- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Hamilelikte böyle rüyalar görülüyor hatta saçma sapan bile ben de görüyorum ara ara benzer şeyler bunlar kasıtlı yapılan şeyler değil rahat olEvliyim mutluyum hamileyim ...bazen geceleri rüyamda eski sevgilimi görüyorum lise yıllarından olan ...normal zamanda hiç aklımın ucuna gelmez ama rüyama giriyor sonra üzülüyorumda niye görüyorum diye sizede oluyo mu
Bana oluyor maalesef.
Normalde aklıma gelmiyor.
Rüyamda görüyorum.
Rüyamda gördüğümden dolayı moralim bozuluyor kafama takılıyor,bu sefer de kafamda olduğundan rüyamda tekrar görüyorum.
Kısır bir döngü
Ki tarihin tozlu sayfalarına gömdüm kendisini...
Bence takılmayın.
Düşünmemeye çalışın.
Hükmedemiyoruz bazı şeylere.
Olur öyle şeyler deyip büyütmemek lazım.
Yani ben öyle yapıyorum,üstünde durmamaya çalışıyorum
Yıllar olmuş ben unuttum rüyalarda görmek üzüyor beynimde unutsa güzel olur aldatıyormuş gbi hissediyorımHahaja ayni ben valla ara ara hic alakasizlari goruyorum yalan yok..beyin iste nerde takili kaldiysa anca ruyada deyip gulup geliyorum.
Bende değişik şeyler görüyorum ilk aşktı el ele tutuşmuşuzdue max ama rüyalarım farklı oluyor o da huzursuz ediyor beniOhoo ben rüyamda neler görüyorum nelerİstemsiz olan şeyler için üzülmek anlamsız. Bende görüyorum, rüyanın ardından düşünmeyin hiç.
Ben ilk senelerde gorunce kotu olurdum arrik amannn olcagi yok diye takmiyorm ama en korktygm sey dogumda narkoz alirsam.sonrasiYıllar olmuş ben unuttum rüyalarda görmek üzüyor beynimde unutsa güzel olur aldatıyormuş gbi hissediyorım
Aynen benimde öyle ..Bana oluyor maalesef.
Normalde aklıma gelmiyor.
Rüyamda görüyorum.
Rüyamda gördüğümden dolayı moralim bozuluyor kafama takılıyor,bu sefer de kafamda olduğundan rüyamda tekrar görüyorum.
Kısır bir döngü
Ki tarihin tozlu sayfalarına gömdüm kendisini...
Bence takılmayın.
Düşünmemeye çalışın.
Hükmedemiyoruz bazı şeylere.
Olur öyle şeyler deyip büyütmemek lazım.
Yani ben öyle yapıyorum,üstünde durmamaya çalışıyorum
O derece olmam heralde normal zmnda aklımın ucuna gelmiyor ya eşimide seviyorum aşkla evlendimBen ilk senelerde gorunce kotu olurdum arrik amannn olcagi yok diye takmiyorm ama en korktygm sey dogumda narkoz alirsam.sonrasisacma sapan konusanlar videosu gordukce odum kopuyo
Ahh evetEşimden utanıyorum ya gördüğüm zmn neden görüyorum diye düşünüp mutsuz oluyorum sevgimi sorguluyorum
Valla cnm o narkozla insanlar alakasiz seyler sayikliyor yani ne olcagi belli olmaz iyuzde. Cok takmamak lazim oluruna birak. Esinde giruyordur soncta yapcak bisey yokO derece olmam heralde normal zmnda aklımın ucuna gelmiyor ya eşimide seviyorum aşkla evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?