- 6 Aralık 2014
- 336
- 227
- 48
- Konu Sahibi Karanlik111
-
Tamam. Sen evlendikten sonrada gel yaz buraya nasıl alttan alabildigini canım....Ya ben bekarım ama bişey sorucam hanımlar . Tamam hepiniz kocanızı suçluyosunuz ama bide onun gozunden bakın acaba o ne düşünüyor . Bana göre sorunlar hiçbir zaman tek taraflı değildir . Acaba sorun neden kaynaklanıyo bi onu bulun sonra bakalım biraz eşinizin suyuna gidin eğer oylede olmuyosa demekki karşıda suç vardır demektir . Bilmiyorum evlenmedim ama benim düşüncem bu yönde
Genelleme cok yanlış. Ne erkekler var iki değil isterse ikibin güzel laf olsaAynen oyle cnm. Neler yasadik neler. Kavga ederiz cikar gider. Aramaz sormaz. Ben arardim msj atardim cevap verme zahmetinde bulunmazdi. Pesinde kosardim cunku. Ama simdi en ufak tartismada ciks gitse bile o msj atar napiosun diye. Yada konusmak icin sebep arar bisey lazimmi diye arar falan bi cok sey var. Ama hersey bizim elimizde. Cok sukur buyuk seyler atlattik gecti gitti. Her ailede sorunlar var ama inanin kadinin aklini calistirmasi gerek.cunku erkekler o kadar detayli dusunemiyo ve onlari yumusatmak iki guzel soze bakiyo
Keşke ben de böyle diyebilseydim en azından.....Aynı durumdayım :/ evli mutsuz çocuksuz
Konu sahibi bi önerim yok bende bulamadım çünkü
Aklımdan ruhum dan Hayatımdan herseyimden oldum...herşeyimi bitirdi bu adamla evlilik. Bide aile sülale hepsi
biz bu hafta yine terapiste başladıkOfff ayni ben. 33 yasindayim. 8 aylik evliyim. Nerden tutsam elimde kalan bir evlilik. İyi yani yok. Evlenmeden cok iyiydi. Ayni evde yasamadan taniyamiyosun. Rol yapmis cok. Hamile kaldim. Dusuk yaptim. Bu belki bi isaretti. Bosansam bi daha evlenmezsem cocuk yapmadigima pisman olur muyum diyorum. Ama bi daha denemek de istemiyorum. Kafam karmakarisik.
kalksın kendi yapsın kahvesini o zaman. çok sinirlendimailesi muhteşem insanlar.annesi belki benm anenmden daha ok sever beni.eşim hep kendine göre haklı bir insançhep hşizmet bekler.klasik türk ailesiymişiz!! normalde çalışıyordum bebek olnca evdeym bir işe elini sürmez.hamlyekn inadına yapar gibi şundan mı yardm istesek gömleğimi ona mı ütğületsem der delrtirdi beni.evlenmeden önce kıskançıklıları.her sey için ondan izin alacakmışım.izin haber verme değil bir de! hamilelğimde bile burnmdan getrdi kavga gürültü.ona göre hep haklı ama ben asiymişm dik kafalıymışım! ya en son olayı anlatıyım yemek yedk bebek bişr yanda bulaşkları topluyorm her yer dağınık kahve istedi bende tamma deidm işimi bitireym beraber içelm diye düşünmüştm.vay efenm kahvesi nerde kalmışmış bi kahve keyfi varmş akşama kadr çalılşıyromus yoruluyormuşş bulaşık kalsınmış 2 dk kahve yapıp içelimmiş...ne olurmus sanki ev dağınık kalsa kahvemizi içsekmiş.içime sinmiyor öyke işimi bitirip rahatça içerz düye düşünmüştm dedim amabi ton laf bağırma çağırma.böylede saçma işte! bu bir örnekti bunun gibi o kaddaar çok var ki anlatamam..emir vererek konusuyormuşum azarlıyormusum.napıyım sınırlarımı zorluyor! saygı zorla kazanılmazki!mutsuz kadın mutlu edemez kimse kusura bakmasın.!
haklısın ya sırf bu özellikler bi insanı veya kötü yapmaz tabii ki. Teşekkür ederim canım cevabın için inşallah esin istediğin gibi olur.Canim benim eşim ev süpürge tutar bulaşık lari makineye atar yemek yapar çamaşır ütü yani yorgunum diyelim veya o gün canım istemedi rica minnet yapar ama gel gör ki saygısız ve hersey bende bitiyor o zaman
haklısın ya sırf bu özellikler bi insanı veya kötü yapmaz tabii ki. Teşekkür ederim canım cevabın için inşallah esin istediğin gibi olur.Canim benim eşim ev süpürge tutar bulaşık lari makineye atar yemek yapar çamaşır ütü yani yorgunum diyelim veya o gün canım istemedi rica minnet yapar ama gel gör ki saygısız ve hersey bende bitiyor o zaman
Evet.Ovvv...kac senelik evlisiniz acaba..cok cekmissiniz belli..
ztendertleşelim diye açtım konuyu yoksa öneri filan hepsi hikaye canım.adam aynı adam sonuçtaAynı durumdayım :/ evli mutsuz çocuksuz
Konu sahibi bi önerim yok bende bulamadım çünkü
ya kahve konusu zatençoook bssit bir örnekti emin olun o bizim en basit sorunumuz!esiniz de hakli siz de haklisiniz bu kahve konusunda.
ama iletisiminiz cok sagliksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?