- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Gerçekten verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :) canımm o kampanya olur değil mi hediye çeki kampanyası. Ben onu duymuştum çok iyi bişey bence :)
set almazsam eğer misafir yemek takımı için jumboyu tercih edebilirimBen 2013 senesinde aldım hala daha sıkılmadım 1 senedir kullanıyorum çeyiz içindi taksitle anca o kadar erkenden olduo kadar farklı ve şıklar ki modern tarzda seviyorsanız sıkılmazsınız Tencere setini 900 TL tabak takımını 1500 TL çatal kaşık setini 1600 TL ye almıştım çok memnunum herşeyinden
Bernardoyu arayıp söylesem mesaj gelsin diye :) canım ben hafta sonu gittim bana çok fazla fiyat çıkardılar. 4500 civarı. Şok geçirdim. Bana diyorlar ki kampanyalar bitecek fiyatlar artacak. Önümüz bayram herkes indirim kampanya yapmaz mı? Bence yapar. Artık kampanya yokmuş gibi konuştular.Anneler gününde vardı bir kampanya o bitti. Bana mesaj geliyor sürekli bernardo kampanyalarından. İstersen sen de git bi numara ver sisteme kaçırmamış olursun.
Doğu da görev yapıyorum. 5 yıl Burdayız. Arkadaş çevrem de çok yık :) kimsem yok burda anlayacağın. Alacaklarım dolap bekleyecekdöküm zaten iki kişiye günlük kullanmak zor olur o sanki böyle daha yüksek miktarlar için gibi
bir ara çelik moda idi, teflon çıktı, o kalktı seramik çıktı, seramik alayım diye gittim hepsi granit olmuş vs vs
ben tembelim onları elimde yıkayamıyorum bu nedenle orta fiyatta indirimdeki setlerden alıp eskiyince atıyorum
2 tava bir tencere ya a tam tersi setler alıyorum seramik, granit ne varsa onun dışında da çelik tencereye devam
konu sahibi tabağı çanağı çok abartma derim ben naçizane, yani birisi ilk yemekte kırınca için gitmesin, çevren çok kalabalık değilse de 100 lerce parça da alma
10 yıllık evliyim evime giren çıkan insan sayısı sınırlı
hiç öyle 12 parçalık toplamda 100 küsur parçalı tabağım çanağım yok
iyi ki de yok zira onu saklamak bile bir dert
Benimki schafer
Ve takım aldım, tek tek uğraşamazdım. Porselenleri, tencereleri, kaçık çatal bıçak takımı beraberdi
Ayrıca
Su takımımı ne diyolar hani ( kuğu seti benimki ) , 12 kişilik aldım çok rahat ettim
İftarda birebir
12 dombili uzun bardak var onlara su koyuyorum kana kana içiyo milletzırt pırt bitmiyo böylece
12 kısalarına da içecek koyuyorum ( kısa dediğimde normal su bardağı kadar var )
Bernardoyu arayıp söylesem mesaj gelsin diye :) canım ben hafta sonu gittim bana çok fazla fiyat çıkardılar. 4500 civarı. Şok geçirdim. Bana diyorlar ki kampanyalar bitecek fiyatlar artacak. Önümüz bayram herkes indirim kampanya yapmaz mı? Bence yapar. Artık kampanya yokmuş gibi konuştular.
İkisini de çok beğendim Yaa :) fiyatları kaçtıEki Görüntüle 1840180
Bahsi geçen su takımı bu
Dombili bardak ve kısa bardakta şekilde görüldüğü gibi : )
Eki Görüntüle 1840182
Porselen de eh işte
Sıradan sade bi modeldi böyle
Oldu bitti
Ben özellikle çelik tencere takımı ve çkb seti için öneririm jumbo değişmediyse çelikte 1 numaraset almazsam eğer misafir yemek takımı için jumboyu tercih edebilirim
Doğu da görev yapıyorum. 5 yıl Burdayız. Arkadaş çevrem de çok yık :) kimsem yok burda anlayacağın. Alacaklarım dolap bekleyecek
Çek sistemi çok güzel Yaa onu kaçırmamam lazım :) bende öyle yaparım büyük ihtimal tüm mutfağı ordan dizerim.Düğün sezonu yeni yeni başlıyor, olacak tabi ki kampanyaları. Ben yemek takımı ve çatal bıçak setini 2800 e almıştım dört sene önce. Gerisi bedavaya geldi zaten. Çekle aldıklarım günlük yemek takımı, çay kahve fincanları, bahaaratlık, kavanozlar, bardaklar, tencere tava, ekmeklik, düdüklü, sürahi, şarap kadehleri. Mutfakta bernardodan başka bişey yok sanırım şu durumda.
Kampanya varsa bernardo uygun, yoksa pahalı. Bu arada elden taksit de yapıyorlar.
