EVLİ SEVGİLİMİ MERAK EDENLER VE BİTTİ?

Aynen sarmis basina belayi ahahhahah
Elos için erinmedim şarkı listesi hazırladım

Yıldız tilbe - ama evlisin
Ahmet kaya - olmasaydı sonumuz boyle
Müslüm gürses - ayrılık acı bisey
Bir de son olarak bılı bende bılı bende

Arkadan vurmayın elosu az da yardımcı olun acısına :rolleyes:

Elos için erinmedim şarkı listesi hazırladım

Yıldız tilbe - ama evlisin
Ahmet kaya - olmasaydı sonumuz boyle
Müslüm gürses - ayrılık acı bisey
Bir de son olarak bılı bende bılı bende

Arkadan vurmayın elosu az da yardımcı olun acısına :rolleyes:
2 kadin 1 adami unutmussun😂

Zaten sahipli birini sahibine teslim etmişsin sen.. bide benimdi o seviyodum ben onu moduna giriyosun allasen..🤨

Elos forumda bizlere birlik beraberliği aşılıyorsun. Güldürüyor eglendiriyorsun bu kamu hizmeti için ayrıca sağol reis

Şöyle bir konuyu açarken hiç mi utanmıyorsunuz gerçekten merak ediyorum.Zira ben okurken iğreniyorum !

Hemdee sımsıkı sarılmış. 😀😀😀😀
Hadi normal olsa neyse de, sımsıkı dedi bak beni benden aldı. 😀😀
Geldi benim için başka şehirden
Uğurladım onu memleketine
Başka şehirden geliyor sadece onun için sırf onun için sarilmasinda ne yapsın!!!
Arka fonda şey caliyo zeki muren veda busesi...

Ayrıca memlekete x manita yollamadan önce sarilinir hemde sımsıkı :rolleyes:

Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
Bizim için yapmadınız. Kendi gururunuz için yaptınız hanımefendi. Ha gurursuzum diyorsanız yarın geri başlarsınız zaten

Ee takdir mi bekliyorsun? "Çocuklarının rızkını yemedim, karısına yolladim"
Bayağı alışmışsın sen yasadigin rezilliğe de şimdi yaptıklarını anlatıp olması gereken durumu yadırgıyorsun. Yazıklar olsun. Bekarların soyu kurudu degil mi?

Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
Ben merak etmiyodum valla.
“Onun beni sevdiğinden emindim çünkü o da beni seviyordu” ne kadar da muhteşem bir kanıt cümlesi.

Back
X