Evli olup dul gibi yaşamaktan çok sıkıldım.

Bu erkekler imzayı atınca kadının sahibi oldum artık gidemez moduna geçiyorlar.
İyi bir dersi hak ediyor eşin. Kaybetme korkusunu yaşatmalısın.

Mutlaka yasaniyordur bunlar. Olmuyordur demiyorum. Ama baskalari icin bu kadar yasamamaliyiz, kim ne derse desin. Ne kadar ahlaksiz bir kafa yapisi ya. Dul diye cinsel aktivitesiz duramzmis. Nasil bir düsünce yapisina sahp insanlar. Kafayi yemis millet. Bekar olup cinsel olarak gayet aktiflerde var, yani ne alakasi var dul olmakla. Ablaniz hiiiic takmasin bunlari, toplum icin yasayamayiz, herkes kendi pisligini temizlesin önce. Allah kadina ayrilma hakki vermis ya. Birak huysuz kocadan ayrilmayi,kocan hastaysa bile ayrilabilirsin sana bakamadigi icin diyor. Ha sen ona bakarsan mükafati cok fazla, ama dinimiz bize kolaylik vermis, yüce Rabbim izin vermisken, üc bes tane dengesizin sözünümü dinleyecegiz. Anca giderler.

gecelik giydim vs ama olmadı demissiniz, oncelikle sucu kendinizde aramayı bırakın.

yaş olarak hormonlarınız daha aktiftir ve cinsel aktiviteye daha duskun olabilirsiniz, bu da sapıklık degildir bence.
eşiniz hem yaşı hem de kendi şahsi nedenleriyle sizin kadar istekli olmayabilir bu da normal.
ancak normal olmayan eşine sapık muamelesi yaparak suclaması, bu sekilde uste cıkmaya calısması.

aslında bu durum bile sizin cogu konudaki tartısmalarınızda esinizin nasıl bir tutum sergileyecegini gosteriyor.
o yuzden egitiminize devam edin, ailenizle ilgili sorunlar olsa da onlarla iliskinizi iyi tutmaya bakın,
ve evliliginiz oturana kadar cocuk dusunmeyin,
ustelik cok gencsiniz bence en az 2sene korunmaya cok dikkat edin.

coraplar temizlik konusunda surekli onun arkasını toplamayın, ona sorumluluklar verin ve o işi yapması icin belli bir zaman dilimi verin,
o bilgisayarda oynasın vakit gecirsin vs ama uygun oldugunda o işi yapsın, asıl o zaman yapmadıgında soylenin, tartısın vs.
siz de canınız baska birsye isterken acil olmadıkca yapmıyorsunuz degil mi? ama gunlerce o corabın orada durmasına da izin vermiyorsunuz... bunun gibi dusunun.

bilgisayar, telefon konusunda da onun da kafasını dagıtmaya, tek basına vakit gecirmek isteyecegi saatlere ihtiyacı var.
bunu kabul etmezseniz sizinle iletisim kurmadıgı her dakikada ve taleplerinizde bu savunmayı yapacaktır muhtemelen, hatta "bi rahat vermedin,halden anlamıyorsun" diye sizi suclayıp uste cıkabilir, cunku yukarda yazdıgım gibi özelestiriden yoksun...

ona aynı evi/hayatı paylasıyorsanız size de vakit ayırması gerektigini,
bu haliyle evliligin bir anlam ifade etmedigini, size karsı bazı sorumlulukları oldugunu,
kisisel saatler dısında ortam birseyler yapmak istediginizi,
cinselligin evliligin bir parcası oldugunu,
sizin onun hizmetçisi degil "eşi" oldugunuzu,
ortak paylasım alanlarında herkesin birbirne saygı gostermesi ve belli bir duzene dikkat etmesi gerektigini
uzun uzun anlatın. aklıma simdilik gelenler bunlar.
ayrıca kişisel zamanları kabul ettiginiz gibi ortak iş yapmaya da acık olun, ortak saatler, paylasacagınız işler veya eglenceli aktiviteler koyun.
tabi bunları once sizin düşünmeniz gerekiyor. benim kadınlık gorevim tabi ki arkasını toplayacagım diyorsanız bazı maddeleri kendi hayat gorusunuze gore degistirin.

yani sen varken niye m.... na gerek duyuyor ki zaten sen isteklisin yani ne gerek var.
cok ilginc gercekten hele ilk aylarda.
resmen napcagini sasiriyor insan degil mi.
evliligin icin savassan bi türlü savasmasan bi türlü.

eşinizn yaşı küçük mü ?
çok çocuk gibi davranıyor.
evlenmeden önce ilgiliyse sonra niye böyle oldu acaba.
sizin maddi durumunuz karşısında yetersizlik eziklik mi hissediyorki

neden aciktan unv okuyorsunuz,biraz daha calisin normal egitim veren bi unv`ye kayit yaptirin ki eger devlet unv olmazsa ozel unv icin babanizdan destek isteyin.sosyal cevre edinin,saplanip kalmayin eve.esinizin kirli coraplariyla ugrasana kadar disari cikmis derslere girmis ve sosyallesmis olursunuz.
bosanmak icin oyle acele etmeyin,evliliklerin ilk senesi genelde calkantili gecer.ama ne yapin edin evin disina cikin..

evlenmek için neden bu kadar acele ettin.flört etmek ikiniz içinde daha uygunmuş belli ki.

eşin kaç yaşında? ve işinde stres mi yaşıyo acaba ne iş yapıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…