• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olmamak

Ben de bu tür konularda evlilerin sürekli evlilikten şikayet etmelerinin ve bin tane olumsuzluk sıralamalarının konuyla ne ilgisi olduğunu anlayamıyorum :)

Hayattaki en büyük başarı evlilik olamaz, evliliğin iyi yanı gibi kötü yanı var, o yüzden bu konuda acele etmemek lazım, sonuçta bir ömür yaşlanmayı düşündüğün insan, karar verirken her kriteri düşünmek lazım

bende gec evlenen birisiyim bu duurmu soyle ifade edeyim. biizm toplumda evli olmayan kadini eksik goruyorlar helede dogu da bu daha fazla hakim yani gelenekselcilik arttikca bu sekilde goren sayisi artiyor. Malesef toplumuz asiri geleneklerine bagli ki bu geleneklerin bazisida kotu gelisimi engelliyor zaten sonuc ortada. takilma diyecem ama insani huzursuz ediyodur cahil kesimlere gittikce bu baski artar bu arada cahil kastim okumamis degil ben nice okumus kendine porf diyen kiisellrle muhattap oldum bayagi geri ve cahillerdi onlarda. cahiil kastim insanligi az hayatta gormus gecirmis tecrubesi olmayan kisi demek. bos insan dedesinden ne aldiyda okusa bile aynisini sana satam kisidir. bizde ezbere egitim oldugu icin cahil insan sayisida fazla oluyor

İnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?​

Ben isi dalgaya vurarak "evet bari bir el atin yok mu tanidiginiz birileri?" diyip guluyorum. Bunu cok da samimi olmadigim insanlara yapiyorum. Nedense biraz utanarak guluyorlar konuyu kapatiyorlar. Bir tane bile yardim eden cikmadi anca acisinlar :D

Çünkü evlenmek onlar için bir erkek tarafından diğerlerine rağmen seçilmeyi simgeliyor. O kadar kendileri değil ve o kadar bireyselleşememişler ki ancak bir erkek tarafından evlenmeye layık görüldüklerinde kendilerini gerçekleştirdiklerini hissediyorlar. Siz bir erkek tarafından tercih edilmemiş göründüğünüzden de harbiden üzülüyorlar adınıza :KK48:

İnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?​

İnsanlar tuhaf da siz de bu kadar takılmayın bence.. Ben geç evlendim kimseden böyle bi tepki falan almadım, aldıysam da hatırlamıyorum çünkü takılmadım. Bence siz bu konuya çok takıldığınız için herşey size ekstra batıyor. Herkes evlenmek zorunda değil eğer bunu biliyorsanız çok önemsemezsiniz bu söylenenleri. Ayrıca kötü bişey söylenmemiş ki hayırlısı denmiş yani bişey yok bunda ;)

kiim demiş onu yaaaa bırak o cahil cühelaları biz evliyiz de ne oldu yani bi elmanın yarısını bulmak cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zorrr o yuzden kadınlar cok sahtekar evliliklerinde cevremde görüyorum adam siddet uyguluyo üstüne 2 ci cocugu yapıyo

kocası zerre ilgilenmez ne ev isleri ne baska bisey kendini ben zaten erkegin yapmasına karsıyım diye anlatır kanka gruplarna

o yuzden bekarlık miss gibidir sırf evlenmek icin evlenmiyorum de

Seni acınası insan
Sen bir maldın ama bir alıcı bulamadın
Neden çünkü kötü malın alıcısı olmaz
Çürük malsın sen.. kötüsün... sevilmeye de layık değilsin...
Bir de o erkeklerin önlerindeki o “sihirli değnekleri” sana değmeli yoksa olmuyorsun hiçsin bu hayatta...
tövbe ya rabbim...

