Niye sana uyku harammış onun nasıl totosunda pireler uçuşuyorsa seninde uçuşsun bu kadar hayatınızın merkezi yapmayın şu adamları böyle üzülürsünüzo zıbardı uyudu bana uyku haram
yeni evliler herhalde
yeni evliyken bende boyleydim
simdi SIKIYORSA kussun adim atarsam ne oluyum
ve i$in ilginci adam olayi çozdu artik kusmuyorda
Konuşmayın bnce bir süre hemde sizin haklı olduğunuz bir durumda yani ben olsam öyle yapardım hatasını anlamalı diye düşünüyorum ve şiddet içeriğine.de gayeet nrt bi tavır koymalısınız hoşçakalın bide yenimi evlisinizEşimle çok fena tartıştık hem de boş yere çıkan bir dıyalog sonucunda agzını bozdu.Sokakta çarparım suratına dedıı.Eve geldiğimizde 'beni öyle tehdit etme' falan dediğimde,gerekirse yapacağını söyledi..Bunun üzerine de ben de 'baban annene öyle mi yapıyordu?' dediğimde çılgına döndü.Ben onun annesine babasına öyle bir şeyi nasıl dermişim,annesi ben gibi TERBİYESİZ değilmiş..Ben kötü bir şey demedim ki..sadece empati yapmasını istedim.Beni tokatla tehdit etmesi çok canımı sıktı..Annemden babamdan görmedim ben bunları..Yüreğim çok acıyor..Ağlamaktan helak oldum..Ona rağmen gidip sarılasım varNasıl burnunu sürtebilirim?
Ben boyle konularda serinkanliyimdir. Kusmek bile bi tepkidir onu bile yapmak aksine boyle haksizliga ugramissam onunla konusmam ama tripte yapmam cok gulerim eglenceli davranirum mutlu davranirim ona karsida mesafeli ama tripsiz olurum sonra oda catlar mutlu olmami cekenez cunku kus oldumuz icin o mutsuz olur o zaman laflarimi sakin sakin oturturum hem sinirlerimiz gecmis olur o hatasini anlar bende demek istediklerimi net anlatirim tavsiye ederim bunu yapmanizi.Eşimle çok fena tartıştık hem de boş yere çıkan bir dıyalog sonucunda agzını bozdu.Sokakta çarparım suratına dedıı.Eve geldiğimizde 'beni öyle tehdit etme' falan dediğimde,gerekirse yapacağını söyledi..Bunun üzerine de ben de 'baban annene öyle mi yapıyordu?' dediğimde çılgına döndü.Ben onun annesine babasına öyle bir şeyi nasıl dermişim,annesi ben gibi TERBİYESİZ değilmiş..Ben kötü bir şey demedim ki..sadece empati yapmasını istedim.Beni tokatla tehdit etmesi çok canımı sıktı..Annemden babamdan görmedim ben bunları..Yüreğim çok acıyor..Ağlamaktan helak oldum..Ona rağmen gidip sarılasım varNasıl burnunu sürtebilirim?
Eşimle çok fena tartıştık hem de boş yere çıkan bir dıyalog sonucunda agzını bozdu.Sokakta çarparım suratına dedıı.Eve geldiğimizde 'beni öyle tehdit etme' falan dediğimde,gerekirse yapacağını söyledi..Bunun üzerine de ben de 'baban annene öyle mi yapıyordu?' dediğimde çılgına döndü.Ben onun annesine babasına öyle bir şeyi nasıl dermişim,annesi ben gibi TERBİYESİZ değilmiş..Ben kötü bir şey demedim ki..sadece empati yapmasını istedim.Beni tokatla tehdit etmesi çok canımı sıktı..Annemden babamdan görmedim ben bunları..Yüreğim çok acıyor..Ağlamaktan helak oldum..Ona rağmen gidip sarılasım varNasıl burnunu sürtebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?