- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
Basta tanidigim o adam icin gene olsa gene yapardim çünkü annem babamdan cok sahip çıktı yanimda oldu korudu ama şimdi enayi gibiyim gene kendi ayaklarimin uzerinde durup gene yalnız basima savasiyorum
Yok maddi olarak eşimde ama manevi olarak bahsediyorum..Evet eşimle benim profildeki..Kendi başıma savaşıyorum derken, evin yükü, sorumluluklarınıdamı size bıraktı...
Profil resmindeki sizmisiniz ?
Haklısınız esim olmazsa ölürüm mafolurum gibi bir düşüncede değilim ama birseylerin duzelmesi gerekirken daha da kotuye gitmesine aklim ermiyor.Etrafimizda bizim gubi 2-3 arkadasimiz var evli ama bizim gibi degiller çünkü eşlerini gerçekten el üstünde tutuyorlar varsin yoksun annesi babasi işi bizimkinin dediginiz gibi aldigin kadar ver diyorsun sevgini ilgini ama o zamanda neden eskisi gibi degilsin diye o bana tavirlaniyor gercekten cok garipsiyorum :)Canım benim biz bayanların en büyük sorunu en ortak derdi sıkıntısı hep aynı yola çıkıyor sevgisizlik ilgisizlik ve evlenince bunun azalması. Daha çok küçüksün yeni evlisin birşeyleri konuşarak tatlıklıkla halletmeye çalış ona karşı hissettiklerini söyle.Seni nasıl bir ruh haline soktuğunu anlat. ve ilgisiz olan sen ol çünkü şunu anladım ki erkek milletine ne kadar ilgi gösterirsen o kadar çok ilgisiz kalıyorsun. Bende eşimden bu yönde çok şikayetçiyim bana karşı saygısız değil ama ilgisiz artık bende onun bana davrandığı şekilde davranıyorum. böylelikle eskisi gibi üzülmüyorum. Evlilik kolay değil biraz zaman biraz sabır ve kavgayla değil konuşarak çözmeye çalış. Olmazsa eğer bunların sonunda da aynıysa sonu ölüm değil ya hayat hepimiz için boşanmak kötü birşey değil bu hayatta iki kişi yaşamayı beceremediysen tek başına yaşamaya çalışacaksın.
Benim olayımda tam tersi.. heran sevgi gösterisi yapar.. Bensiz tv karşısında bile oturmak istemez.
Heran ilgi alakadan bende bunalmış durumdayım.
Çünkü başka şeyler eksik. Bu kadar ilgi göstererek kapatmak istiyor diye düşünüyorum..
Anlıyacağım eşinin ilgisi olsaydı başka bişey seni rahatsız edecekti..
Afersiniz dile getirmem gerek ama cinsel olarak duygusal olarak ailevi olarak beni mutlu etse küçük detaylara sorunlara takilcak insan degilim anneden babadan surekli bahsedilen 2. Planda olan cinsel olarak diplerde duygusal olarak utanmasa tokalasicak bu kadar büyük eksiklero olunca insanin küçüklere sukretmeyi öğreniyor heleki ilgisiz sevgisiz buyuduyse insan daha cok ariyorBenim olayımda tam tersi.. heran sevgi gösterisi yapar.. Bensiz tv karşısında bile oturmak istemez.
Çünkü başka şeyler eksik. Bu kadar ilgi göstererek kapatmak istiyor diye düşünüyorum..
Beni suçluyor anlamıyorum inanin ilk 5 ay falan her gece sacimi basimi yapardim geceliklerimi giyerdim yanina gelirdim umursamazdi ki cok bakimliyimdir bisekilde evirip cevirip kendine yontuyor olayi mastürbasyon yaparken yakaladim kac kere ona bile bahane buldu eksiklerini kirmadan söylüyorum o an ates fiskiruyor gozlerinden ertesi gunude haklısın askim dogru soyluyorusn canjm beni yipratiyor bunu kabulediyor ettigi halde tekrar ediyor bBumerang cehennemindeyimüzüldüm canim. niye bu erkekler böyle anlamiyorum en güzel yillarini berbat ediyorlar.
artik erkekler kadinlar gibi olmaya basladi hayret bisey.
konusunca ne diyor sana, düzelmeye calisiyormu yoksa umursamiyormu?
Afersiniz dile getirmem gerek ama cinsel olarak duygusal olarak ailevi olarak beni mutlu etse küçük detaylara sorunlara takilcak insan degilim anneden babadan surekli bahsedilen 2. Planda olan cinsel olarak diplerde duygusal olarak utanmasa tokalasicak bu kadar büyük eksiklero olunca insanin küçüklere sukretmeyi öğreniyor heleki ilgisiz sevgisiz buyuduyse insan daha cok ariyor
Bu ne şimdi gereksiz olmuş benceBenim olayımda tam tersi.. heran sevgi gösterisi yapar.. Bensiz tv karşısında bile oturmak istemez.
Canım benim ya fıstık gibi çıtır kızı bulmuş hemen sıkılmış haret bişey yazık sana üzüldüm bu adamın iyi yönü var mı merak ettimBeni suçluyor anlamıyorum inanin ilk 5 ay falan her gece sacimi basimi yapardim geceliklerimi giyerdim yanina gelirdim umursamazdi ki cok bakimliyimdir bisekilde evirip cevirip kendine yontuyor olayi mastürbasyon yaparken yakaladim kac kere ona bile bahane buldu eksiklerini kirmadan söylüyorum o an ates fiskiruyor gozlerinden ertesi gunude haklısın askim dogru soyluyorusn canjm beni yipratiyor bunu kabulediyor ettigi halde tekrar ediyor bBumerang cehennemindeyim
Iltifatiniz icin tesekkur ederim..Eğitimime devam ediyorum zaten aslada birakmam bikac ay icerisinde sirketimizde babamla birlikte baslamayi düşünüyorum zaten ama bosanmak icin evlenmiyor ki kimse kendimce elimden geleni yapmaya calistim ama hep suclu benim.Annesi babasi haci hoca sacim sari dikkat ceker etek mini ayip yuzume yuzume aylarca soylediler bende patladım dun gece verdim veristirdim bu sorunlarin yaninda bide boyle faktörler var annesine babasina cok duskun ama anne cok politikaci 27 yasinda adam hala agzina bakiyor ailemden biktim diye evlendim basima is actimBu resimde ki hoş bayan sizsiniz sanırım. İmkanlarınız da varmış, 19 yaşında ne evliliği, bu erkeklerin sözlerine böyle kolay inanmamalı kızlarımız...
Kendi hayatınıza yön verin öncelikle. Sadece bir adamın eşin olmayın. Hayattan ne istediğinize odaklanın. Okumak, sevdiğiniz bir konuda kendinizi geliştirmek için geç değil. Ben mutlu olmak için ne yapabilirim diye düşünün önce. Sonra bakarsınız, o mutluluğunuza dahil olabiliyor mu, yoksa aslında sadece mutsuz mu ediyor sizi.
Eşiniz kaç yaşında bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?