Teknoloji bizi bizden ediyoEvlenmeden önce adam omuzlarımı bile öperdi şimdi bırakın o romantik adamı işten geldiğinde hoşgeldin demeye aciz.Hergün işten geliyor,yemegini telefonunda oyun eşliğinde yiyor selam kelam olmadan,sonra robot gibi ya televizyon ya Playstation.Sarılmadan sarılmaz,öpmeden öpmez daha 10 aylık evliyiz ama kütük.Ki bunu defalarca söyledim aileden manevi olarak hiçbirşey görmedim bu zamana kadar 19 yaşındayım 19 yılım anne baba kavgası,ha boşandılar boşanmadılar,neden eğri oturdun da doğru oturmadın para vardı ailemde ama huzur yoktu.Evlenmeden önce tek istediğim sevip ssırtımı ona rahatça yaslamaktı.Ama şimdi diyorum maddi olarak hiçbirşey istemiyorum,aman zengin kız fakir oğlan tribine giricek diye kendimi paralıyorum.Ama yok yok yok babamin yanında en azından azla yetinmek gibi bir derdim yoktu sevgisizdim ama şimdi? Hem azla yetiniyorum,hemde sevgi göremiyorum ki eşim aklına vurdumu 5 dakika görmek için bile ölüp kudururdu.Herşeyi benle yapardı.Şimdi benden sanki beklentileri onun salondan çoraplarini toplamak,yerlere döktüğü yiyecek icecekleri temizlemek,pılınîn pırtinin pesinde kosmak,7/24 tuvalette pisliklerini temizlemek,yatalim dediginde yatmak kalkalim dediginde kalkmak bildiginiz robot dün dayanamadim patlayiverdim.Bide onunla birlikte olmak istiyorum diye sürekli sapik muamelesi gördüm iyi mi.Kendimi berbat hissediyorum.Yayinti yapma,sevgini goster,dikkat rt hijyenine dedim diye ben onu kuklam yapmışım.Beynimden vuruldum ya nerden evlendim seninle bilmem ne her seferinde yatagima almam seni söyle böyle bende gece yatmadim yatmamda agirimi gidiyor ya.SADECE SEVGI istedim diye bunun adı nedir ne yapmak istiyor anlamıyorum.Boşanmayi teklif ediyorum asla diyor kafayi yemek üzereyim.Babama zamaninda çok kafa tuttum onada birsey diyemiyorum ne yapabilirim bencil anne düşkünü beni sürekli yiyici gören hissettiren bir adamla durumu yok diye babam evlerinden birini verdi bize ya inanin ben evlendigimde ne bilezik ne gelinlik hicbirsey istemedim o zaman melektim takilari alin borclariniza dedigimde bitaneciktik simdi yok cok uzun oldu ama gercekten paylasacsk kimsem yok annemle gorusmuyorum baba zaten acarsam konuyu yedirir laflarimi daha üniversiteye yeni basladim açıktan akıl verin fikir verin ..
Anlıyorum..Zaten çok dikkat ediyorum.Zorundalıklarım olursa bide çocuk gibi hayatım iyice bitecek..Sağolun..Ah canım ya ...
Bence al onu karşına ciddi ciddi konuş . Daha çok gençsin ne diye evlendin diyeceğim ama sen bence yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun.. Keşke okuyup kendini güzelce geliştirseydin..Sen bu sorumluluk için fazla küçük geldin bana.. Bu arada sakın ha çocuk yapma ... Senin bunu neden söylediğimi çok iyi anlaman lazım..
