Evli sevgili evlenme teklif etmiş

Bende karşılaştım böyle bir durumla adama kimliğinin resmini yolla dediğim de ön taraf kendi bilgileri arka taraf başkasının bilgileri
Bir şekilde öğrendim evli olduğunu,itiraf da etti
Benim dışımda baska kadinlari da kandırdigini itiraf etti eşine ulaşıp herseyi anlattım.
Sonra ne oldu bilmiyorum,allah korusun böyle insan görünümlü şeytanlardan

Yüzük gerçek mi acaba? Karısına böyle bir şey yapacak kadar adi birinin size gerçek bir pırlanta alıp ilişki bittiği hâlde geri istememesi tuhaf.

Şimdi ne yapacaksınız peki, kadını durumdan haberdar etmeyi düşünüyor musunuz?

Adam evlimiymiş???

Ben böyle adi birine neden yüzüğü geri göndereyim de maddi açıdan da bi güzel rahatlatayım ki diye düşünürdüm. Bozdurup ihtiyacı olan birine yardım ederdim vallahi.

Boşversene ne yüzüğü göndermesi. Aldığı zamanına saysın gerzek. Konularını biliyorum sapan adamlara denk geliyosun gerçekten. Umarım iyi olur her şey.

siz onun evine hiç gitmediniz mi? davet etmedi mi? erkekler yalnız yaşayan kadınları bunun için kullanıyor.

Yüzük de sahte olabilir kontrol ettirin Şaka bi yana ben olsam ulaşırdım eşine ama sizin tercihiniz. Yazık ya şerefsiz adam çoluk çocuğunun rızkından kesip neler yapıyor

Yakınlaşma oldu da cinsel ilişki olmadı o tarz Allah'tan.geri mi göndersem sertifika var kızlar gerçek yuzuk

Ayrılalı on gün oldu yeni ogrendim beraber iken öğrensem farklı olurdu sanirim
Senin akrabanın yakın arkadaşı değil mi?
Size neden söylemedi akrabanız?

Akrabam bilmiyordu bizio da konuyu şimdilik saklayalım dedi bu ne cesaret dahası yakın arkadaşları ile tanıştım . Bu adam geceleri evde benle konuştu ya

Evlenmek için evlenme teklifi etmedi tabi ki. Muhtemelen güven kazanmak içindir. Bir süre oyalanıp gününü gün edip sizi suçlu çıkartacak bir bahane bulup ayrılacaktı zaten. Ama bence karşı tarafın eşi bunu bilmeli. Size yapıyorsa kim bilir kaç kişiye daha yapmıştır/yapacaktır. Yazık kadıncağıza.

Normalde yollayacaktim ama iş adresi var sadece. Bu nasıl manyaklik ya
Ev adresini bilmediğiniz bir ay sevgili olduğunuz biriyle evlenme teklifi aşamasına gelip de (üstelik yüzük sizde olduğuna göre kabul etmişsiniz) aa evliymiş diye şaşırmak neden?

Ev adresini bilmediğiniz bir ay sevgili olduğunuz biriyle evlenme teklifi aşamasına gelip de (üstelik yüzük sizde olduğuna göre kabul etmişsiniz) aa evliymiş diye şaşırmak neden?
Açık adres bilmek farklı oturduğu semti evi bilmek farklı. Siz açık adres biliyor musunuz bir ay içinde? İş adresi biliyorum. Kaldı ki kabul ettim demedim ısrar etti yüzüğü aldım zamanı gelince takarsın dedi erken dedim diye

Açık adres derken kapı numarasına kadar bilmeyebilirsiniz ama karşınızdaki insandan gelen pırlanta yüzüğü alacak seviyedeyseniz adresini evinin konumunu bilirsiniz.
Nereden baksanız falsolu bir ilişki zaten. Şaşırmanız tuhaf geldi. Şaşırmış olmak için şaşırmış gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…