• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olmak suç mu ??????

Müdürün dediği ayrı bir öküzlük örneği tabii ama o cadaloz kızcağızın kendini anne evinde sanması esas komedi.
Dışarıda kim senin nazını çekecek gerzek ya.
Allah sabır versin.

Sen haklısın ve sakın geri adım atma. Kimse onun keyfine göre hareket edemez
tamam canım çok sagol aslında konu acmamın sebebı de benı hıc tanımayan tamamen objektıf ınsanların yorumunu almaktı çok tesekkur ederım

Oo h
albenılı baya ewet yani naıldıyım ıyı kalcalı en az 42 bedendır yapılı azman gıbı sımsıyah saclı ve sureklı kahkaha atan bı kız yanı servıste gordugum kadarıyla boyle ustelık bu sabah kendı mudurunu aramıs ve ağırlıgını koy demıs mudur de gelmıs bıze agırlıgını koyuyor :) ve bişey daha dıyım yukarda bı mesajda daha yazdım ben okula basladıgımda 6 aylık oglumu dogurdum yasamadı çocugum yok dogum ıznı kullanmadım okula basladdıgımda acemılıgı bırakın lohusaydım ve cocugum ölmustu bunu benım mudurum de bılıyo sonucta
oo hocam o zaman bunun cevabi belli yani bosa dert etmeyin sorun sizin evli olmaniz degilki o kadinin cazibesi biliyosunuzki erkeklerde kalcali ve gosterisli bayanlara hayir demezler ki kadin mudurede talimatini vermis yani

Müdürün dediği ayrı bir öküzlük örneği tabii ama o cadaloz kızcağızın kendini anne evinde sanması esas komedi.
Dışarıda kim senin nazını çekecek gerzek ya.
Allah sabır versin.
ewet yenı atanmıs dıye bı havalarda bı havalarda yanından gecılmıo amın canım sabır versın bana

Ayy çok gerildim yahu, çalışamanızı bile etkiler bu konular. Müdürün söylediği kabul edilebilir gibi değil, demek ki erkeklere siz erkeksiniz bütün yolu yürüyün diyecek... Çok terbiyesizce olmuş. Sonuna kadar haklısınız.

Oo h

oo hocam o zaman bunun cevabi belli yani bosa dert etmeyin sorun sizin evli olmaniz degilki o kadinin cazibesi biliyosunuzki erkeklerde kalcali ve gosterisli bayanlara hayir demezler ki kadin mudurede talimatini vermis yani
aynen sabah talımat verdı 45 yasında adam 23 yasında kızdan olur alıp geldı bıze ağırlıgını koydu :)

nasıl bir servis sisteminiz var yahu, bizim kurumun servisi belirli durakta kalkar belirli yerde durun herkes evine ayrı dolmuş vs, kullanarak gider, kimse diyemez beni evime kadar bırakın diye, ozaman bende yarım saat yol yürüyorum boşuna, diyimde benide bıraksınlar evime kadar, devlet kurumu ise şikayet edin gerekli mercilere müdüründe başı yansın., devletin sevisini bu şekilde özel arabaymış gibi kullanamaz kimse , ortak herkesin istediği bir yerde gelir gider yanii.

Ayy çok gerildim yahu, çalışamanızı bile etkiler bu konular. Müdürün söylediği kabul edilebilir gibi değil, demek ki erkeklere siz erkeksiniz bütün yolu yürüyün diyecek... Çok terbiyesizce olmuş. Sonuna kadar haklısınız.
aynen ıyı parmak bastınız gecen yıl o kıdan daha uzak bı yerden yuruyen bı erkek hocamız vardı koşa koşa gelırdı gec kalırdı ama 20 dk faklan yuruyodu onun ıcın tek laf etmemıstı o erkek ona bısey olmaz karanlık da olsa ona bısey olmaz dedı

Terbiyesiz herif. Sakin geri adim atma. Gerekirse siz ne demek istiyorsunuz diye cazgirlik yap. Sen haklisin. O kiza da haddini bildir cok sinirlendim resmen

müdür salakmış peşini bırakma bu işin. baktın olmuyor söyle ya kocana.

ama azıcık konu dışı olsa da yazmadan edemicem. ''bana annem, babam bile hiç kızmadı'' lafını söyleyenlerden ben de nefret ediyorum. bu konu degil de başka bir konu olsa mesela kadına eşi kızsa ya da çocuga ögretmeni kızsa ya da çalışana patronu kızsa kk kadınları direkt ''ayy ben bile kızmadım çocuguma'', ''ben annemden babamdan bile azar işitmedim'' vs demeye başlıyorlar.

