• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olmayı özlemek

Eski eşinizin eşi için söyledikleriniz son derece tatsız. 12-13 yaşındayken düşünürdük biz bunları.

Kadının ruhu ne kadar güzelmiş ki, eski eşiniz kadının fiziksel görüntüsüne bakmamış ve onunla hayatın birleştirmek istemiş .

Sonra mutlu kişileri görmemek için sosyal medyayı kapatmak ne demek??

Biraz kalbinizi arındırın ki güzel şeyler yaşayın.
Ruhu güzel olduğu için onunla evlenmedi. Zaten kadın kötü bir insan demedim. Onun her dediğine itaat ettiği için onunla evlendi. Eski eşimle 2-3 saat mesajlaştık. Ya bırak bana mesaj atmayı karınla ilgilen biraz üzülüyorum onun için dedim. Bana o bir şey demez dedi. O yediği lokmaya bile müdahale edebilecek kadın istiyordu. Kadında hayatı kurtulsun diye ülkesinden para ve konum için geldi. İkiside mutlu olsunlar. Hiç bir zaman eski eşimin bile olsa mutusuzluğunu dilemedim. Kadın benden kısa boylu demiştim. Aslında çok kısa demedim. Ya bu boy meselesini çok kompleks yaptı bazı kadınlar. Komplekslerinizi benim üzerimden yaşamayın. Kısa boylu olup çok güzel kadınlarda var .ÖNEMLİ OLAN İÇİNDE MUTLU HUZURLU VE SORUNSUZ OLMAK.

Merhaba arkadaşlar
Ben 4 sene önce boşandım.Üniversite mezunu bakımlı güzel bir kadınım. İyi bir mesleğim var.11 yaşında bir kızım var. Güzel bir hayatım var. Çok şükür sağlıklıyım.
Evli olmayı. Evli olduğum erkek tarafından sahiplenilmeyi. Aile olmayı çok özlüyorum.
Evli kadınlar mutlu aile resimlerini paylaştıkları için sosyal medya kullanmıyorum artık. Aslında mutlu olan aile mutluluğunu sosyal medyada paylaşmaz.Bunu da biliyorum. Yinede imreniyorum elimde değil.
Aslında karşıma çıkan evlenmek istediğim erkek çıktı ama olumsuz huylarını görünce vazgeçtim.Belkide belli yaştan sonra çok daha mantıklı olıyordur insan.
Eski eşim 3. Kez evlendi. Benden daha kısa boylu ve çirkin bir kadınla. Onları kıskanmıyorum yinede üzülüyorum. İlk eşimden boşandığım için bazen pişman oluyorum bir an için sonra iyi ki boşanmışım diyorum.
karşıma anlaşabileceğim bir erkek çıksın istiyorum.Beni seven, bana değer veren, aileme sayğılı bir erkek çıksın karşıma çıksın istiyorum. Belkide çıkmayacak yalnız yaşlanacağım kim bilir.
Şu sosyal medya olaylarını fazla abartmıyor musunuz? Mutlu olanlar paylaşmaz genellemesi yanlış bence. Evet sosyal medya dediğimiz platformda herkes gülümsüyor, eğleniyor. Lakin ben ağlayan, acılarını orada paylaşan insanları orada izlesem daha tuhaf karşılarım. Güzel anıları paylaşmak için var sosyal medya. Onun dışında özlemden ziyade kıskançlık sezdim sizde. Bir kadına çirkin diye hitap etmenizden belli ve hiç hoş değil. Belkide o kadında sizde olmayan özellikler vardır. Bazen yalnızlığın sebebini de sorgulamak gerekir.

"Üniversite mezunu bakımlı güzel bir kadınım."

"Benden daha kısa boylu ve çirkin bir kadınla evlendi."

Ne diyeyim bilemedim cidden. Sizden daha genç, güzel bir kadınla evlenseydi şikayet etmeyecek miydiniz acaba? Güzelsinizdir belki gerçekten ama çok çirkin bir düşünce yapınız var.

Ya bu boy meselesini çok kompleks yaptı bazı kadınlar. Komplekslerinizi benim üzerimden yaşamayın. Kısa boylu olup çok güzel kadınlarda var .ÖNEMLİ OLAN İÇİNDE MUTLU HUZURLU VE SORUNSUZ OLMAK.
Kısa boylu olduğunu aşağılamak için özellikle belirttikten sonra böyle demek. S*çıp sıvıyorsunuz.

