- Konu Sahibi Karanlik111
-
e bu durumda çocuğa kıyma denecek durumun bişe yok gücün varsa boşan o adamdan koca olmaz hadi neyse de baba hiç olmaz işte en kötüsü o ...Bende severek evlendim. Ailem basta istemedi. Once mesleğini eline al ddiler ben dinlemedm. Neyms seviyormusum. Hersey guzeldi baslarda. Kiyamazdi bana aglama dayanamıyorum derdi. Simdi oyle degil kendi aglatiyo beni. Kimseye anlatamıyorum. Dunyalar guzeli bi kizim var. O olmasa cekip gidecegim ama ona dayanamiyorm. Aileme de gidemem. Burda da kalmak istemiyorm. Esimi seviyorm o da beni seviyo ama bana soyledikleri davranislar mahvediyo beni. Cocuk agladi die kavga ediyo cocuk bagirdi die kavga ediyo. Sofrayi ayri kur agliyo sizinle yemek yemek istemiyorum dio. Yoruldum artk dayanack gücüm kalmadi. Ben eşimi tutunacak dal olarak gördüm ama o dalda ki tüm kötülükler elime batiyom canim cok yaniyo. Tükendim bittim. Ölmeyi bile istiyorm. Kizimin gozune bakinca eriyorm. Onn sucu yok onu birakamam. Ama napacgmi bilmiyorum
ayynneen!!evlenmek kötü birşey. şimdiki aklım olsa evlenmezdim. bekar olmak süper. koca derdi yok kaynana görümce elti derdi yok, gez toz oof of..
neden 10 saat uyuyor? ilaç mı kullanıyor?Ya herkes mi pişman 9 ay oldu evleneli ve pişmanım. Ben 33 o 35 yaşında ama sanki 16 yaşında ergen işe bile annesi zorla tlf uyandırıyor ben karısmıyorum bile artık çünkü ağır hasta bence bir insan on saat nasıl uyur ya, bi sorun varken olmamış gibi nasıl davranır nasıl böyle sorumluluklarından kaçar kapıyı çarpıp gidince herşey bitiyor mu bütün sorunlar bitiyor mu . Anneler oğullarınızı vasıfsız yetiştirip başımıza bela ettiniz
burdayızBirileri var mi çok moralim bozuk dertleşsek
Nefret ediyorum ondan.. resmen beni olmadığı birine inandırmış. bir insan neden birinin ömrünü çürütmek için biriyle evlenir ki. okumuş etmiş mesleği olan bir kadınım ben. şimdi dayak yiyor her türlü küfre hakarete maruz kalıyorum allah onun belasını versin.. bunun için miydi yani.. sırf birinin hayatını mahvetmek için neden evlenir bir insan.. nefret ediyorum ve bitmiş durumdayım ölürsem sebebi eşim olacak pisliktir. hakkımı helal etmiyorum.
yoksayınca ya da karşısındakini bi şekilde susturunca sorunlar bitiyor sanıyorlar..Ya herkes mi pişman 9 ay oldu evleneli ve pişmanım. Ben 33 o 35 yaşında ama sanki 16 yaşında ergen işe bile annesi zorla tlf uyandırıyor ben karısmıyorum bile artık çünkü ağır hasta bence bir insan on saat nasıl uyur ya, bi sorun varken olmamış gibi nasıl davranır nasıl böyle sorumluluklarından kaçar kapıyı çarpıp gidince herşey bitiyor mu bütün sorunlar bitiyor mu . Anneler oğullarınızı vasıfsız yetiştirip başımıza bela ettiniz
NEZAMANDIR EVLİSİNİZ PEKİNefret ediyorum ondan.. resmen beni olmadığı birine inandırmış. bir insan neden birinin ömrünü çürütmek için biriyle evlenir ki. okumuş etmiş mesleği olan bir kadınım ben. şimdi dayak yiyor her türlü küfre hakarete maruz kalıyorum allah onun belasını versin.. bunun için miydi yani.. sırf birinin hayatını mahvetmek için neden evlenir bir insan.. nefret ediyorum ve bitmiş durumdayım ölürsem sebebi eşim olacak pisliktir. hakkımı helal etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?