- 6 Nisan 2010
- 312
- 158
- 303
- Konu Sahibi Karanlik111
-
iyi ki yapmamaşısın ben aptallık ettim yavrumu böyle bir aileye getirdim..sırf o var diye boşanmayı bile düşünemiyorum..Çocuğum yok üç yıldır hır gür pişmanım evet
Neden hemen bebek yaptınız kiaşık olup evlendim her seye göğüs gerdm her seyini kabullendm ne oldu?cehennemdeyim şşu an ve ona göre o haklı ben haksızım...keşke hiç evlnemesydim diyemiyorum dünya tatlısı bir bebeğim var.ma böyle mutsuz bir ailede nasıl buyur bilmiyorm.bir arada kalıp rol mğ yapmalı.ben akıllı bir insandım nasıl bu hale getrdm kendimi..öyle pişmanımki...anlatsam olanları eminim direk ayrıl dersiniz.anlatacak gücüm hiç yok.kırgın ,üzgün mutsuz huzursuzum..
Içim gidiyor çocuk diye ama kavganın ortasına çocuk getirmeye cesaretim yok , boşanırsam da bi daha çocuk yapacak fırsatım olmazsa diye korkuyorum , Araf ta bir hayat yaş 32 ...... Gençliğim ....iyi ki yapmamaşısın ben aptallık ettim yavrumu böyle bir aileye getirdim..sırf o var diye boşanmayı bile düşünemiyorum..
ah canım keşke.benim hiç umudum yok.o kadar yorgunumkii3 aylik evliyim mutsuzum milyon kere pismanim keske hic evlenmeseydim diyorum
keske esimi hic tanimasaydim
Keske bu kadar erken davranmasaydim
Esimi sevdim evlendim.
Keske onu sevmeseydim
Okadar kirginim okadar yorgunum ki henuz 22 yaşındayım evliligimin en tadli gunlerini cehennem gibi geciriyorum.
Ama kocaman bi pismanlik var elimde
zamani keske geriye alabilsem
keske o bekar neşeli mutlu kiz olabilsem.
eski beni me kadarda cok ozledim.
Rabbim beni bu evlilikle mi siniyor bilemiyorum yinede bu gunume sukur.
umarim bi gun hersey geçer bunu allahtan diliyorum.
dua edelim birbirimiz icin.. derdi veren rabbim dermaninda verir.
belki bi gun bizide guzel gunler bekler.
umut ediyirum
biliyorum çünkü ben de öyle bir ailede büyüdüm.boşansalar derdm hep o kdr kavga gürültü. ne kadar düşüncesizce davrandığıma inanamıyorum.aşk ne beter ve ne aptalca bir duyguymuş! sanırım sonumuz oraya gidiyor.anlamıyor anlatamıyorum..hep haklı hep benden bekliyor her seyi..Emin olun o çocuk böyle huzursuz bir ailede büyümektense boşanmış olmanızı tercih edecektir ilerde...
yapma inan bana çocuk dünyanın en güzel şeyi ama onu mutsuz ve huzursuz bi aileye getrmek büyük haksızlı.Içim gidiyor çocuk diye ama kavganın ortasına çocuk getirmeye cesaretim yok , boşanırsam da bi daha çocuk yapacak fırsatım olmazsa diye korkuyorum , Araf ta bir hayat yaş 32 ...... Gençliğim ....
ailesi muhteşem insanlar.annesi belki benm anenmden daha ok sever beni.eşim hep kendine göre haklı bir insançhep hşizmet bekler.klasik türk ailesiymişiz!! normalde çalışıyordum bebek olnca evdeym bir işe elini sürmez.hamlyekn inadına yapar gibi şundan mı yardm istesek gömleğimi ona mı ütğületsem der delrtirdi beni.evlenmeden önce kıskançıklıları.her sey için ondan izin alacakmışım.izin haber verme değil bir de! hamilelğimde bile burnmdan getrdi kavga gürültü.ona göre hep haklı ama ben asiymişm dik kafalıymışım! ya en son olayı anlatıyım yemek yedk bebek bişr yanda bulaşkları topluyorm her yer dağınık kahve istedi bende tamma deidm işimi bitireym beraber içelm diye düşünmüştm.vay efenm kahvesi nerde kalmışmış bi kahve keyfi varmş akşama kadr çalılşıyromus yoruluyormuşş bulaşık kalsınmış 2 dk kahve yapıp içelimmiş...ne olurmus sanki ev dağınık kalsa kahvemizi içsekmiş.içime sinmiyor öyke işimi bitirip rahatça içerz düye düşünmüştm dedim amabi ton laf bağırma çağırma.böylede saçma işte! bu bir örnekti bunun gibi o kaddaar çok var ki anlatamam..emir vererek konusuyormuşum azarlıyormusum.napıyım sınırlarımı zorluyor! saygı zorla kazanılmazki!mutsuz kadın mutlu edemez kimse kusura bakmasın.!
aşık olup evlendim her seye göğüs gerdm her seyini kabullendm ne oldu?cehennemdeyim şşu an ve ona göre o haklı ben haksızım...keşke hiç evlnemesydim diyemiyorum dünya tatlısı bir bebeğim var.ma böyle mutsuz bir ailede nasıl buyur bilmiyorm.bir arada kalıp rol mğ yapmalı.ben akıllı bir insandım nasıl bu hale getrdm kendimi..öyle pişmanımki...anlatsam olanları eminim direk ayrıl dersiniz.anlatacak gücüm hiç yok.kırgın ,üzgün mutsuz huzursuzum..
Içim gidiyor çocuk diye ama kavganın ortasına çocuk getirmeye cesaretim yok , boşanırsam da bi daha çocuk yapacak fırsatım olmazsa diye korkuyorum , Araf ta bir hayat yaş 32 ...... Gençliğim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?