EVLİ SEVGİLİMİ MERAK EDENLER VE BİTTİ?

Beynim basligi kac kere “eski sevgili” diye okumus kendi kendime diyorum kim niye merak etsin senin eski sevgilini ahhahahahahha kafam bile algilamiyor artik

Bu nasil bi piskinlik kendini o adamin karisinin yerine koy
Dusunsene bi giriyorum kkya kadinin teki kocamdan evli sevgilim diye bahsediyor............. korkunc..

Beynim basligi kac kere “eski sevgili” diye okumus kendi kendime diyorum kim niye merak etsin senin eski sevgilini ahhahahahahha kafam bile algilamiyor artik

Dusunsene bi giriyorum kkya kadinin teki kocamdan evli sevgilim diye bahsediyor............. korkunc..
Bende hala eski sevgili diye okuyorum 😂😂

Bi de hala beni seviyordu diyosun yahu adam EVLI evinde bir karisi var onu bekleyen onunla hala ayni yataga giriyor bosanmayi dusunmuyor sende beni seviyor diyosun

Cocuklarinin rizkini yemedim diyosun bu zamana kadar yiyip ictiginiz kendi cebindenmiydi

Konustukca batiyosun cidden..

Tövbe de

Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
En iyisisbi yapmışsınız bir arkadaşım yuva dağıtmadı diğe kadın eşinş terk ettikten sonra adamla sevgilioldu o bile suçluluk duyuyor duyamalı rabbim size hayırlı sadık eş versin yuva yıkanın yuvası olmuyor olsada eksik kalıyor bi şeyler o adamada Allah akıl fikir versn yavrularının yüzü suyu hürmetine bidahq yapmasın herkes vicdanı kadar 👍🏻

İradesiz bir adamin iradesiz bir kadinla askinin sezon finali gelmis bu dizi devam eder. Cok serefli biri olsa bosanir seninle iliski yasar. Bir de burada laf soyleyenlere laf etmissin
Dilerim kadin o erkek musfettesinin seref yoksunu yuzunu gorur, seni bulur ikinizr birden dava acar bosar tazminatini alir hem senden hem o erkeksiden. siz ikiniz de kirli tencere kirli kapak kavusir yuvarlanir gidersiniz.

Bi de hala beni seviyordu diyosun yahu adam EVLI evinde bir karisi var onu bekleyen onunla hala ayni yataga giriyor bosanmayi dusunmuyor sende beni seviyor diyosun

Cocuklarinin rizkini yemedim diyosun bu zamana kadar yiyip ictiginiz kendi cebindenmiydi

Konustukca batiyosun cidden..
Yahu adam sarılmış hiç mi aşka saygın yoook :halay:

Off çok dram annecim 🙄
Neyse bu da biseydir artık önünuze bakın su hayata kendinize biraz saygınız olsun .ve kesinlikle samimi söylüyorum psikolojik destek alın muhakkak almanız lazım çünkü bazı psikolojik problemler var belli iyi gelecektir size

Siz gercekten hakkina girmedigini mi dusunuyorusunuz. Adam kadar sizde suclusunuz. basks bir kadin kendini mutlu evliligi var alirken belki esini iste alirken esi sizin yaninizda. Baska bir kadin hayalleri evliligi ile oynanmasina hem goz yumdunuz, hem de bunu sagladiniz. Buraya gelmis sizi yargiliyorlar diye yaziyorsunuz. Yargilanirsiniz. Onunuze gelen her erkegi sevgili potansiyeli gorurseniz daha cok yargilanirsiniz ailenizde de arkadas cevrenizde de. Gercekten basiniza ne geliyorsa hak ediyor, olanak sagliyorsunuz. Siz hak ediyorsunuz gercekten. Kimseye doyle yorum yapmadim,kinamak istemiyorum ama siz hak ediyorsunuz. Dilerim bir gun ayni seyle yuzlesmek zorunda kalirsiniz, ki kalacaksinizda. Kimse yaptigini yasamadan gitmiyor bu dunyadan.
Ben burada kadin bekar sen sevgiline-kocana bakacaksin, kadinin sucu yok diyeni de cok duydum. Kimseye yaranilmiyor:KK12:

Back
X