evli olmak mı bekar olmak mı hangisi daha güzel

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
merhaba kızlar ben evli biri olarak yinede bekarlık günlerini özleyenlerdenim ya siz bekar mı yoksa evlimi olmak isterdinizzemuszemus

Bence ikisi de degil, en guzeli -tabii sayet cocuk beklentisi yoksa-herkesin ayri evi, duzeni icinde gercek sevgili ,dost olabilmesi.

evliler bekarlık günlerini özler, bekarlar evli olmayı ister. doğanın kanunu bu, insan elinde olmayanı istemeye bayılır :kahve:

ya ben bekarım ama evli olmayı istiorum ...yerimseniben

her ikisinin iyi kötü yönleri vardır ama evli olup sevdiğim insanla birlikte olmak çok mutlu eder.Şeniz

evlilikte sorunluluğun daha fazla oluyor... bekarken daha rahat olabilyorsun..:1closedeyes:

mesela arkadaşlarım bana sakın acele etme evlenmek için falan dıyorlar onlar ole soleyınce benım kafam karısıo :(
:delphin:

ya bende bekarım ve evde hersey bnm üstüme yani tek cocuk gibiyim fakat ewli olmanın su gzl avantajı olabilir..eşi anlayıslıysa sohbet adamıysa ve oturup kahveleri eline alıp sabahlara kdr seni dinleyip anlıosa öle bi ewlilik isterdm acıkcası ama sadece ewlenmek için ewleniosa bekar kalmayı terch ederim..

ikisininde ayrı ayrı guzellikleri var..
ben ayrım yapamam ..ama evlilikte eş çok önemli eğer ii biriyse evliik çok gusel bişey..

Back
X