- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Ben ayrı ayrı aldım setleri hiç beğenemedim ayrı ayrı Jumbodan set yapmıştım düdüklü zaten fissler istiyordum cezvelerim falan ayrıca vardı bana göre her markanın farklı ürünü güzel o yüzden 1 tane markaya bağlı kalmak istemedim, kendime su takımı zaten almadımfarklı farklı bardaklar aldım porland ve paşabahçeden değişik şekillerde öyle tercih ettim
Jumbo ne kadar ki :) canım benim huyum çok değişik ya ben çok çabuk sıkılıyorum herşeyden. Yıllarca birşeyi kullanmak beni boğar kendi huyumu bildiğim için çok çok masal yapmayı düşünmüyorum. Yani sıkılırım ben hemen. Ruhum daralıyor aynı şeyi kullanınca :)jumbo al kesinlikle senelerce yeni evliymişssin gibi ışıldar mutfağın sofran .pahalı ama değer 20 yıl sonra bile çeyiz gibi duruyorlar.
Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
Günlük misafirlik hepsi karaca. 8 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Sadece dikkat etmeniz gereken sezon modası almayın. Mesela bu sezon Çok moda olan bir deseni veya tarzı çok belirgin desen ve hattı olan model alırsanız sıkılabilirsiniz. Aldığınız yerdeönemli. Arkadaşım geçen yıl aldı seti istediğin modellerden kendin oluşturabiliyorsunEvli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
Evet Yaa çok fenalar. Sırf uygun oluyor diye biri mutlaka kötü oluyorSet daha hesaplı oluyor ama içine beğenilmeyen modelleri de sokuşturabiliyorlar.
Açıkcası su bardağı kaliteli olmak zorunda değil çünkü sıkılırım ben tabak, tencere gibi değil senelerce idare etmesine kaliteli yemekler pişirmeme sebep değil o yüzden kullan at gibi sonuçta yıkadıkça eskiyor çiziliyor renk atıyor falan değişik renkli renkli farklı modellerde aldım kafam rahat etti hem ucuz hem görseli güzelEvet Paşabahçe'nin su takımları gerçekten çok iyi ve Karaca bernardoya göre uyguna geliyor su seti. Birde madame coco nun su bardaklarına bayıldım :) kalitesini bilemediğim için almadım ama bende paşabahçeden yapabilirim su setimi senin gibi
Bütün mutfak eşyam bernardo. Bazılarından memnunum bazılarından değilim. O dönem kampanya vardı, yemek takımı ve çatal bıçak seti alana ödediği para kadar hediye çeki veriyorlardı, ondan yararlanmıştım. Bu aralar yine olur, kaçırmayın.
Yemek takımı, çatal bıçak takımı muhteşem. Günlükler de aynı şekilde. Ve yedek parça desteği var. Fincan takımları, bardaklarda falan da sorun yok. Ama tencerelerden hiç memnun kalmadım. Benim salaklığım da olabilir bilemiyorum. Günlük tencerelerimi döküm aldım, onlarda yemek pişirmek tam bir işkence. Bir sene sonunda isyan edip hepsini kaldırıp granit bir takım aldım kendime. Fissler düdüklü tencere almıştım üç kere kullanmadan bozuldu. Teflon tavalar metal bişey sürmediğim halde çizildi. Bir de baharat takımları var, mıknatıslı. Kullanışlı ve çok şıklar ama kapakları bozuluyor. Yemek yaparken kapagıyla birlikte bi ton tuzu yemeğe katmışlığım var. İki takım değiştirdim farklı model, ikisinde de aynı sorun oldu.
Gerçekten verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :) canımm o kampanya olur değil mi hediye çeki kampanyası. Ben onu duymuştum çok iyi bişey bence :)Bütün mutfak eşyam bernardo. Bazılarından memnunum bazılarından değilim. O dönem kampanya vardı, yemek takımı ve çatal bıçak seti alana ödediği para kadar hediye çeki veriyorlardı, ondan yararlanmıştım. Bu aralar yine olur, kaçırmayın.
Yemek takımı, çatal bıçak takımı muhteşem. Günlükler de aynı şekilde. Ve yedek parça desteği var. Fincan takımları, bardaklarda falan da sorun yok. Ama tencerelerden hiç memnun kalmadım. Benim salaklığım da olabilir bilemiyorum. Günlük tencerelerimi döküm aldım, onlarda yemek pişirmek tam bir işkence. Bir sene sonunda isyan edip hepsini kaldırıp granit bir takım aldım kendime. Fissler düdüklü tencere almıştım üç kere kullanmadan bozuldu. Teflon tavalar metal bişey sürmediğim halde çizildi. Bir de baharat takımları var, mıknatıslı. Kullanışlı ve çok şıklar ama kapakları bozuluyor. Yemek yaparken kapagıyla birlikte bi ton tuzu yemeğe katmışlığım var. İki takım değiştirdim farklı model, ikisinde de aynı sorun oldu.
Jumbo ne kadar ki :) canım benim huyum çok değişik ya ben çok çabuk sıkılıyorum herşeyden. Yıllarca birşeyi kullanmak beni boğar kendi huyumu bildiğim için çok çok masal yapmayı düşünmüyorum. Yani sıkılırım ben hemen. Ruhum daralıyor aynı şeyi kullanınca :)
döküm zaten iki kişiye günlük kullanmak zor olur o sanki böyle daha yüksek miktarlar için gibi
bir ara çelik moda idi, teflon çıktı, o kalktı seramik çıktı, seramik alayım diye gittim hepsi granit olmuş vs vs
ben tembelim onları elimde yıkayamıyorum bu nedenle orta fiyatta indirimdeki setlerden alıp eskiyince atıyorum
2 tava bir tencere ya a tam tersi setler alıyorum seramik, granit ne varsa onun dışında da çelik tencereye devam
konu sahibi tabağı çanağı çok abartma derim ben naçizane, yani birisi ilk yemekte kırınca için gitmesin, çevren çok kalabalık değilse de 100 lerce parça da alma
10 yıllık evliyim evime giren çıkan insan sayısı sınırlı
hiç öyle 12 parçalık toplamda 100 küsur parçalı tabağım çanağım yok
iyi ki de yok zira onu saklamak bile bir dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?