ah canim o kadar iyi anliyorum ki seninle ayni seyleri yasiyoruz. sakin cocuk yapma sakin. ben 3 senelik evliyim esimle baska konuda tek bir tartismamiz olmadi ancak bu konuda yuzlerce yaralayici tartisma yasadik. sonuc kimse kimseyi degistiremiyor ancak insan kendini yipratiyor. simdi bir de bebegimiz var onla da ilgilenmez belki gunde 10 dk. soyleyecegim o ki hic esine degistirmeye calisma imkansiz bu. ya kendini degistireceksin ya dasi malum.Evlenmeden önce adam omuzlarımı bile öperdi şimdi bırakın o romantik adamı işten geldiğinde hoşgeldin demeye aciz.Hergün işten geliyor,yemegini telefonunda oyun eşliğinde yiyor selam kelam olmadan,sonra robot gibi ya televizyon ya Playstation.Sarılmadan sarılmaz,öpmeden öpmez daha 10 aylık evliyiz ama kütük.Ki bunu defalarca söyledim aileden manevi olarak hiçbirşey görmedim bu zamana kadar 19 yaşındayım 19 yılım anne baba kavgası,ha boşandılar boşanmadılar,neden eğri oturdun da doğru oturmadın para vardı ailemde ama huzur yoktu.Evlenmeden önce tek istediğim sevip ssırtımı ona rahatça yaslamaktı.Ama şimdi diyorum maddi olarak hiçbirşey istemiyorum,aman zengin kız fakir oğlan tribine giricek diye kendimi paralıyorum.Ama yok yok yok babamin yanında en azından azla yetinmek gibi bir derdim yoktu sevgisizdim ama şimdi? Hem azla yetiniyorum,hemde sevgi göremiyorum ki eşim aklına vurdumu 5 dakika görmek için bile ölüp kudururdu.Herşeyi benle yapardı.Şimdi benden sanki beklentileri onun salondan çoraplarini toplamak,yerlere döktüğü yiyecek icecekleri temizlemek,pılınîn pırtinin pesinde kosmak,7/24 tuvalette pisliklerini temizlemek,yatalim dediginde yatmak kalkalim dediginde kalkmak bildiginiz robot dün dayanamadim patlayiverdim.Bide onunla birlikte olmak istiyorum diye sürekli sapik muamelesi gördüm iyi mi.Kendimi berbat hissediyorum.Yayinti yapma,sevgini goster,dikkat rt hijyenine dedim diye ben onu kuklam yapmışım.Beynimden vuruldum ya nerden evlendim seninle bilmem ne her seferinde yatagima almam seni söyle böyle bende gece yatmadim yatmamda agirimi gidiyor ya.SADECE SEVGI istedim diye bunun adı nedir ne yapmak istiyor anlamıyorum.Boşanmayi teklif ediyorum asla diyor kafayi yemek üzereyim.Babama zamaninda çok kafa tuttum onada birsey diyemiyorum ne yapabilirim bencil anne düşkünü beni sürekli yiyici gören hissettiren bir adamla durumu yok diye babam evlerinden birini verdi bize ya inanin ben evlendigimde ne bilezik ne gelinlik hicbirsey istemedim o zaman melektim takilari alin borclariniza dedigimde bitaneciktik simdi yok cok uzun oldu ama gercekten paylasacsk kimsem yok annemle gorusmuyorum baba zaten acarsam konuyu yedirir laflarimi daha üniversiteye yeni basladim açıktan akıl verin fikir verin ..
AMA 10 aydir evliyim ve 10 aydir boyle daha ne kadar uzerine gitmemek için sabredebilirim ki benimle sabahlamasi gereken o ilk aylarda günlerde oyun televizyon peşindeydi daha fazlası artık kasıtlı geliyor bana..Henüz çok çok gençsin ve daha yeni evlisin. Keşke bunları yaşamak zorunda kalmasaydın. Acaba eşin henüz evliliğe alışamamış olabilir mi? Davranışları hiç tutarlı değil çünkü. Ondan sevgi ilgi istemekten de beklemekten de vazgeç. Üzerine gittikçe ters teper. Umursama ama ne iyi ne kötü tepki verme. Özellikle öyle davrandığını anlamasin yani
Aslında şu telefon ve teknoloji insanların sohbet olayını tamamen bitirdi..Anlıyorum..Zaten çok dikkat ediyorum.Zorundalıklarım olursa bide çocuk gibi hayatım iyice bitecek..Sağolun..
Basta tanidigim o adam icin gene olsa gene yapardim çünkü annem babamdan cok sahip çıktı yanimda oldu korudu ama şimdi enayi gibiyim gene kendi ayaklarimin uzerinde durup gene yalnız basima savasiyorumHem boşanmaya yanaşmıyo hem değişmeye çalışmıyo ya bazı erkekler çok odun yani kadınların istegi ilgi sevgi bunu vermekte çok zor değil acaba siz fazla mı verici oldunuz hem altınlarınızı vermişsiniz hem babanız oturun diye ev vermiş adam tabi boşanmak istemez
Sagolun :)eşinize birşey söylemeyin.herşeyi akışına zamana bırakın.siz yine üzerinize düşeni yapın.bende sizin gibi 19 yaşında evlenmiştimzamanla evlilik yerine oturuyor.mutluluklar dilerim.