O bir narsist di ben onu terk ettim. Kendi şimdi asyalı bir kadınla evli. Kıskanmıyorum. Sözlükten kıskanmak ve imrenmek açıklamalarına bakın. Siz yoksa kısa boylumusunuz😉
Yuh. Irkçı bir de. Eminim o kadın çirkin filan değildir, güzeldir, sen ırkçı olduğun çirkin olduğunu düşünüyorsundur. Algın bozuk çünkü. Asyalı kadın güzel olamaz, kısa boylu kadın güzel olamaz.

Adam iyi ki kurtulmuş senden.

sizin tanımınıza göre eski eşin evlendiği kadın, çirkin, kısa boylu üstelik kendini ezdiren edilgen, kişiliksiz bir kadın. Haa bir de para ya da ülke değiştirmek için ikiyüzlülük yapan bir insan. eski eş mutlu anladığım kadarıyla, kızınız da oraya gittiğinde mutlu dönüyor, demek ki kadın samimi davranıyor kızınıza. siz de ilk eşinizin üzerine bir evlilik daha yapmış ayrılmışsınız. Köprünün altından epey bir zaman geçmiş. Elma seçer gibi keşke ilk eşten ayrılmasaydım diyorsunuz. Sanki ilk eşten sonra hiç yaşamamış hayatı dondurmuşsunuz gibi. Ben ilk eşe takılı kalmanızın sebebini hayata dair yüzeysel bir bakış açısına sahip olmanıza bağlıyorum. Çünkü sizin pişman olma nedeniniz eski eşin evlenip mutlu bir yuva kurmuş olması. Hayatta yaptığınız seçimleri eşya seçer gibi yapıyorsunuz sanırım. Duygusal bağ kurmadan sadece şekle bakarak yapılan seçimler. Bir de aşağılamak için yazdığınız kısa boy konusunu buradaki kadınların kompleksli olmasına bağlamışsınız. Size verilecek pek bir tavsiye yok. Sizin kadar hayata yüzeysel ve sığ yaklaşan bir kişi bulabilirseniz belki mutlu olma ya da mutluymuş gibi yapma şansınız olur. Üstelik arkadaşınızın eşine alıcı gözle bakmanız da hiç hoş bir durum değil. Rahatsız edici.

Yuh. Irkçı bir de. Eminim o kadın çirkin filan değildir, güzeldir, sen ırkçı olduğun çirkin olduğunu düşünüyorsundur. Algın bozuk çünkü. Asyalı kadın güzel olamaz, kısa boylu kadın güzel olamaz.

Adam iyi ki kurtulmuş senden.
Irkçı olduğumu nerden çıkardın. Memleketi söylemek istemediğim için öyle dedim. Kadın gerçekten itaat ediyorsa benim suçum ne. Gerçekten mutlu olmaya bakın biraz etrafa saldıracağınıza hanımefendi

sizin tanımınıza göre eski eşin evlendiği kadın, çirkin, kısa boylu üstelik kendini ezdiren edilgen, kişiliksiz bir kadın. Haa bir de para ya da ülke değiştirmek için ikiyüzlülük yapan bir insan. eski eş mutlu anladığım kadarıyla, kızınız da oraya gittiğinde mutlu dönüyor, demek ki kadın samimi davranıyor kızınıza. siz de ilk eşinizin üzerine bir evlilik daha yapmış ayrılmışsınız. Köprünün altından epey bir zaman geçmiş. Elma seçer gibi keşke ilk eşten ayrılmasaydım diyorsunuz. Sanki ilk eşten sonra hiç yaşamamış hayatı dondurmuşsunuz gibi. Ben ilk eşe takılı kalmanızın sebebini hayata dair yüzeysel bir bakış açısına sahip olmanıza bağlıyorum. Çünkü sizin pişman olma nedeniniz eski eşin evlenip mutlu bir yuva kurmuş olması. Hayatta yaptığınız seçimleri eşya seçer gibi yapıyorsunuz sanırım. Duygusal bağ kurmadan sadece şekle bakarak yapılan seçimler. Bir de aşağılamak için yazdığınız kısa boy konusunu buradaki kadınların kompleksli olmasına bağlamışsınız. Size verilecek pek bir tavsiye yok. Sizin kadar hayata yüzeysel ve sığ yaklaşan bir kişi bulabilirseniz belki mutlu olma ya da mutluymuş gibi yapma şansınız olur. Üstelik arkadaşınızın eşine alıcı gözle bakmanız da hiç hoş bir durum değil. Rahatsız edici.
Ay arkadaşımın eşine nasıl alıcı gözle bakmışım yuhh. Hem ben bir daha hiç evlenmedim. Eşim 3. Kez evlendi dedim .Ben 1. Eşiyim. Cevap vermeden önce bir iyice yazdıklarımı okuysadınız