bu senin karşına çıkan yeni ögretmen de aynı kafadan :KK70:

bahsettigin kız da igrençmiş. çirkef şey

nasıl bir servis sisteminiz var yahu, bizim kurumun servisi belirli durakta kalkar belirli yerde durun herkes evine ayrı dolmuş vs, kullanarak gider, kimse diyemez beni evime kadar bırakın diye, ozaman bende yarım saat yol yürüyorum boşuna, diyimde benide bıraksınlar evime kadar, devlet kurumu ise şikayet edin gerekli mercilere müdüründe başı yansın., devletin sevisini bu şekilde özel arabaymış gibi kullanamaz kimse , ortak herkesin istediği bir yerde gelir gider yanii.
keşke devlletın saglamıs oldugu bı servıs olsa bızım dıger memurlar gıbı servıs hakkımız yok servısı özel ımkanlarımızla tutuyoruz oyle olsa hemen sıkayet edecem o zaman kımse dıyemez bu guzergahı Allah mı koydu dıye

müdür salakmış peşini bırakma bu işin. baktın olmuyor söyle ya kocana.

ama azıcık konu dışı olsa da yazmadan edemicem. ''bana annem, babam bile hiç kızmadı'' lafını söyleyenlerden ben de nefret ediyorum. bu konu degil de başka bir konu olsa mesela kadına eşi kızsa ya da çocuga ögretmeni kızsa ya da çalışana patronu kızsa kk kadınları direkt ''ayy ben bile kızmadım çocuguma'', ''ben annemden babamdan bile azar işitmedim'' vs demeye başlıyorlar.

bu senin karşına çıkan yeni ögretmen de aynı kafadan :KK70:

bahsettigin kız da igrençmiş. çirkef şey
çok iyi tanımladınız kızı tam bı çirkef ama çok sağolun valla rahatlattınız benı az sınırım gevsedı yhaaa :) :)

Terbiyesiz herif. Sakin geri adim atma. Gerekirse siz ne demek istiyorsunuz diye cazgirlik yap. Sen haklisin. O kiza da haddini bildir cok sinirlendim resmen
yha işte o anda sınırden aklıma gelmedı evde kendı kendıme dırum kı nıye sormadın genc kız genc kız dıosun kontrol mu ettın dıye :KK53::KK53::KK53:

keşke devlletın saglamıs oldugu bı servıs olsa bızım dıger memurlar gıbı servıs hakkımız yok servısı özel ımkanlarımızla tutuyoruz oyle olsa hemen sıkayet edecem o zaman kımse dıyemez bu guzergahı Allah mı koydu dıye
hım anladım, neyse hadi de yahu madem gençkız başına kötü bişey gelir vs, diye evine bırakıcaklar otursun evinde çalışmasın kızlıgınıda korusun hayret bişey ya, çalışmasın böyleleri yok genç kızmışda başına bişey gelirmişde , bende genç kızım yarım saat yol yürüyorum çok korkuyosam başıma bişey gelir diye evde otururum çalışmam , hiç taviz vermeyin yok öyle sonradan gelip düzeni bozmak, çok korkuyosan evinde otur de, valla bende çok sinirlendim , dağdan gelip bağdakini kovar gibi, ben olsam o kızı döverim ıyy dayanamam :KK62:

aynen ya. böyle mıy mıy çalışacak olan çalışmasın otursun evinde koca beklesin. bu gibi mıy mıy beyinsizler yüzünden insanların rahatı bozuluyor. bu çalışacak ya... her şey bunun istedigi gibi olmalı ki çalışabilsin.

ben çok fena tartıstım hanı kesınlıkle kabul etmedım okulda ıstenenı zaten oda buna karsın bana annem babam trıp atmadı kımse atamaz dedı bende babanın ocagı degıl dedım ama bu dedıgınızı yarın aynen soyluycem çok korkuyosa kızlıgından çalımmasın otursun evde

müdüre bakya yürürken yolda sankı evli bekar belli oluyo.bekarın canı canda sizinki ne imiş.Neresiyse orta yol orada buluşulur.aç ağzını yum gözünü arkadaşım geri çekilirsen hep ezerler.

müdüre bakya yürürken yolda sankı evli bekar belli oluyo.bekarın canı canda sizinki ne imiş.Neresiyse orta yol orada buluşulur.aç ağzını yum gözünü arkadaşım geri çekilirsen hep ezerler.
heee alnımızda yazıo ilişki durumum: dul, boşanmış, bekar, bekar ama ellenmiş , ellenmemiş vb.( terbiyesiz pislik biz kadınları böyle görüyolar bıçok pislikler)

valla eşime anlattım az önce herseyı benım mudurumu arada ne iş dedı bı onla konustular mudurum gerekırse bınmeyecekler dedı yarın o adamla göruscem dedı karıma deıgı lafı bıde bana desın bakalım deıdı yarın o mudurle konuscak sakın ol dedım oda sakın olurum artıslık yaparsa farklı olur dedı ben de az cok o adamı bılıyom pısırıgın tekı

Back
X