evli ,pişman ve mutsuzlar..dertleşelim mi?

eşimin üvey anneside çok pis aynı anlattığın gibi..
ne denirki bilemedim Allah yardımcın olsun

eşimin üvey anneside çok pis aynı anlattığın gibi..
ne denirki bilemedim Allah yardımcın olsun
Benim kocam da ikna edemiyorum.6 seneden beri. Biktim sikldim hasta oldum. 10Bgunden beri konuşmuyoruz.(kaynana ile)

Boyle bi baslik arıyordum ne zamandir.arkadaşlar valla hayattan soğudum.ikibuçuk aylık da bir kızım var üç yıllık evliyim bu aralar herşey daha da kötü.çocuğuma da yansiyo kaynana falan yok ama ışte olmayınca olmuyor bu evlilik denen şey..

Niye sogudun ki?

Bende bu aralar kötüyüm 8 yıllık birliktelikten sonra evlendik eşimle 7 aydır evliyiz. Üstelik ailemi hayatımı herşeyimi bırakıp 17 saat uzakta bi yerde yaşamayı bile zar zor kabul ettim işi gücü burada yeni kurmaya başladığı için. Ailesine yakın kendi memleketinde olmak istedi hep. Ailesi her konuda destek olmaya çalıştılar ancak eşim sorumluluk almamış hiç 30 yaşına kadar üniversitesidir askerliğidir her bi anında destek oldum maddi manevi hep yanında oldum birlikteliğimizde. benim şehrimde okulda tanışmıştık. eşim uzakta diye ailesinden yapmadığım fedakarlık kalmadı ailemi bile karşıma aldım çünkü o dönemlerde de hep çok ağladım. sonra değişebileceğini düşündüm evlendik ve büyük bi hatayla buraya gelmeyi kanul ettim sonuç ev arkadaşlığından öteye gidemedi bu evlilik. Kavgalar , anlayışsızlıklar, maddi sorumsuzluklar. sen onu ödiceksin ben bunu. yaptığı düğün masrafları hepsi başıma kakıldı. benimde aile hayatım rahattı her konuda desteklerdir her verdiğim kararın arkasındalardı maddi manevi çok iyi durumdaydım. Evlenip buraya geldikten sonra ailemi ziyarete gitmioruz neden , kirayı sen ödüosun neden eksik , bir kavgada eve aldıklarını kullanmicam bundan sonra . Balayı istiosunda çok masraf gerek varmı, fotoğrafımız bile yok . geçen düşük yaptım ne yanımda oldu ne halimi hatrımı sordu , üstüne o gün kürtaj parası için benle kavga etti. evlendiğimizden beri haftanın 5 günü kötü 2 günü iyi en sonunda kürtaj olayından sonra yeter artık bıktım anlayışsızlığından bişeye ihtiyacın varmı nasılsın diye sormamandan bitti ya dedim. çünkü çoğu akşamda arkadaşlarıyla çıkıp sabaha karşı geliodu eve. yalnız başıma hem iş güç hem kira hem sorumluluğun s si dahi olmayan bi koca yalnızlık gurbet kayıplar kafayı yemek üzereydim. Sonra zaten bittimi dedi ve eşyalarını toplayıp ailesinin evine gitti üstüne bütün masrafları kendin ödersin artık dedi. 2 haftadır yok evde. işim dolayısıyla yaza kadar burda olmak zorundayım. Nasıl olacak bilmiyorum. baban baksın sana artık deyip gitti yalnız başıma bilmediğim bi memlekette neişim bar diye sorguluyorum her gün. Bide arada benim yanım kocamın yanıdır ne yaparsa yapsın ses çıkarmam mutlu olcam diosan dönerim dio olmadı bak başının çaresine. İnsan gururuna yediremiyo. yazıklar olsun diyorum geçen yıllarda ona harcadığım emeğe. Ailem arkamda işim gücüm var boşanmak mesele değilde insan üzülüyor yapamazsın sen diyenleri dinlemeyice. Hayırlıs..

niye yapamayacakmışsınız.yalnızlıksa yalnızlık.yanında biri varken yalnız olmaktansa gerçekten yalnız olmayı yeğlerim.zerin,zden sorumluluk gitmiş yük gitmiş resmen o endir ya! kalkın ayağa boşverin öyle birinden kurtulduğunuza şükredip devam edin.yalnız sinemaya gidin mesela inanaın keyifli ya da tiyatro. e madem maddi gücünüz var yazılın spora,hobilere yalnız kalmayın.
hazır gitmiş adam hiiiiçç üzülmeyin bakın ciddi söylüyorum çocuk da yokken yol yakınken dönün bu ızdıraptan tabii hayat sizin ama ben olsam inanın kurtuluğuma şükrederdim..hele ki çocuk yokken..

Hayır.. Birkaç defa o raddeye geldik. Ama çocuk olunca zor. Hayat zor. Aileler var filan.. Off.

Hayır.. Birkaç defa o raddeye geldik. Ama çocuk olunca zor. Hayat zor. Aileler var filan.. Off.
Selam görür müsün mesajımı bilmiyorum yine de yazmak istedim... Nasılsın yavrum nasıl sen iyi misin her şeyden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…