EVLI OLGUN ABLALAR BAKAR MISINIZ

Ordinaryus beyin nakli yapiyo ihtiyacin varsa yapar git baskasiyla kafa bul terbiyesiz
gönül işlerinde mesleği belirtmekteki amacın beyne kimin ihtiyacı olduğunu belli ediyor. bi de terbiyesiz demiş hakaret ediyor şuna bak yaa..
neyse Mune ye devredelim..

Yok üniversite. Mezunu ama.calismiyor kendisinin de tek korkusu zaten babalik deneyimi yok diyo
Çalışsın kendi çocuğunun rızkını üvey baba eline bırakmasın. Tabii doktor diye ezilip büzülür koca karşısında.
Yan gelip totosunu yayar yatarsa, kendi çocuklarını üvey baba eline bırakırsa maddi açıdan tabii buraya konu açarsın.

+1
Kadınlar kendileri beleşçi yaşadıkları yetmiyor gibi çocuklarının rızkını da el adamına bağlıyorlar. Sonra da ben ezilir miyim acaba adam doktor.. .ezilirsin tabi ablacım 3 nüfus adamın eline bakarsan tabi ezilirsin.

+1
Kadınlar kendileri beleşçi yaşadıkları yetmiyor gibi çocuklarının rızkını da el adamına bağlıyorlar.
Üvey çocukları olacak bir de, adam mecbur mu bakmaya? Ben olsam işe girmeden almam kadını. Niye ben bakayım ki? Yüzü olan utanır zaten zor durumda kalmadıkça istemeye.

Benim de ikinci evlliğim .
Her ikimizin de ilk evliliklerinden çocukları var
Çocuksuz bir adamla evlenmek istemezdim
Empatı yapamayacağını düşündüğüm için
Meslek ve yaş değil de çocuk aralarında problem olabilir diye düşünüyorum
Ama inşallah olmaz
Bunu dışarıdan kimse bilemez

Aşk varsa erkek evlenelim dediyse ailesine bak
ne kadar aşk varsa da aileler işin içine girince iş bozuluyor dr muş mühendismiş çokta şey değil.

ayrıca çocukların yaşları kaç bu da önemli. ama küçük olsalar mı iyi büyük olsalar mı bilmiyorum bazen küçük olunca anne ya da baba bilebiliyorlar

Üvey çocukları olacak bir de, adam mecbur mu bakmaya? Ben olsam işe girmeden almam kadını. Niye ben bakayım ki? Yüzü olan utanır zaten zor durumda kalmadıkça istemeye.
davul bıle dengı dengıne lafına ınanırım ben
hıc evlanmemıs ve babalık tecrubesı olmayan bırının cok zorlanacagını ve yıpranacaklarını dusunurum
niye öyle diyorsunuz ki? doktor olduğunu eğitimli diye belirtmiş. önce meslek belirtmek önemli.

aslında konu sahıbı adamın meslegını ozellıkle belırtıyor cunku hanımda adamın denk olmadıgını oda bılıyor
cok zor bu ıs oda bılıyor
ama ıhtımallerı baskasından duymak ıstıyor

baska bırseyden degıl
gercekcı olmak lazım ...

Ben onun için demedim de, kadın üni. mezunuymuş e çalışsın kendi çocuklarına baksın, üvey babaya baktıracak çocukları, çok ayıp.
ya o konuda katılıyorum sana sadece olaya bakış açısı farklı olduğu için böyle yazdım. demek istediğim meslekle alakalı değil.
+1

Her evlilikte sevgi sayğı olduktan sonra anlasmiyacak birsey yok, birbirini tamamlayan eşler birbirine sahip çıkmalı ,bunun meslekle alakası yok insan merhamet sayğı ,sevgiyle alakalı , bey hiç evlenmiş ailesi ne diyor karşı geliyormu 2 çocuğu taşıyacak çocuklarla anlaşıyor mu ,çocuk sevgisi varmı ,ailenin büyükleri karşıysa ilerde problem olur

davul bıle dengı dengıne lafına ınanırım ben
hıc evlenmemıs ve babalık tecrubesı olmayan bırının cok zorlanacagını ve yıpranacaklarını dusunurum
Abla zaten en buyuk korkumuz o ya simdi istiyo kiz 6 yasinda erkek 3 yasinda adam simdi razi ama ilerde ne der ailesi ne der o var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…