sizin tanımınıza göre eski eşin evlendiği kadın, çirkin, kısa boylu üstelik kendini ezdiren edilgen, kişiliksiz bir kadın. Haa bir de para ya da ülke değiştirmek için ikiyüzlülük yapan bir insan. eski eş mutlu anladığım kadarıyla, kızınız da oraya gittiğinde mutlu dönüyor, demek ki kadın samimi davranıyor kızınıza. siz de ilk eşinizin üzerine bir evlilik daha yapmış ayrılmışsınız. Köprünün altından epey bir zaman geçmiş. Elma seçer gibi keşke ilk eşten ayrılmasaydım diyorsunuz. Sanki ilk eşten sonra hiç yaşamamış hayatı dondurmuşsunuz gibi. Ben ilk eşe takılı kalmanızın sebebini hayata dair yüzeysel bir bakış açısına sahip olmanıza bağlıyorum. Çünkü sizin pişman olma nedeniniz eski eşin evlenip mutlu bir yuva kurmuş olması. Hayatta yaptığınız seçimleri eşya seçer gibi yapıyorsunuz sanırım. Duygusal bağ kurmadan sadece şekle bakarak yapılan seçimler. Bir de aşağılamak için yazdığınız kısa boy konusunu buradaki kadınların kompleksli olmasına bağlamışsınız. Size verilecek pek bir tavsiye yok. Sizin kadar hayata yüzeysel ve sığ yaklaşan bir kişi bulabilirseniz belki mutlu olma ya da mutluymuş gibi yapma şansınız olur. Üstelik arkadaşınızın eşine alıcı gözle bakmanız da hiç hoş bir durum değil. Rahatsız edici.