Evli olupta sanal sohbet yapanlar,sizce bu bir aldatmamidir yoksa degilmidir?

insanlar iletişimde bayan yada erkek farketmez her insanla sohbet edebilirler önemli olan bence sohbetin altında yatan niyettir.arayışdan bahsetmiyorum ama.yani onunla bununla konuşan sevgiyi dışarda arayan insanlara değil benim söylediğim.ben mesela ara sıra okeye girerim orda sohbet ederiz.kısa sohbetlerden hangi şehirde ne olduğunu öğrenirim.ne yani ben eşimi aldatmış mı oluyorum.ama erkek için farklı.eşimin böyle bir sohbete katılmasını istermiyim bilemiyorum..diğer kadınlar benim kadar objektif olmayabilir ve asılabilir kocama.bence dedğim gibi niyetle alakalı bir şey bu.
aynen katılıyorum bende böyle düşünüyorum çünkü....

Aynen bende kişinin gerçek dostluk yada sohbet için girdiğine pek inanmıyorum.Belli zaman sonra konuşulan kişi ile sohbet duygusal yönlere gidiyor.Bencee aldatmadır.Tanımadığımız karşı cins ile sohbeti yapmamak en iyisi.Sohbet odalarında beklentiler zaten sohbet değil bununda en güzel örneği hiçbir cins kendi cinsi ile değil karşı cins ile sohbete başlamakta.Nedendir acaba??

evinde net bağlı olupta bir kez bile bir erkekle sohbet etmedim diyene inanasım gelmiyor.. hiç mi oyun sitesine girmiyorsunuz? e ben bi okey oynadım diye şimdi aldatan kadın konumundamıyım?
tuana nın pembe panjurlu cümlelerinide çok sevdim, söylemeden geçemiycem:))

benımde evımde net var okeyde oynuyorum tavlada ama sohbetlere kapatıyorum
bu sızın elınızde yanı.
evet bır kez bıle bı erkekle sohbet etmedım
ne geregı varkı hem
oyun oynamaya gırıyosan oyun oynarsın ılla sohbetmı gereklı
ha evet sohbet gereklı dersen esın dahıl 2 arkadasını daha bulur evınde reel reeel bol sohbetlı okey oynarsınkaydirigubbakcemile4

bende okey oynarken sohbet ederım esımde eder hatta bazen baya guzel muhabbetler cıkıyo ortaya onemlı olan nıyettır dıyorum bende aldaatma oldugunu sanmıyorum

bu eşlerın esneklıgıne baglı bırsey tabı benım esım asla boyle bır seye musade etmez aynen bende guvenle alakası yok
bu gercekten gereksız bırsey

aldatmayı sadece cinselliğe bağlayan biri olmadım birine bi yalan söylersin ve onu aldatmış olursun. kadın yada erkek farketmez birbirlerinin bilgilerinin dışında gizliden yada direk bilgisi olduğu şekilde başkasıyla her ne türlü sohbet kuruyo olursa olsun bence aldatmadır
ben sanalda cok evli insan gördüm ilk sohbetle başlayıp afedersiniz sonu yatakta biten sohbetlerdi
ne kadar sadece konuşuluyoda olursa olsun ya ne gerek var anlayamıyorum evlenmissin hem cinsinle neyse ama başka bir bayanlarla sohbet ilişkisi kurmak çok yanlış buluyorum

başka birisiyel ilgilenmeye başladıysan zaten o aşkta evlilikte bitmiş demektir ve aldatmış olursun