Ay arkadaşımın eşine nasıl alıcı gözle bakmışım yuhh. Hem ben bir daha hiç evlenmedim. Eşim 3. Kez evlendi dedim .Ben 1. Eşiyim. Cevap vermeden önce bir iyice yazdıklarımı okuysadınız
O konuda yanlış anlamışım sanırım kusura bakmayın.Arkadaşınızın eşi için yazdığınız yanlış anlaşılıyor cümlenizden ve tek yanlış anlayan da ben değilim. Kocasının da maşallahı var minvalli konuşmam ben örneğin bir arkadaşımın eşi hakkında ve ben olsam o yakışıklılıkta bir adamı sosyal medyada paylaşmam demem. Arkadaşımın eşinden bana ne, aklıma bile gelmez yakışıklı mı değil mi. Zaten bunu aklımdan geçirmeyi etikte bulmam açıkçası. Görsellikte göreceli bir kavram zaten. Ben öyle insanların ölüp bitiyoruz dediği tiplerde gördükleri şeyi göremiyorum mesela. Benim için bir bakış, bir el hareketi, kişiyi özel kılan bir davranış şekli kişiyi görsel olarak çekici bulmam da etkili şeyler. İlk bakışta görülebilen fotoğraf güzelliği gerçek bir güzellik gibi hissettirmiyor olabilir bazı insanlara. İnsanlara çirkin demeden önce bunu da bir düşünün derim.

Yalnız hem asyalı olması hem de kısa boylu olması cinsellikte bir avantaj kadın için diye biliyorum ben :)

Merhaba arkadaşlar
Ben 4 sene önce boşandım.Üniversite mezunu bakımlı güzel bir kadınım. İyi bir mesleğim var.11 yaşında bir kızım var. Güzel bir hayatım var. Çok şükür sağlıklıyım.
Evli olmayı. Evli olduğum erkek tarafından sahiplenilmeyi. Aile olmayı çok özlüyorum.
Evli kadınlar mutlu aile resimlerini paylaştıkları için sosyal medya kullanmıyorum artık. Aslında mutlu olan aile mutluluğunu sosyal medyada paylaşmaz.Bunu da biliyorum. Yinede imreniyorum elimde değil.
Aslında karşıma çıkan evlenmek istediğim erkek çıktı ama olumsuz huylarını görünce vazgeçtim.Belkide belli yaştan sonra çok daha mantıklı olıyordur insan.
Eski eşim 3. Kez evlendi. Benden daha kısa boylu ve çirkin bir kadınla. Onları kıskanmıyorum yinede üzülüyorum. İlk eşimden boşandığım için bazen pişman oluyorum bir an için sonra iyi ki boşanmışım diyorum.
karşıma anlaşabileceğim bir erkek çıksın istiyorum.Beni seven, bana değer veren, aileme sayğılı bir erkek çıksın karşıma çıksın istiyorum. Belkide çıkmayacak yalnız yaşlanacağım kim bilir.
Bende çok ıstıyorum. Bende boşandım ama evlı arkadaslarım hep hayattan bıkmışlar. Bir tane bıle çok mutluyum dıyen yok. Varda 10 da 1 . Allah herkese yardım etsın

Ruhu güzel olduğu için onunla evlenmedi. Zaten kadın kötü bir insan demedim. Onun her dediğine itaat ettiği için onunla evlendi. Eski eşimle 2-3 saat mesajlaştık. Ya bırak bana mesaj atmayı karınla ilgilen biraz üzülüyorum onun için dedim. Bana o bir şey demez dedi. O yediği lokmaya bile müdahale edebilecek kadın istiyordu. Kadında hayatı kurtulsun diye ülkesinden para ve konum için geldi. İkiside mutlu olsunlar. Hiç bir zaman eski eşimin bile olsa mutusuzluğunu dilemedim. Kadın benden kısa boylu demiştim. Aslında çok kısa demedim. Ya bu boy meselesini çok kompleks yaptı bazı kadınlar. Komplekslerinizi benim üzerimden yaşamayın. Kısa boylu olup çok güzel kadınlarda var .ÖNEMLİ OLAN İÇİNDE MUTLU HUZURLU VE SORUNSUZ OLMAK.
Önemli olan şeyi sonunda bulmuşsunuz büyük harflerle yazmışsınız bir de.
Aferin takdir ettim.
Umarım bulduğunuz çözümü içinize de yansıtırsınız

Back
X