- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
Ne kadar da sarılmayı seven bi adamEeeeee gecede karisina sariliyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar da sarılmayı seven bi adamEeeeee gecede karisina sariliyo![]()
Tammmmmm olarakKemalim yapmaz
Aynen sarmis basina belayi ahahhahahNe kadar da sarılmayı seven bi adam![]()
Yok artik deve Ebru Salli mi buSonraki konu başlığını açıklıyorum o zaman
;beni seviyor dedim inanmadınız bakın karısını bırakıp geldi.
![]()
Elos için erinmedim şarkı listesi hazırladımAynen sarmis basina belayi ahahhahah
2 kadin 1 adami unutmussunElos için erinmedim şarkı listesi hazırladım
Yıldız tilbe - ama evlisin
Ahmet kaya - olmasaydı sonumuz boyle
Müslüm gürses - ayrılık acı bisey
Bir de son olarak bılı bende bılı bende
Arkadan vurmayın elosu az da yardımcı olun acısına![]()
Ahahah adamın eşine de 15 kişiye saldırdım adlı şarkıyı armağan ediyorum2 kadin 1 adami unutmussun![]()
Yahu adam sarılmış hiç mi aşka saygın yoook![]()
Hemdee sımsıkı sarılmış.
Hadi normal olsa neyse de, sımsıkı dedi bak beni benden aldı.![]()
Geldi benim için başka şehirden
Başka şehirden geliyor sadece onun için sırf onun için sarilmasinda ne yapsın!!!Uğurladım onu memleketine
Bizim için yapmadınız. Kendi gururunuz için yaptınız hanımefendi. Ha gurursuzum diyorsanız yarın geri başlarsınız zatenHerkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
Ben merak etmiyodum valla.Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.