiyorsa hiç evlatlarının hayatını riske atmasın. Mazallah doktor arkadaş, yukarıdaki hanımefendi gibi 2 küçük sabinin lokmalarını sayacak birine dönüşebilir. Daha geçenlerde burada okuduk. Evlenene kadar sevdiği kadını ilk eşinden olan çocuğunun elinden bırakmayan adam evlendikleri gün anneannesine postalıyor. Ben olsam evlatlarım büyüyüp en azından üniversiteyi kazanmadan yeniden evlenmezdim.

Hayır olmaz hemde hiç evlenmemiş bir dr mühendis pilot farketmez hiç sans vermiyorum...

Evliyim ama olgun bayan değilim ama gene de geldim. Başka bişi sorarsın sandım ama değilmiş

Valla kimse kusura bakmasin, anneleri niye calismiyor? Elden ayaktan mi dusmus? Bi anne olarak ben cocuklarimi elin adamina muhtac edip laf veremem agzina. 2 sabinin yedigi lokmalarin sorumlulugu anasindadir babasindadir uvey babada degil. Kadin yan gelip yatsin, okumus oldugu halde calismasin, ama ben bu gercegi belirttim diye metaryalist ve lokma sayan biri olayim.
Yok oyle bi dunya arkadasim hadi selametle.

Durun bismillah daha yeni annesiniz, anayım ben ana olayları için erken daha. O hanım efendi de böyle düşünüyor olmalı ki buraya böyle bir konu açtırmış. Çalışıp çalışmamak onun tercihi, o kadınla evlenip evlenmemek de o adamın tercihi. Kadını alayım ama çocukları kalsın diye bir dünya yok. Gel ama çocuklara bakmam git çalış gibi bir dünya da yok. Kadına aşık olurken çalışıyor muydu? Hayır. O zaman böyle bir şart koşmak çok çirkin. 2 sabinin yediği lokmalar gerekirse üvey babasındadır da. Aynen size de selametle.

Yeni anneyim de, cocugum 4 aylikken calismaya geri donecegim yani oz babasina bile butun masraflarını yuklemeyi yakistirmiyorum kendime, bi kadin uvey babaya cocuklarini baktirmaktan cekinmiyosa onun sorunudur. Cocuklari almayayim diye bisey olmaz da kadinin calismasini istemek niye cirkinlik oluyor anlamadim. Kadinlari boyle boyle sizler pasiflestiriyorsunuz.

Çirkinlik bir insanı olduğu gibi kabul etmemekte hanımefendi.

Ayrıca kadınların pasif kalması konusunda en son laf edeceğiniz insanlardan biriyim. Çalışıp ev bütçesine katkıda bulunmayı, ekonomik özgürlüğün ne demek olduğunu annemden öğrendim ve ben de kendisiyle aynı okulu okuyup aynı mesleği seçtim. Ha şimdi işsizim orası ayrı. Yani Klişe laflarla gelmeyin bana.
Şu mantıkla ekonomik özgürlüğü elinde olan bizlerin love story yaşaması gerekiyor. Ama kazın ayağı öyle değil işte. Eğitimli kadınlar da aynı oranda hatta daha fazla şiddete maruz kalıyor. Kadın pasif değilken de şiddete maruz kalıyor...

Neyse nevi şahsınıza münhasır hayatınızda başarılar dilerim. Türkiye kadının çok çok az bir kesmini temsil ediyorsunuz ama her seferinde burada yorum yaoarken kendi hayatınızla insanlarınkini mukayyese ediyorsunuz. Dikkatimi çekti. Bunu da belirtmek istedim.

İşinize geri dönme hususunda umarım işler planladığınız şekilde gider, umarım hayatınız boyunca hiçbir şekilde çalışmama durumunda kalmazsınız.

Bence bu konuyu açan doktor :)
o değil de erkek üye 27 marttan beri nasıl burda kalmış :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…