- 22 Eylül 2014
- 42
- 33
- 33
- Konu Sahibi hircinkizzz
-
odtü mezunusun ,yabancı bir şirkette genel müdür yardımcısısın,evli ve ünlü biri le birliktesin,onun için londradan istanbula geldin..
hımmm...tanıştığımıza memnun oldum bende ajda pekkan
valla tüm kalbimle konu sahte olsun istiyorum.yoksa burada heyy dostlar ben ikinci kadınım,sevgilim her gece eşiyle aynı yatağı paylaşıyor bende saf salak gibi onu bekliyorum diyecek bi genç kıza yuhh demekten başka bişey denmez.
O değildir çünkü o bekar
Kaya Çilingiroğlu dice ama oda Ferrari den boşandı
Acaba hircinkiz icinmi boşandı
odtu de okusa ne olur ki ? :) bir erkege hemde EVLI bir erkegin evdeki süsu oldukdan ve buna razi geldikden sonra okulmus ismis bos :) bunu okumayan koylu biri yapsaydi neler denirdi bilemiyorum neyseeeekim ise bu ünlü merak ettim
sicilini anlatmana lüzum yoktu, ha aklı basında oldugunu kanıtlamak istediysen o baska..
yanlışlığın farkındasın zaten.. yapman gereken ortada..
senı almıcak bu adamODTU mezunuyum. Yabanci bir sirkette genel mudur yardimcisiyim. Herseye aklum eriyor, baskasina verdigum akli kendimde uygulayamiyorum. Uc bucuk yildir evli ve unlu bir sevgilim var. Asigim. Onun icin londra'dan ist'a tasindim bir yil once. Bir yildir ev disinda hicbir yere cikmadik tanindigi icin biri gorur diye.. Ist'da cok yalnizim ve mutsuzum onun bana geldigi gunler disinda. Londra'ya da donemiyorum cunku o burada, donersem eksik kalacagim. Karisindan asla bosanmayacak defalarca konusuldu bu konu. Haftada 1-2 eve gelecek diye bekliyorum oyle gunler geciyor. Boyle yalniz ruh sagligim bozuluyor. Is disinda tamamen kimsesizim. Biri bana soylesin ben ne yapacagim!
işte bende o msjlarına baktım konu sahibi gayet gerçek ve ciddi.galiba bakın ben neyim aslında ama demeye getirdi de daha beter oldu bence.aklı başında birinin kabul etmeyeceği bi hayatı yaşıyor.Gecen hafta yazdigi mesajlari okuyunca gercek olabilir mi sorusu geldi aklima. Fake konu acmak icin bir hafta beklemez heralde. Metres oldugu icin eziklik hissedip statusunu anlatmaya calismis olabilir ondan cv verdi heralde
Ayy olabilirmi hani gorusmiyorum demis ve bu ara Hulya avsar deniz altindan foto paylasiyor Kaya Cilingirle ayyy kesin Kaya kesinO değildir çünkü o bekar
Kaya Çilingiroğlu dice ama oda Ferrari den boşandı
Acaba hircinkiz icinmi boşandı
Konu sahibi bizi merakta birakmasa da bas harfini söylese
vay anasını ,olacak işmi,benden sonra onun koynuna giriyo dimek ,yaktım seni barak.Videosunu gördüm pipisi var
Evet gercek olabilir.. Yapmasi gerekeni de biliyor zaten. Konuyu niye acti onu anlamadim yine de. Zaten ayrilmak istiyomusişte bende o msjlarına baktım konu sahibi gayet gerçek ve ciddi.galiba bakın ben neyim aslında ama demeye getirdi de daha beter oldu bence.aklı başında birinin kabul etmeyeceği bi hayatı yaşıyor.
Ayy olabilirmi hani gorusmiyorum demis ve bu ara Hulya avsar deniz altindan foto paylasiyor Kaya Cilingirle ayyy kesin Kaya kesin
dedikoducu geldi haniiiiiim
Hircin ben vazgectim gecen haftaki mesajlarini gorunce fake yaftasindan, gercek oldugunu dusunuyorum. Peki madem ayrilman gerektigini zaten dusunuyosun, bu konuyu niye actin onu anlatsizlerle konu paylaştığıma pişman oldum. ne takipçi için fake konu açmadığım kaldı, ne yalancılığım. farklılıklara yargılamadan yaklaşmanızı öneririm. gerçekten cvp yazanlara teşekkürler. sizlere iyi akşamlar.
ben fake olduğunu düşünmedim ilk defa gerçekten bak. deminde yazdım ama cezbeden yönü ne oldu? nerde karşılaştın, nasıl başladı bu olay. belki sadece bir hayranlıktır?sizlerle konu paylaştığıma pişman oldum. ne takipçi için fake konu açmadığım kaldı, ne yalancılığım. farklılıklara yargılamadan yaklaşmanızı öneririm. gerçekten cvp yazanlara teşekkürler. sizlere iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?