EVLİ SEVGİLİMİ MERAK EDENLER VE BİTTİ?

Hala mi kendinizi haklı çıkarmaya yönelik yazıyorsunuz..:KK34:
"Yok beni seviyordu; yok beni istiyordu; yok beni beni Bihterini.."
Size Allah akıl fikir ve vicdan versin diyorum.

Bu arada tabi ki adama uzak olmalıydınız.
Yapmanız gereken buydu.
Çünkü adam; Evli Evli Evli Evli Evli...

Son düzenleme:
Erkek arkadaşınız sizi o kadar çoooook sevmiş, o kadar aşık olmuş ki size metresliği layık görmüş, çooook büyük aşk çoook. Şaka gibisiniz cidden. Bence siz bu akılla çokta iyi yerlere gelmezsiniz haberiniz olsun. Kendinize metreslikten daha iyi gelecek hedefleri belirleyin artık.

Sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar benii ahahhshd
Sımsıkı sarılmışsa çok seviyordur :KK53:
Adama ayrılalım demişsin tamam deyip karısına gitmiş. :KK48:
O şimdi bir kadın daha geçti gitti, önümüzdeki maçlara bakalım diyordur. Yoksa aldatan her türlü aldatır. Sen eşini aldattığı ilk kadının sen olduğunu mu sanıyodun?

Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.

Aferim,bir madalya almaya hak kazandın😂 olması gereken şeyi öyle bir anlatmışsın ki bir fedakarlık yapmış gibi,bir marifetmiş gibi bir de takdir bekliyorsun.en başta dengin olmayan bir adamla yan yana gelmen abes,değer yargılarında bir sorun var.

Ayrıca genel algında da sorun var ki annenle sıkıntı yaşıyorsun.dünkü konunu okurken de ilk başta üzüldüm ama sonra evli sevgilin olduğu ortaya çıktı,konuyu tek taraflı dinlediğimi ve anneni de dinlesek farklı bir hikaye ortaya çıkacağını düşünüyorum.ya sen böyleydin annen senden illalah etti ya da annen böyleydi de en sonunda bu hale mi geldin bilmiyorum ama şu anda sağlıklı olduğunu,sağlıklı düşündüğünü sanmıyorum.toplumun normlarından sapmadan doğru ve kaliteli ilişkiler kurmak için yardıma ihtiyacın var

ama giderken sımsıkı sarılmışsınız yazık size ya:mad:
lutfen ayrılmayın, madem bu kadar seviyosunuz, arkadaşlar siz de destek verin bakın madem sarılıyolarmış, bakın çok seviyolarmış birbirlerini. yazık gunah ya.
rızkını bile yememiş adamın.
ne yapmış banka mı soymuş adam mı öldurmuş?
(ironidir)
DgEKC9zWkAE2S9A.webp

Bakın işte bende doğruyu buldum

Kimin dogrusuu buuuu bu onun doğrusu birazcık yalandır, onaylanmayi sever, konuları troldur.
Ama olsuuuun canı sağ olsun..

Elos Allah için diyom bak reis bol bol konu ac valla günümüzü senlendiriyon

Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
Bir madalya gönderelim size.

Bize ne
Ya bakalım başka ne maceraları olacak hahahahah
Bence bunları dizi yapalım senaryo çıkar ama sonra inandırıcılığını yitirir
Yemin ederim üzülüyorum ya

Back
X