Birinci konunuz "bekar kalmak"
Ikinci konu "evli olmamak"
Bence siz evlenmeye takmissiniz zira yukarıdaki başlıkların manasi aynı :)
Ben 35 yaşındayım yani sizden 2 yas büyüğüm 8 senedir yalniz yaşıyorum ben sizin kadar detaylara hic takilmadim
Hayirlisi diyene öyle nasip kismet diyip geçiyorum :)
Neden evlenmedin diyen bile var yani ne denir ki buna🤷‍♀️
Ya da medeni durumumu öğrenmek icin beyin ne is yapar seklinde sorulara da maruz kalmisligim var 😃
Ben sizin kadar taksam simdiye kadar kecileri kacirirdim herhalde
Evet insan sevmek sevilmek ister, yalnizlik Allah'a mahsus, hayatı paylaşmak da sevdiğinle güzel olur ama olmuyorsa zorlamamak lazim.
Bakın ben 15 aydir evde tek basinayim, bu pandemide sosyallik sıfır ailemi pandemiden önce Subatta gördüm o da babami defnettik yani o kadar yalnizim ki daha nasil anlatilir bilmiyorum. Ama şükür yine de, sağlığım yerinde. Nasibimde evlilik varsa illa ki vakti geldiginde olur, yoksa da bununla savasarak ömür geçmez.
Lütfen bunlara takmak yerine, hayatın tadini cikarmaya bakın, gülün eglenin. Bu tür tiplere de cevabınızı verin gecin yani neden konu acacak kadar önemsiyorsunuz ki?

bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!

Hayattaki tek vasfı kimliğine "evli" yazdırmış olan insanların laflarını dikkate almayınız.

Kamu spotu gibi oldu😁

Nedenini bilmiyorum ama kesinlikle sanki alt bir sınıfa aitmişsin gibi bir muamele yaptıkları kesin.Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.Zorunlu ,bir veli ziyaretindeydim kaymakamlık yazısıyla .Neyse muhabbet ediyor aileyi daha iyi tanımaya çalışıyoruz kadın bana 'Sizin kaç çocuğunuz var' dedi çocuğum yok evli değilim dedim.Tepki aynen şu 'Sen evli değil misin?' 'Ben evli değilim de bekar olunca neden birden SEN oldum onu anlamadım' dedim.Çok saçma düzenli bir sex hayatın varsa (ama aynı kişiyle olacak :)) Öbür türlü yine kınama konusu) saygınlığın artıyor.
Bir gün komşunun biri beni biriyle tanıstırmak istiyor istemıyorum dıyorum ısrar edıyor .Neyse konu değişti dön dolaş kocasından yakınmaya başladı.'Eee dedim deminden beri evlen diye ısrar ısrar ustune de kendin memnun değilsin evlilikten...Seninki ben yaktım başımı seninki de yansın hesabı mı ne ? '
Demem o ki insanlar saçma sapan amaçsız laf olsun diye konuşuyor.

Birinci konunuz "bekar kalmak"
Ikinci konu "evli olmamak"
Bence siz evlenmeye takmissiniz zira yukarıdaki başlıkların manasi aynı :)
Ben 35 yaşındayım yani sizden 2 yas büyüğüm 8 senedir yalniz yaşıyorum ben sizin kadar detaylara hic takilmadim
Hayirlisi diyene öyle nasip kismet diyip geçiyorum :)
Neden evlenmedin diyen bile var yani ne denir ki buna🤷‍♀️
Ya da medeni durumumu öğrenmek icin beyin ne is yapar seklinde sorulara da maruz kalmisligim var 😃
Ben sizin kadar taksam simdiye kadar kecileri kacirirdim herhalde
Evet insan sevmek sevilmek ister, yalnizlik Allah'a mahsus, hayatı paylaşmak da sevdiğinle güzel olur ama olmuyorsa zorlamamak lazim.
Bakın ben 15 aydir evde tek basinayim, bu pandemide sosyallik sıfır ailemi pandemiden önce Subatta gördüm o da babami defnettik yani o kadar yalnizim ki daha nasil anlatilir bilmiyorum. Ama şükür yine de, sağlığım yerinde. Nasibimde evlilik varsa illa ki vakti geldiginde olur, yoksa da bununla savasarak ömür geçmez.
Lütfen bunlara takmak yerine, hayatın tadini cikarmaya bakın, gülün eglenin. Bu tür tiplere de cevabınızı verin gecin yani neden konu acacak kadar önemsiyorsunuz ki?
siz de çok takıntılısınız ki burda gelip milletin derdinin bahanesin buluyorsunz. alt tarafı sosyal bir platformda konu açıp sohbet etmik istedim meraklı olsam evlenirdm . detaycı da olabilirm benim hayatım ya beni ilgilendiryor seçimlerim bunu eleştirn diye değil sohbet etmek için payylaştım

Back
X