Evli olupta sanal sohbet yapanlar,sizce bu bir aldatmamidir yoksa degilmidir?

kesinlikle aldatmadır bedenen flört etmesede ruhuyla bu şekilde flört eden bir sürü insan var şekilci olmamak lazım...

eylul77
baya genislik ister demissin ..
Bence genislik degidlir bu .sadece anlayistir .bana güvenmese
akili davrandigimi bilmese müsade eder mi yada ben edermiyim . Ne bilim cocuk degiliz
evliyiz ama her ikimizin özel alanlari hala mevcut .herseyi kötüye yormamak gerek .

hayat senin guzelim nasil istersen oyle yasarsin sadece benim fikrim bu benim esim boyle birsey yapar yada bana izin verirse tabiki kotuye yorarim boyle bir ozel alan kabul etmem yani

aldatmadır kesinlikle benim bilgim dışında ssohbet ediyorsa ben bunda art nıyet ararım kımse kusura bakmasın konu ne olursa olsun hiç farketmez!!! elin adamıyla yada kızıyla ne ortak noktam olupta sohbet edebilirim ki CADIARZU
nerde yaşıosunuz yaşınız kaç yok efendim işiniz nedir fılan filan... çok saçma bu konuşmların sonu msn almakla fılan bıter sonra kamera fılan açılır uzarda uzar ...
ben böle bişeyi iyi niyetle düşünemem :oklava:

ruhen aldatmadir bencea.s
yaw simdi kkdaki sohbette kizlarla konusunca kocisimi aldatmis mi oluyorum kaydirigubbakcemile3
saka bi yana kizlar bence karsi cinsle hava su muhabbeti bile bana ters.sonucta esinin bilgisi yok,buda kandirmaca aldatmaca degil midir?illa fiziksel olucak diye bir sey yok,ruhen aldatmalar inanin insana daha cok koyar :kahve:

fiziksel olarak olmasada kesinlikle aldatmadır bana söylediği yada söylemediği şeyleri başka birine bir kadına söylemesi benim çok zoruma gider ben şunu düşünüyorum neden kadının düşmanı kadınlar acaba ?

bazen okeye giriyorum bende netten.ama evli olduğunu ısrarla vurguladığın halde sarkanlar beni deli ediyor genelde burdan bulmaya çalışıyolar kanımca aldatmak için ortammı sizcede bu tür yerler.

Evli olupta sanal sohbetlere giren bir erkekse kesin ordan bulduğuyla beraber olmak adına giriyordur bir kadınsa eğer ,bir arayış içindedir ve evli olupta arayış içine girmesinin altında yatan neden beni ilgilendirir,acaba kocanla konuşmak istediğin konuları konuşamıyorsunda sanal da bulduğun kişilere mi anlatmak, bunlımını çözmek istiyorsun derim

Bazi insanlar vardir esinin disinda birilerine ihtiyac duyabilir bundan daha dogal ne olabilir ki.Ben bir kere Cinsiyete göre ayrim yapmaktan yana degilim. ilk basta karsimdaki insanlarin kafa dengi olup olmadigina bakmaktan yanayim .Bencede insanin belli bir cevresi olusmussa bos bos chat yapmasi gereksizdir . Ama bana göre gerekisz olan ,bir baskasi icin yine gereksiz olmayabilir. Hersey amaca bagli .Ama kendini bazi nedenlerden dolayi böle daha mutlu hissediorsa , olmamasi gereken bir arayis icerisine girmiyorsa, Eslerde karsilikli olarak Sevdigine sonsuz güveniorsa ,anlayisla karsiliorsa ,sorun yok demektir.En azindan ben bööle düsünüyorum arkadaslar ..Her Bir düsünceye saygim sonsuzdur.Ben sadece kendi düsüncelerimi acikliorum.. Ben zaten genelde selin tersine yüzerim ne hikmetse:1rolleyes: .Artiik Alistim Walla ..

aslında biçimi we dozu önemli.ben de ewliyim we bazı forumlarda mesleki yada sosyal paylaşımlarda bulunduğum erkek arkadaşlarım war.eşim de haberdar.ewli olmak demek sadece hemcinslerinle diyalogda bulunmak değildir bence.sanalda da,normal yaşantıda da erkek arkadaşlar,sohbetler,paylaşımlar..olabilir..

Internet i kullanmak gercekten sorumluluk istiyor. Onun icin özellikle genclerin denetlenmesi cok önemli. Bizler iyiyi kötüyü ayirt edebiliyoruz. Interneti cogumuz güzel paylasimda bulunmak icin kullaniyoruz. Ama bazi sohbet alanlari cok seviyesiz. Bugün sanal sohbet yarin sanal seks olabilir. Cok dikkat etmeliyiz.

Bende ilk zamanlarda erkek ve kadin karisik bir siteye üye olmustum. Evli oldugumu ve bayanlarla sohbet etmek istedigimi acikladigim halde, erkekler durmadan yaziyordu. Bende ciktim ordan.

Sohbet eden arkadaslarida yargilamam, seviyeli olursa tabiki.

bence o da bir aldatmadir....aldatmak illaki cinsellikle olmaz...ic cekerek,cok begenerek bakmak da bir aldatmadir bence....hele de bazi kotu internet sitelerinde igrenccccccccccc seyle oluyor,duyuyoruz...
Allah colugu cocugu boyle kotu seylerden korusun...

Aldatmak sadece fiziki olmuyor. Düşünceylede olabiliyor. Niyete bağlı tabiki ama senin niyetin sadece arkadaşlıktır karşı tarafınki ortalık karıştırmak.

şimdi ben.. sanalda erkeklerle konuşsam.. bu içten içe vicdan azabı yaratmaz mı?
aynı şekilde sevgilimde yapsa aldatma..
çünkü insanları internette arayıp buluyorsun.. karar veriyosun seçiyosun.
he facebook ta liseli arkadaşlarıyla konuşsa tabiiki de bu aldatma olmaz..

eşin rızası dışında ve hatta habersiz yapılan herşeyde sakınca vardır.
ve bir tür aldatmadır.
hem evliyken ne gerek var yabancı erkeklerle konuşmaya.
buna gerek duyan insan zaten evliliğinden tatmin olamıyor demektir bence.......

bence niyet önemlidir sanal sohpet ortamlarında herkes birbiriyle konuşur bende konuşurum ama tutup da adımı kimliğimi vermem bi okey ortamına girersiniz adınızı yaşınızı nerden katıldığınızı söylersiniz (genelde hepsi yalan olur) arada birbirinizi tbrk eder tşk dersiniz ....

eee şimdi bu aldatmaysa ben eşimi defalarca kez aldattım ki eşimde beni aldatmış oluyor ....

heee ama niyet farklıdır o zaman konuşmaya bile gerek görmem ben

internetmiş sanalmış hepsi bahane önemli olan insanın içindekidir bence !!!

Aldatmadır bana göre...
Aldatmak illaki başka biri ile yakınlaşmak yada başka birine aşık olmak değildir..
Eşin arkasından yapılan her iş aldatmaktır.

Back
X