Adam evlimiymiş???Kızlar bir önceki konumda bahsetmiştim. Bir ay görüştüğüm eski sevgilim bir ay sonra pırlanta yüzük ile evlenme teklif etti, sonra yüzüne telefon kapattim diye benden soğuduğunu söylemişti. Sonraki bir ay da ilişki ayrıl barış telefonla gitti en sonunda baktım olmuyor ayrıldık.
Yüzüğü geri istemedi ama ben gönderecektim öyle karar verdim ve Bingoo
Adam evli ve nasılsa karısı bunu bilmiyor. Adam sabah geliyor eve kadın nasil merak etmez.
Beş sene cikmis on senelik evliymis
Üstelik arkadaşları da söylemedi bu durumu. İki yakın arkadaşı ile tanıştım m
Evli adam çapkınlık yapar aldatır da evlenme teklifi nedir yahu
Sadece kadına yazık değil ki sizede yazık olmus. Hem cinsel ilişkiye girmissiniz yazdığınıza göre adamla hem duygusal darbe yemissiniz. Bir daha daha dikkatli olun.Eşi çalışmıyor üç çocuk varmış kadına yazık ya
Senin akrabanın yakın arkadaşı değil mi?Ayrılalı on gün oldu yeni ogrendim beraber iken öğrensem farklı olurdu sanirim
Ev adresini bilmediğiniz bir ay sevgili olduğunuz biriyle evlenme teklifi aşamasına gelip de (üstelik yüzük sizde olduğuna göre kabul etmişsiniz) aa evliymiş diye şaşırmak neden?Normalde yollayacaktim ama iş adresi var sadece. Bu nasıl manyaklik ya
Açık adres bilmek farklı oturduğu semti evi bilmek farklı. Siz açık adres biliyor musunuz bir ay içinde? İş adresi biliyorum. Kaldı ki kabul ettim demedim ısrar etti yüzüğü aldım zamanı gelince takarsın dedi erken dedim diyeEv adresini bilmediğiniz bir ay sevgili olduğunuz biriyle evlenme teklifi aşamasına gelip de (üstelik yüzük sizde olduğuna göre kabul etmişsiniz) aa evliymiş diye şaşırmak neden?
Açık adres derken kapı numarasına kadar bilmeyebilirsiniz ama karşınızdaki insandan gelen pırlanta yüzüğü alacak seviyedeyseniz adresini evinin konumunu bilirsiniz.Açık adres bilmek farklı oturduğu semti evi bilmek farklı. Siz açık adres biliyor musunuz bir ay içinde? İş adresi biliyorum. Kaldı ki kabul ettim demedim ısrar etti yüzüğü aldım zamanı gelince takarsın dedi erken dedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?