evli sevgili

yazık yazık bu arada ODTÜ olunca daha zeki olması gerekmiyor muydu bu arkadaşımızın....

niye bunu yapıyorsunuz kendinize.......evli bir insandan vazgeçmenize engel olan ne.......ünlü olması mı......
yuva yıkanın yuvası olmuyor.......
londrada böyle hayatlar var.....keşke oradan dönmeseydiniz.......sanırım kurguladığınız hayatı sunamadı sevgiliniz......

kim ise bu ünlü merak ettim
sicilini anlatmana lüzum yoktu, ha aklı basında oldugunu kanıtlamak istediysen o baska..
yanlışlığın farkındasın zaten.. yapman gereken ortada..
odtu de okusa ne olur ki ? :) bir erkege hemde EVLI bir erkegin evdeki süsu oldukdan ve buna razi geldikden sonra okulmus ismis bos :) bunu okumayan koylu biri yapsaydi neler denirdi bilemiyorum neyseeee

Vay be! Bir sayfadaki yorumları okuyana kadar iki sayfa doluyor. Yahu arkadaş atraksiyona bakın hele!

senı almıcak bu adam
colugu cocuguyla mutlu farkındasın degıl mı
senınle canı ısterse gorusur hak talebın yok
hıc bır zaman gelınlık gıyememek metres hayatı yasamak mı guzel
eksık kalamamk ıcın
bu aksam da o karısıyla yatacak bılıyosun degıl mı
sen pekı o adam ıcın nesın ozel ıhtıyaclarını karsıladıgı zaman degerlendırdıgı bırı
onu sevmedıgını soyluyordur mutlaka ama o onun esı
tapu gıbı nıkah cuzdanı var .. eksıgım dıyosun ya evet onun soyadına gıremıceksın hıc bır zaman
boyle devam et eksık kalamamk ıcın akıl saglıgın ruh saglıgın eksık yasa
bence hata yapıyosun
ısıne gıt gel adamla bagını kes ve rahat rahat kocam dıyebılecegın cocugunla esınle yasıcagın bır hayat kur
ya da eksık kalmamak ıcın karısının yanından ayrılmasını bekle

cezbeden neydi peki ünlü olması mı? yani bir insan ( büyük konuşmak-yargılamak istemiyorum) başkasına ait bir şeyi nasıl sevebilir, nasıl sahiplenebilir ki? garip yani

Gecen hafta yazdigi mesajlari okuyunca gercek olabilir mi sorusu geldi aklima. Fake konu acmak icin bir hafta beklemez heralde. Metres oldugu icin eziklik hissedip statusunu anlatmaya calismis olabilir ondan cv verdi heralde
işte bende o msjlarına baktım konu sahibi gayet gerçek ve ciddi.galiba bakın ben neyim aslında ama demeye getirdi de daha beter oldu bence.aklı başında birinin kabul etmeyeceği bi hayatı yaşıyor.

O değildir çünkü o bekar

Kaya Çilingiroğlu dice ama oda Ferrari den boşandı
Acaba hircinkiz icinmi boşandı
Ayy olabilirmi hani gorusmiyorum demis ve bu ara Hulya avsar deniz altindan foto paylasiyor Kaya Cilingirle ayyy kesin Kaya kesin
dedikoducu geldi haniiiiiim

sizlerle konu paylaştığıma pişman oldum. ne takipçi için fake konu açmadığım kaldı, ne yalancılığım. farklılıklara yargılamadan yaklaşmanızı öneririm. gerçekten cvp yazanlara teşekkürler. sizlere iyi akşamlar.

işte bende o msjlarına baktım konu sahibi gayet gerçek ve ciddi.galiba bakın ben neyim aslında ama demeye getirdi de daha beter oldu bence.aklı başında birinin kabul etmeyeceği bi hayatı yaşıyor.
Evet gercek olabilir.. Yapmasi gerekeni de biliyor zaten. Konuyu niye acti onu anlamadim yine de. Zaten ayrilmak istiyomus

Hircin ben vazgectim gecen haftaki mesajlarini gorunce fake yaftasindan, gercek oldugunu dusunuyorum. Peki madem ayrilman gerektigini zaten dusunuyosun, bu konuyu niye actin onu anlat

ben fake olduğunu düşünmedim ilk defa gerçekten bak. deminde yazdım ama cezbeden yönü ne oldu? nerde karşılaştın, nasıl başladı bu olay. belki sadece bir hayranlıktır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…