- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
doktorun kıdemi ne? yani bunun profu var ordinaryusu varOmdan deil egitimli kişi demek.istedim yargısız infaz yapma bilmeden
Ordinaryus beyin nakli yapiyo ihtiyacin varsa yapar git baskasiyla kafa bul terbiyesizdoktorun kıdemi ne? yani bunun profu var ordinaryusu var
daha eğitimliler
gönül işlerinde mesleği belirtmekteki amacın beyne kimin ihtiyacı olduğunu belli ediyor. bi de terbiyesiz demiş hakaret ediyor şuna bak yaa..Ordinaryus beyin nakli yapiyo ihtiyacin varsa yapar git baskasiyla kafa bul terbiyesiz
Sende olsa insan gibi uyarırsin dalgaya almazsingönül işlerinde mesleği belirtmekteki amacın beyne kimin ihtiyacı olduğunu belli ediyor. bi de terbiyesiz demiş şuna bak yaa..
neyseMune ye devredelim..
Çalışsın kendi çocuğunun rızkını üvey baba eline bırakmasın. Tabii doktor diye ezilip büzülür koca karşısında.Yok üniversite. Mezunu ama.calismiyor kendisinin de tek korkusu zaten babalik deneyimi yok diyo
Çalışsın kendi çocuğunun rızkını üvey baba eline bırakmasın. Tabii doktor diye ezilip büzülür koca karşısında.
Yan gelip totosunu yayar yatarsa, kendi çocuklarını üvey baba eline bırakırsa maddi açıdan tabii buraya konu açarsın.
Üvey çocukları olacak bir de, adam mecbur mu bakmaya? Ben olsam işe girmeden almam kadını. Niye ben bakayım ki? Yüzü olan utanır zaten zor durumda kalmadıkça istemeye.+1
Kadınlar kendileri beleşçi yaşadıkları yetmiyor gibi çocuklarının rızkını da el adamına bağlıyorlar.
Üvey çocukları olacak bir de, adam mecbur mu bakmaya? Ben olsam işe girmeden almam kadını. Niye ben bakayım ki? Yüzü olan utanır zaten zor durumda kalmadıkça istemeye.
+1
Kadınlar kendileri beleşçi yaşadıkları yetmiyor gibi çocuklarının rızkını da el adamına bağlıyorlar. Sonra da ben ezilir miyim acaba adam doktor.. .ezilirsin tabi ablacım 3 nüfus adamın eline bakarsan tabi ezilirsin.
niye öyle diyorsunuz ki? doktor olduğunu eğitimli diye belirtmiş.davul bıle dengı dengıne lafına ınanırım ben
hıc evlanmemıs ve babalık tecrubesı olmayan bırının cok zorlanacagını ve yıpranacaklarını dusunurum
Ben onun için demedim de, kadın üni. mezunuymuş e çalışsın kendi çocuklarına baksın, üvey babaya baktıracak çocukları, çok ayıp.niye öyle diyorsunuz ki? doktor olduğunu eğitimli diye belirtmiş.önce meslek belirtmek önemli.
ya o konuda katılıyorum sana sadece olaya bakış açısı farklı olduğu için böyle yazdım. demek istediğim meslekle alakalı değil.Ben onun için demedim de, kadın üni. mezunuymuş e çalışsın kendi çocuklarına baksın, üvey babaya baktıracak çocukları, çok ayıp.
+1aslında konu sahıbı adamın meslegını ozellıkle belırtıyor cunku hanımda adamın denk olmadıgını oda bılıyor
cok zor bu ıs oda bılıyor
ama ıhtımallerı baskasından duymak ıstıyor
baska bırseyden degıl
gercekcı olmak lazım ...
Abla zaten en buyuk korkumuz o ya simdi istiyo kiz 6 yasinda erkek 3 yasinda adam simdi razi ama ilerde ne der ailesi ne der o vardavul bıle dengı dengıne lafına ınanırım ben
hıc evlenmemıs ve babalık tecrubesı olmayan bırının cok zorlanacagını ve yıpranacaklarını dusunurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?