Yorumlari simdi okudumda 100%90 aldatmadir demis. Herkezin fikri tabi ki kendine göre dogrudur. Simdi geleyim kendi fikrimeşakkıdı. Bence eslerin haberi varsa ve evlilikte birbirlerine bu özgürlügü vermislerse hic bi sakincasi olamaz.Dolayisiyla aldatma sayilmaz:1no2:. Baska bir iliskiyi zedeleyen özgürlükler bizim iliskimizi zedelemeyebilir.Hatta bu özgürlükler iliskimizin taze ve canli durmasina yardimci bile olabilirler. En azindan bizim evliligimizde durum böölehihoyyyt.Ohoo aldatma geregi duyan kötü niyetli insan zaten bunu gerceklestiricektir .Bunun önüne ne siz nede ben gecebilirizsenağlama .Bir Pazar meydani zaman zaman sanaldanda tehlikeli olabilir. Sadece davet edici bir bakis eslerimizi bastan cikarttabilir. Nede olsa aldatma sadece cinselikte baslayan birsey degildi . Bunun icin tek gerekli olan sey böle islere müsait bir yapidir.Bunun yaninda saf kalpli , temiz niyetli birisi isterse en kral chat sitesinde bulunsun yapisi bu tip seylere acik degilse hic birsey olamaz.Hersey ama hersey niyete baslar niyete biter.Baktin adam veya kadin farketmez sana göre degil hangi sebeb olursa olsun konusmayi kesersinyasakkelime.Nice esler varki Sanal ortamlar bilmezken ayrilmislar :çok üzgünüm:.. Biz ise senelerdir takiliyoruz ve hala evli ,mutlu, mesut bir evlilik sürdürüyoruz...Bilmiom anlatabildim mi ..
Uzun oldu kusra bakmayina.s.

.s.

arkadasım bana gorede evlı bırının nette sohbet etmesı kadar gereksız bırsey yoktur.ben goz gore gore esımın baskalarıyla sohbet etmesını kabul edemem tabıkı oda benım.aldatmak ısteyen dedıgın gıbı zaten gıder yapacagını yapar oda ayrı bır konu.ama kocacım(yada karıcım) nette kızlarla cetlesme ozgurlugunu sana verıyorum nette bol bol zamparalık yap demekte bayagı bır genıslık ıster herhalde ozellıklede erkekler ıcın .

Ben evliyim,KK dan da bir çok dost edindim ve bunlarla Messenger'ımda sohbet ediyorum.Seçilmiş,nadir,ender bulunan dostlar bunlar.Bu şekilde,hemcinslerimle sohbet etmeyi elbette ki son derece normal buluyorum.Üstelik te bu insanlardan eşimin de haberi var.Ancak eşimin tanımadığı veya eşimin duyarsa veya görürse kızacağını bildiğim her türlü sohbet bence aldatmadır ve evlilikleri çatlatıp sarsacak şeylerdir.Yok dalgasınaydı,yok geyiğineydi diye bahaneleri de son derece komik ve seviyesiz buluyorum.Eşinle yapamadığın sohbeti başkasında arıyorsan,aldatıyorsundur bal gibi.

sana aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5
Eşinle yapamadığın sohbeti başkasında arıyorsan,(kadın ya da erkek farketmez )aldatıyorsundur bal gibi.....
ama eşinin haberi varsa ve neler konuşduğunuzu biliyorsa aldatma sayılmaz .....

