çok dertliyim arkadaşlar çoookk.. şu anda hem yazıyor hem ağlıyorum. 12 yıllık evliyim eşimi evlenene kadar hiç sevmedim o bana bayılıyordu. şimdi herşey tersine döndü ve ben onda artık hiç sevgi bulamıyorum. yani 12 yıldan sonra mı diyeceksiniz ama yaklaşık 4-5 senedir böyle. aksileşti, konuşmaz oldu ne bileyim eskisi gibi değil artık, kendimde kusur arıyorum ama çevremde çok sevilen biriyim. 2 evladımı evde büyütmekten başka birşey yapmıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar.. hep ağlıyorum ama onun umurunda değil...
çok dertliyim arkadaşlar çoookk.. şu anda hem yazıyor hem ağlıyorum. 12 yıllık evliyim eşimi evlenene kadar hiç sevmedim o bana bayılıyordu. şimdi herşey tersine döndü ve ben onda artık hiç sevgi bulamıyorum. yani 12 yıldan sonra mı diyeceksiniz ama yaklaşık 4-5 senedir böyle. aksileşti, konuşmaz oldu ne bileyim eskisi gibi değil artık, kendimde kusur arıyorum ama çevremde çok sevilen biriyim. 2 evladımı evde büyütmekten başka birşey yapmıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar.. hep ağlıyorum ama onun umurunda değil...
tavsiyeler için çok teşekkür ederim canım uygulamaya çalışacam. hamile kalmadan önce herşey çok farklıydı, ikimizden ibaret bi dünyamız vardı ama şimdi((
eşim çok anlayışlı ama nereye kadar... onuda kendimden soğutmak istemiyorum.
ama evde hapiste gibiyim bunalıma girmek üzereyim
baharı nasıl bekliyorum bi bilsen.
çoçuğumuz o zamana kadar biraz büyür artık onuda arabasına koyup gezeriz diye hayal ediyorum.
ben 15 günlük lohusayım eşimle eskisi gibi ilgilenemiyorum, zaten hamileliğimin son aylarındada eskisi gibi yakınlık edemiyorduk.
şimdi ayrı odalarda yatıyoruz ben bebeğimle ilgileniyorum sabaha kadar ya.
şimdi kırkın çıkmasını hayal ediyoruz.
çok korkuyorum ya herşey artık eskisi gibi olmazsa. çocuk bizi değişecekmi?
of offffffff(((((((
kusura bakmayın konuyla alakasız yazdım....
sadeceaşk arkadaşın yazısına tamamen katılıyorum.
bende bi toparlanayım, elimden geleni yapacam, eşime yine güzel hoş görünmeye vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?