Evli tecrübeli bayanlar :)

Gerçekten verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :) canımm o kampanya olur değil mi hediye çeki kampanyası. Ben onu duymuştum çok iyi bişey bence :)

Anneler gününde vardı bir kampanya o bitti. Bana mesaj geliyor sürekli bernardo kampanyalarından. İstersen sen de git bi numara ver sisteme kaçırmamış olursun.

set almazsam eğer misafir yemek takımı için jumboyu tercih edebilirim

Anneler gününde vardı bir kampanya o bitti. Bana mesaj geliyor sürekli bernardo kampanyalarından. İstersen sen de git bi numara ver sisteme kaçırmamış olursun.
Bernardoyu arayıp söylesem mesaj gelsin diye :) canım ben hafta sonu gittim bana çok fazla fiyat çıkardılar. 4500 civarı. Şok geçirdim. Bana diyorlar ki kampanyalar bitecek fiyatlar artacak. Önümüz bayram herkes indirim kampanya yapmaz mı? Bence yapar. Artık kampanya yokmuş gibi konuştular.

Doğu da görev yapıyorum. 5 yıl Burdayız. Arkadaş çevrem de çok yık :) kimsem yok burda anlayacağın. Alacaklarım dolap bekleyecek

Bahsi geçen su takımı bu
Dombili bardak ve kısa bardakta şekilde görüldüğü gibi : )

Porselen de eh işte
Sıradan sade bi modeldi böyle
Oldu bitti

Düğün sezonu yeni yeni başlıyor, olacak tabi ki kampanyaları. Ben yemek takımı ve çatal bıçak setini 2800 e almıştım dört sene önce. Gerisi bedavaya geldi zaten. Çekle aldıklarım günlük yemek takımı, çay kahve fincanları, bahaaratlık, kavanozlar, bardaklar, tencere tava, ekmeklik, düdüklü, sürahi, şarap kadehleri. Mutfakta bernardodan başka bişey yok sanırım şu durumda.
Kampanya varsa bernardo uygun, yoksa pahalı. Bu arada elden taksit de yapıyorlar.

Doğu da görev yapıyorum. 5 yıl Burdayız. Arkadaş çevrem de çok yık :) kimsem yok burda anlayacağın. Alacaklarım dolap bekleyecek

tayincisiniz de yani

hevesleniyorsun ama bence gereksiz

ben 10 yıldır iki tane 6 kişilik tabak takımı kullandım biri kırıldı bir tane daha açtım

bana kalırsa çokkk gereksiz

oraya o kadar parayı gömmek

orada duracak ama siz gençliğinizi tasarruf etmekle, paradan kısmakla geçireceksiniz, dolapta duracak kullanmayacağın takıma para vermek yerine başka yerde kullan ya da ne bileyim tatile git yılda iki kere daha iyi

minimal yaşam bence daha huzur verici

ama tabii buradaki anahtar kelime bence

bu sizin hayatınız sizce nasıl güzelse öyle yaşanmalı

Çek sistemi çok güzel Yaa onu kaçırmamam lazım :) bende öyle yaparım büyük ihtimal tüm mutfağı ordan dizerim.

Aslında çok haklısın. Bende çok eşya sevmem zaten ev eşyaları alırken az alcaz :) ne bilim mutfağa düşkünlüğüm vardır. Mutfak eşyalarını çok severim :) o yüzden böyleyim galiba.

Bende az eşya severim ama
12 kişilik misafir gelince napıyosunuz
Eşimin tarafı kalabalık 6 kişilik tabağım olsa diğerleri aç kalır
Başka bi şehire yerleşsek olabilirdi ancak bu şekilde..

Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
kırk tane tenceretabak canak gereksiz alet edevat almada da ne yaparsan yap. celik tencere emsan aryıldıız hisar olabilir. bernardo yu hiç sevemedim almadım da birşey. esse de artık sevmiyorum.
karacanın bir tek pilav için 26-30 cm lik granit döküm tencersini alacagım. geri evdeki tum teflonunsu ( seramik titanyum granit dedikleri her ürün bir bit teflondur ) herşeyi attım.
bir emayelerim var.
seramik titanyum granitlerde yemek dolaba konup ertesi gun kullanılması iyi degil. prespektüslerinde de yazar zaten.
en güzeli çelik tencere. çelik tencere candır. emaye de kaplanması aşındı mı eger sırrını yenileyecek biri yok sa çöptür.
yemek tabakların için sade birşeyler al. allı güllü desenli şeyler cıkarsa üzülürsün
catal kasık dersen narin çelik ve intercelik favorim. özel olsun istiyorsan hepsi olur fark etmez.
10 yıllık evliyim...

Ben bu setten çıkan tüm tencere tavaları günlük kullanıyorum, bi yığın daha tencere alamazdım
Ayrıca 2 de teflon aldım pilava krepe falan güzel oluyolar.
Misafirlik tencere oluyo mu bilmem bende yok, o kadar aldım bi işe yarasın dedim

Ama porselen ve bardakları ayrı duruyo.
Ben vitrin sevmem almadım, konsola koydum kapadım grünmüyolar oh mis

Bize günlük tabaklar aldım kullanıp kullanıp bulaşık makinesine dayıyorum
Düdüklüsü çok dombili, o yüzden tek misafirlik tencerem bu diyebiliriz

teşekkür ederim.. Bencede Çelik tencere en iyisi. İnstagram da falan görüyorum renkli renkli tencereler vs alıyorlar. Onları kullanacakları kaç yıl. Para çöp oluyor. Bende kullanışlı ve kaliteli ürünler almak istiyorum :) bernardoyu çok beğeniyorum ama satıcılarının bir hayli cin olduğunu düşünüyorum

İyi yapmışsın en akıllıca. O ne ya misafir odası misafir tencere seti misafir kahvaltılık misafir yemek ... Misafir umduğunu değil bulduğunu yesin hesabı yapcam bende :) alla alla kırk yılda bir gelecek misafir için o kadar masraf yapamam

Hatta bu kadar kalabalık olunmasa belki bunalrı bile almazdı
Birgün bi ordu gelecekti bize, niyeyse sürüden ayrılmıyolarmış
Gittim dombili bi çaydanlık aldım
Ama içi su dolu olunca ben kaldıramıyorum çayları eşim koyu . Aslında o demlik işime geldi böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…