Yorumlari simdi okudumda 100%90 aldatmadir demis. Herkezin fikri tabi ki kendine göre dogrudur. Simdi geleyim kendi fikrimeşakkıdı. Bence eslerin haberi varsa ve evlilikte birbirlerine bu özgürlügü vermislerse hic bi sakincasi olamaz.Dolayisiyla aldatma sayilmaz:1no2:. Baska bir iliskiyi zedeleyen özgürlükler bizim iliskimizi zedelemeyebilir.Hatta bu özgürlükler iliskimizin taze ve canli durmasina yardimci bile olabilirler. En azindan bizim evliligimizde durum böölehihoyyyt.Ohoo aldatma geregi duyan kötü niyetli insan zaten bunu gerceklestiricektir .Bunun önüne ne siz nede ben gecebilirizsenağlama .Bir Pazar meydani zaman zaman sanaldanda tehlikeli olabilir. Sadece davet edici bir bakis eslerimizi bastan cikarttabilir. Nede olsa aldatma sadece cinselikte baslayan birsey degildi . Bunun icin tek gerekli olan sey böle islere müsait bir yapidir.Bunun yaninda saf kalpli , temiz niyetli birisi isterse en kral chat sitesinde bulunsun yapisi bu tip seylere acik degilse hic birsey olamaz.Hersey ama hersey niyete baslar niyete biter.Baktin adam veya kadin farketmez sana göre degil hangi sebeb olursa olsun konusmayi kesersinyasakkelime.Nice esler varki Sanal ortamlar bilmezken ayrilmislar :çok üzgünüm:.. Biz ise senelerdir takiliyoruz ve hala evli ,mutlu, mesut bir evlilik sürdürüyoruz...Bilmiom anlatabildim mi ..
Uzun oldu kusra bakmayina.s.

.s.
kusura bakmayın da bu nasıl bir düzen nasıl bir özgürlük anlayışıdır anlamadım.
yabancı kişilerle uzun uzun sohbet etmek.
abartılı gelebilir ama , valla ben facebookta eski arkadaşlarımı bile kabul etmiyorum,çünkü eşim yapsa hoşuma gitmez.

kendine yapılmasını istemediğini başkalarına da yapma. Eşim yapsa kabul edemem rahatsız olurum. Aldatmaya girer. Eşimle konuşamadığım hiç birşey yok zaten.

Her ne sohbeti olursa olsun eşlerin bilgisi dışında yapılan sohbet aldatmadır ..aldatma sadece cinsellik vs. gibi olmaz..yabancı biriyle yapılan sohbette BENCE eşimin yada sevgilim bilgisi dışında bi çeşit aldatma olur...:kahve::kahve:

Bencede, size katılıyorum...

sule -46
Bu nasil düzen nasil özgürlük anlayisi demissin ..
Herkezin düzeni kendine göredir .Bana görede cok
fazla birbirini sikbogaz etmek düzen degidlir. Ben Mutlu olamam yani .Her insanin kisisel ihtiyaclari farklidir.Bunun adinada kisisel özgürlük denir .Sizede saygi duyarim nede olsa facebookta arkadaslarinizi bilene kabul etmiorsunuz ,
Yazismakta sohbet etmekte ne gibi bir sakinca olabilir ki?.Ben Esimin arkadaslarini dostlarini taniyorum oda benim arkadaslarimi dostlarimi abilerimi bilir. No problem yani .Bence biraz cok fazla abartiliyor bu olay .Eger biz bu sekidle mutluysak zaten kimseye laf düsmez.Hersey bir tercih mselesidir.

eylul77
Baya genislik ister demissin ..
Bence genislik degidlir bu .Sadece anlayistir .Bana güvenmese
akili davrandigimi bilmese müsade eder mi yada ben edermiyim . Ne bilim cocuk degiliz
evliyiz ama her ikimizin özel alanlari hala mevcut .Herseyi kötüye yormamak gerek .

aldatmadır diye düşünüyorum.
ne gerek var tanımadığın biriyle geyik yapmaya........
eşimin yaptığını yakalasam:oklava:

o kocalarınızı internetten uzak tutun anacım iş gereğidir okey aama akşam eve gelip netin başına oturan adamlara kıl oluorm yaa okeydir oyundur bilmem nedir ayağına yatarlar bide evli barklı adamsın işte otur karınla izle dizi mizi
adamı dinden imandan çıkarır bölelerikötükedihüso
özellikle internetle yeni tanışan erkeklerde olur bu aman diim dikkat işi gücü yoktur onların internette ölesine takılıoz derler bi gün bakarsın bi kadının eteğine takılmış meğer
allahım sen fırsat verme bak şimdi asabım bozuldu akşam akşam:kızgın:

Back
X