Evli sevgili evlenme teklif etmiş

Konu yüzüğü geri vermekse açık adrese gerek yok. Önünden geçtiği markete bile bırakılabilir

Ya arkadaşlar yüzüğü geri ver vs yazmışlar geri falan vermeyin bir kanıt olsun elinizde o iğrenç adam belki de o yüzüğü zavallı eşine götürecek?! Ki bu kadar midesiz biri yapabilir bile. Siz lütfen sosyal medyadan vs o erkek bozuntusunun eşine ulaşın fotoğrafınız Mesajlar vs varsa kendisine iletin. Herhangi bir boşanma konusunda da lütfen şahitlik yapın. Bazı erkekler paçayı çok ucuz kurtarıyor olan zavallı kadınlara oluyor. Siz ucuz atlatmıssınız ya o midesizin zavallı eşi ?

Sabah eve gidiyor derken? E 1 aydır tanıdıgınız adama bu kadar yüz verirseniz olacağı bu

Ay gerizekalııı....Salak herif ya angut

adam hakkında doğru düzgün birşey bilmeden sabaha kadar takılıyorsunuz sizi çok cesur buldum. evli değil katil de çıkabilirdi daha yaşadığı yeri bile bilmiyorsunuz ama teklif falan kabul edilmiş.

1 aylık tanıdığınız birinin teklifini de kabul etmek cesaret ister.

Erkekler birbirlerinin pisliğini kapatmak için yarışırlar
Karısı hamile adam için kız istemeye gideni duydum ben
Kız kaç ay tedavi oldu ben bundan sonra nasıl birine güveneceğim diye
Allahtan korku yok yeminle

Acaba 2. Eş olarak mı düşündü.
tartışmalı konu başlatmak istemiyorum.
hiç görüş inanış tartışması başlatmayalım arkadaşlar sadece merak ettim. Acaba bu adam öyle bir ihtimalle mi yaptı bunu.
Bazı insanların böyle şeyler yaptığını biliyorum. Son zamanlarda Çok Duydum. Başka ev açıyorlar ikinci eşe.

Ben adamda değil sendeyim...1 aydır tanıdıgın ve daha evli bekar araştırması bile yapmadıgın bi adamın sabaha dek senin yanında ne işi vardı?

Sabaha kadar arkadaşlarında takılıyor beni de arıyor anlamında dedim ya da sahile iniyor beni arıyor gece ikiye kadar konuşuyor sabaha kadar takilamam zaten eve gitmiyor hiç . Ama hep bir arkadasinin evinde

İşyerini adını soyadını biliyorum kimliği de gördüm evli yazmıyor zaten evi de semt olarak biliyorum evine gitmedim adamın nerden bileyim evini

Sabaha kadar arkadaşlarında takılıyor beni de arıyor anlamında dedim ya da sahile iniyor beni arıyor gece ikiye kadar konuşuyor sabaha kadar takilamam zaten eve gitmiyor hiç . Ama hep bir arkadasinin evinde

Eşi memlekete falan gittiği bi donemdir o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…