adamakıllı konuş dicem ama böyleleriyle konuşsanda konuştukça batıyorsun,Evlenmeden önce adam omuzlarımı bile öperdi şimdi bırakın o romantik adamı işten geldiğinde hoşgeldin demeye aciz.Hergün işten geliyor,yemegini telefonunda oyun eşliğinde yiyor selam kelam olmadan,sonra robot gibi ya televizyon ya Playstation.Sarılmadan sarılmaz,öpmeden öpmez daha 10 aylık evliyiz ama kütük.Ki bunu defalarca söyledim aileden manevi olarak hiçbirşey görmedim bu zamana kadar 19 yaşındayım 19 yılım anne baba kavgası,ha boşandılar boşanmadılar,neden eğri oturdun da doğru oturmadın para vardı ailemde ama huzur yoktu.Evlenmeden önce tek istediğim sevip ssırtımı ona rahatça yaslamaktı.Ama şimdi diyorum maddi olarak hiçbirşey istemiyorum,aman zengin kız fakir oğlan tribine giricek diye kendimi paralıyorum.Ama yok yok yok babamin yanında en azından azla yetinmek gibi bir derdim yoktu sevgisizdim ama şimdi? Hem azla yetiniyorum,hemde sevgi göremiyorum ki eşim aklına vurdumu 5 dakika görmek için bile ölüp kudururdu.Herşeyi benle yapardı.Şimdi benden sanki beklentileri onun salondan çoraplarini toplamak,yerlere döktüğü yiyecek icecekleri temizlemek,pılınîn pırtinin pesinde kosmak,7/24 tuvalette pisliklerini temizlemek,yatalim dediginde yatmak kalkalim dediginde kalkmak bildiginiz robot dün dayanamadim patlayiverdim.Bide onunla birlikte olmak istiyorum diye sürekli sapik muamelesi gördüm iyi mi.Kendimi berbat hissediyorum.Yayinti yapma,sevgini goster,dikkat rt hijyenine dedim diye ben onu kuklam yapmışım.Beynimden vuruldum ya nerden evlendim seninle bilmem ne her seferinde yatagima almam seni söyle böyle bende gece yatmadim yatmamda agirimi gidiyor ya.SADECE SEVGI istedim diye bunun adı nedir ne yapmak istiyor anlamıyorum.Boşanmayi teklif ediyorum asla diyor kafayi yemek üzereyim.Babama zamaninda çok kafa tuttum onada birsey diyemiyorum ne yapabilirim bencil anne düşkünü beni sürekli yiyici gören hissettiren bir adamla durumu yok diye babam evlerinden birini verdi bize ya inanin ben evlendigimde ne bilezik ne gelinlik hicbirsey istemedim o zaman melektim takilari alin borclariniza dedigimde bitaneciktik simdi yok cok uzun oldu ama gercekten paylasacsk kimsem yok annemle gorusmuyorum baba zaten acarsam konuyu yedirir laflarimi daha üniversiteye yeni basladim açıktan akıl verin fikir verin ..
Haklisiniz aslinda sevgili oldugumuz donemlerde burnumdan kil aldirmazdim fir fir donerdi etrafimda bir ssure dediguniz gbi idare etme yararima olacak sanırımadamakıllı konuş dicem ama böyleleriyle konuşsanda konuştukça batıyorsun,
sanırım aklınca kendini size ezikletmicek ya o yüzden dayılanmış (içten kompleks yapmış)
bence üstüne gitme ilgi isteyen sevgi dilenen kadın erkeklerin gözünde aciz oluyor,
uzak dur resmi ol, özetle fazla sevme uzzzzuuuuuun bir süre, kendine başka hobiler bul, sosyal olarak mutlu et kendini, zamanla o senin etrafında dönecektir
19 yaşında 10 aylık evlilik için yıpranmıssınız. Üzülmeyin olur böyle şeyler. Bence siz biraz kendinizi çEkin. Misal eve gelince hoşgeldin demeyin yemek hazır de direk. Sen onunla oturma sofraya ben dayanamadım yedim de maksat yalnız kalsın. O Tv mi izliyo oyun mu oynuyo. Ben kitap okucan içerde canım de bırak git başka odaya. Hem kitap okumak da iyi gelir sana. Yatmaya sıra gelince o yatıyo ya. Ya benim uykum kaçtı ya gel beraber oturalım Yada ben sonra yatarım de. O uykuya dalsın öyle yat.ayrı yat demiyorum dikkat et ana aynı anda gitme yatağa. Onu senden biraz mahrum bırak. Bunları yaparken de çok sakin ol. Sanki ona ders veriyormuş izlenimi doğurma.Evlenmeden önce adam omuzlarımı bile öperdi şimdi bırakın o romantik adamı işten geldiğinde hoşgeldin demeye aciz.Hergün işten geliyor,yemegini telefonunda oyun eşliğinde yiyor selam kelam olmadan,sonra robot gibi ya televizyon ya Playstation.Sarılmadan sarılmaz,öpmeden öpmez daha 10 aylık evliyiz ama kütük.Ki bunu