5 sene önceydi tam hatırlamıyorum ama güncel fiyatları daha önemli şu durumdaİkisini de çok beğendim Yaa :) fiyatları kaçtı
Porselen takımı + tencere seti + çatal kaşık takımı + kahvaltı takımı 2500 tan 2000 ye düşmüşİkisini de çok beğendim Yaa :) fiyatları kaçtı
Aslında çok haklısın. Bende çok eşya sevmem zaten ev eşyaları alırken az alcaz :) ne bilim mutfağa düşkünlüğüm vardır. Mutfak eşyalarını çok severim :) o yüzden böyleyim galiba.tayincisiniz de yani
hevesleniyorsun ama bence gereksiz
ben 10 yıldır iki tane 6 kişilik tabak takımı kullandım biri kırıldı bir tane daha açtım
bana kalırsa çokkk gereksiz
oraya o kadar parayı gömmek
orada duracak ama siz gençliğinizi tasarruf etmekle, paradan kısmakla geçireceksiniz, dolapta duracak kullanmayacağın takıma para vermek yerine başka yerde kullan ya da ne bileyim tatile git yılda iki kere daha iyi
minimal yaşam bence daha huzur verici
ama tabii buradaki anahtar kelime bence
bu sizin hayatınız sizce nasıl güzelse öyle yaşanmalı
Tamam bakıyorum :)Porselen takımı + tencere seti + çatal kaşık takımı + kahvaltı takımı 2500 tan 2000 ye düşmüş
Su takımı 12 kişilik 800 lira filan
Link yasak galiba özelden atayım detaylı bakarsın sen
Bende az eşya severim amatayincisiniz de yani
hevesleniyorsun ama bence gereksiz
ben 10 yıldır iki tane 6 kişilik tabak takımı kullandım biri kırıldı bir tane daha açtım
bana kalırsa çokkk gereksiz
oraya o kadar parayı gömmek
orada duracak ama siz gençliğinizi tasarruf etmekle, paradan kısmakla geçireceksiniz, dolapta duracak kullanmayacağın takıma para vermek yerine başka yerde kullan ya da ne bileyim tatile git yılda iki kere daha iyi
minimal yaşam bence daha huzur verici
ama tabii buradaki anahtar kelime bence
bu sizin hayatınız sizce nasıl güzelse öyle yaşanmalı
kırk tane tenceretabak canak gereksiz alet edevat almada da ne yaparsan yap. celik tencere emsan aryıldıız hisar olabilir. bernardo yu hiç sevemedim almadım da birşey. esse de artık sevmiyorum.Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
teşekkür ederim.. Bencede Çelik tencere en iyisi. İnstagram da falan görüyorum renkli renkli tencereler vs alıyorlar. Onları kullanacakları kaç yıl. Para çöp oluyor. Bende kullanışlı ve kaliteli ürünler almak istiyorum :) bernardoyu çok beğeniyorum ama satıcılarının bir hayli cin olduğunu düşünüyorumkırk tane tenceretabak canak gereksiz alet edevat almada da ne yaparsan yap. celik tencere emsan aryıldıız hisar olabilir. bernardo yu hiç sevemedim almadım da birşey. esse de artık sevmiyorum.
karacanın bir tek pilav için 26-30 cm lik granit döküm tencersini alacagım. geri evdeki tum teflonunsu ( seramik titanyum granit dedikleri her ürün bir bit teflondur ) herşeyi attım.
bir emayelerim var.
seramik titanyum granitlerde yemek dolaba konup ertesi gun kullanılması iyi degil. prespektüslerinde de yazar zaten.
en güzeli çelik tencere. çelik tencere candır. emaye de kaplanması aşındı mı eger sırrını yenileyecek biri yok sa çöptür.
yemek tabakların için sade birşeyler al. allı güllü desenli şeyler cıkarsa üzülürsün
catal kasık dersen narin çelik ve intercelik favorim. özel olsun istiyorsan hepsi olur fark etmez.
10 yıllık evliyim...
İyi yapmışsın en akıllıca. O ne ya misafir odası misafir tencere seti misafir kahvaltılık misafir yemek ... Misafir umduğunu değil bulduğunu yesin hesabı yapcam bende :) alla alla kırk yılda bir gelecek misafir için o kadar masraf yapamamBen bu setten çıkan tüm tencere tavaları günlük kullanıyorum, bi yığın daha tencere alamazdım
Ayrıca 2 de teflon aldım pilava krepe falan güzel oluyolar.
Misafirlik tencere oluyo mu bilmem bende yok, o kadar aldım bi işe yarasın dedim
Ama porselen ve bardakları ayrı duruyo.
Ben vitrin sevmem almadım, konsola koydum kapadım grünmüyolar oh mis
Bize günlük tabaklar aldım kullanıp kullanıp bulaşık makinesine dayıyorum
Düdüklüsü çok dombili, o yüzden tek misafirlik tencerem bu diyebiliriz
Hatta bu kadar kalabalık olunmasa belki bunalrı bile almazdıİyi yapmışsın en akıllıca. O ne ya misafir odası misafir tencere seti misafir kahvaltılık misafir yemek ... Misafir umduğunu değil bulduğunu yesin hesabı yapcam bende :) alla alla kırk yılda bir gelecek misafir için o kadar masraf yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?