defalarca söyledim aileden manevi olarak hiçbirşey görmedim bu zamana kadar 19 yaşındayım 19 yılım anne baba kavgası,ha boşandılar boşanmadılar,neden eğri oturdun da doğru oturmadın para vardı ailemde ama huzur yoktu.Evlenmeden önce tek istediğim sevip ssırtımı ona rahatça yaslamaktı.Ama şimdi diyorum maddi olarak hiçbirşey istemiyorum,aman zengin kız fakir oğlan tribine giricek diye kendimi paralıyorum.Ama yok yok yok babamin yanında en azından azla yetinmek gibi bir derdim yoktu sevgisizdim ama şimdi? Hem azla yetiniyorum,hemde sevgi göremiyorum ki eşim aklına vurdumu 5 dakika görmek için bile ölüp kudururdu.Herşeyi benle yapardı.Şimdi benden sanki beklentileri onun salondan çoraplarini toplamak,yerlere döktüğü yiyecek icecekleri temizlemek,pılınîn pırtinin pesinde kosmak,7/24 tuvalette pisliklerini temizlemek,yatalim dediginde yatmak kalkalim dediginde kalkmak bildiginiz robot dün dayanamadim patlayiverdim.Bide onunla birlikte olmak istiyorum diye sürekli sapik muamelesi gördüm iyi mi.Kendimi berbat hissediyorum.Yayinti yapma,sevgini goster,dikkat rt hijyenine dedim diye ben onu kuklam yapmışım.Beynimden vuruldum ya nerden evlendim seninle bilmem ne her seferinde yatagima almam seni söyle böyle bende gece yatmadim yatmamda agirimi gidiyor ya.SADECE SEVGI istedim diye bunun adı nedir ne yapmak istiyor anlamıyorum.Boşanmayi teklif ediyorum asla diyor kafayi yemek üzereyim.Babama zamaninda çok kafa tuttum onada birsey diyemiyorum ne yapabilirim bencil anne düşkünü beni sürekli yiyici gören hissettiren bir adamla durumu yok diye babam evlerinden birini verdi bize ya inanin ben evlendigimde ne bilezik ne gelinlik hicbirsey istemedim o zaman melektim takilari alin borclariniza dedigimde bitaneciktik simdi yok cok uzun oldu ama gercekten paylasacsk kimsem yok annemle gorusmuyorum baba zaten acarsam konuyu yedirir laflarimi daha üniversiteye yeni basladim açıktan akıl verin fikir verin ..
ahh canım yaaa biz kadınların en büyük saflığı sevildiğimizi anlayınca hamuduyla veriyoruz, onlarda maddi manevi bi çırpıda harcıyor hepsini, yapmıcaz işte.Basta tanidigim o adam icin gene olsa gene yapardim çünkü annem babamdan cok sahip çıktı yanimda oldu korudu ama şimdi enayi gibiyim gene kendi ayaklarimin uzerinde durup gene yalnız basima savasiyorum
Ya ictenliginize güvenerek bunu söylemek zorundayım dediklerinizi yaptigimda hep gizli gizli mastürbasyona yoneliyor..Aramiz daha da aciliyor bu mastürbasyon olayi devamliligini sürdürmez elbet sizi ozler derseniz ilk 4 ay takmadim ben uyandığımda o uyurdu ya da uyuduğunda ben uyanirdim eyvallahi yokmus gibi boyle ama bana bisey oldu mu el ustundeyim biyerim kanasin morarsin ayilayim bayilayim basimdan ayrılmaz cinsel gaflete sokuyor sevgi pitircigi oluyor bu arada kendisi 27 yaşında benimlede yasit değil19 yaşında 10 aylık evlilik için yıpranmıssınız. Üzülmeyin olur böyle şeyler. Bence siz biraz kendinizi çEkin. Misal eve gelince hoşgeldin demeyin yemek hazır de direk. Sen onunla oturma sofraya ben dayanamadım yedim de maksat yalnız kalsın. O Tv mi izliyo oyun mu oynuyo. Ben kitap okucan içerde canım de bırak git başka odaya. Hem kitap okumak da iyi gelir sana. Yatmaya sıra gelince o yatıyo ya. Ya benim uykum kaçtı ya gel beraber oturalım Yada ben sonra yatarım de. O uykuya dalsın öyle yat.ayrı yat demiyorum dikkat et ana aynı anda gitme yatağa. Onu senden biraz mahrum bırak. Bunları yaparken de çok sakin ol. Sanki ona ders veriyormuş izlenimi doğurma.
Umarimm..Sevgili döneminde peşinizden çok koşmuş şimdi siz sanki onun peşinden koşuyorsunuz gibi durum olmuş mahsus yapıyor sanırım , geçmişsin ezikliği olabilir hem boşanmak istemiyor hem ilgi göstermiyor bildiğin eziyet etmek istiyor size yani çok zor durum bence sizde hiç ilgi göstermeyin ondan tamamen koptugunuzu sansın , kendini toparlar umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?